Puławiak 12.02.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 To taki żarcik na skomentowanie tej fuszerki, i uważam że powinni to poprawić bo to co jest to wykonanie niedopuszczalne. Nie znam gości ale to nie fachowcy tylko pseudofachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mikołaj1719499942 14.02.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ponawiam pytanie o ekogroszek z okolicy Puław. Zabraknie mi nieco, a w Końskowoli skończył się pakowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luton 15.02.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam wszystkichChcialem zapytac czy ktos moze uzytkuje drzwi zewnetrznych firmy Agmar.Poszukuje tez dobrego fachowca od plytek, macie jakiegos do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halski82 15.02.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Witam.Czy korzystał ktoś z usług przedstawiciela Oknoplastu Kraków w Puławach przy Lubelskiej?Jestem zainteresowany oknami z tej firmy ale nie wiem czy dobrze je montują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luton 16.02.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Polecam.Monterow maja z Krasnika i Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 20.02.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witam,Czy miał ktoś do czynienia z firmą Dom-tex z Garbowa? Jakieś opinie na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 21.02.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witam ponowniePoszukuję solidnych, pewnych hydraulików magików z okolic Puław. Sprawdzona ekipa i godna polecenia do wykonania instalacji ogrzewanie, woda na poddaszu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elidal 21.03.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam po przerwie. Mam juz uprawomocnione pozwolenie na budowę. Poszukuję solidnego i niezbyt drogiego kierownika budowy. Bardzo proszę o namiary na adres: [email protected]. Czas mnie trochę nagli bo chcemy zaczynać na przełomnie kwietnia i maja. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gebis13 24.03.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 :)Witam!Czy ktoś z Puław lub okolic buduje dom w mirabelkach z Archon+ ? Podęliśmy już decyzję o budowie tego właśnie domku, ale z chęcią byśmy go obejrzeli w orginale. Mój email [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elidal 31.03.2011 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Mam pytanie: jaki moze być w okolicy Puław koszt wykonania przyłącza wodno-kanalizacyjnego? Do pokonania jest odcinek około 20 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtakx 13.04.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Dajcie jakieś namiary na więzbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 29.04.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Dajcie jakieś namiary na więzbę Dachmet. FHU. Kozak Stanisław. 24-103Borysów,2a woj. Lubelskie, pow. Puławski, gm. ŻyrzynBranża: Dachy - Materiały, Pokrycia Dachowe Fax 81 881 43 12 Kom.: 604 22 96 83 [email protected] Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lerris 22.06.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Hej mam zamiar kłaść kostkę brukową może macie jakieś namiary na wykonawców z okolicy Puław? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 22.07.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Hej,Może ktoś polecić swoją ekipę do ocieplenia dachu i płyt k-g..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harnas33 30.07.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Podbijam temat ziemi Czy ktoś ma namiary na dobrą ziemię do ogrodu?NIE torf... Czesc, tez szukam ziemi do ogrodu, moze juz znalazlas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosowa11 16.08.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Budujących z okolic Puław.Adaptuję poddasze w Kazimierzu i utknęłam, bo fachowcy ciagle odraczają termin rozpoczecia prac. Strasznie trudno znalezc dobrą ekipę w srodku sezonu.Wszyscy zajeci.Niektórzy az do grudnia! Poszukuję solidnych fachowców do ocieplenia poddasza ( folia-wełna-folia -plyta g-k),solidnego hydraulika i glazurnika. Może ktoś sprawdził i mógłby z czystym sumieniem polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 17.08.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Witam,ja robie ten sam zakres prac mogę polecić tylko solidnego hydraulika tylko oni są z RYK i niewiem czy beda chcieli trochę jechać. Jesli chcesz moge wysłać info na priv.Wiem cos o tym , że w sezonie trudno znaleźć solidnych i pewnych fachowców:( Pozdro i życzę owocnych poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydromax 17.08.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 w tym okresie solidnych fachowców nie znajdziesz od zaraz. Pamiętaj, że każdy szanujący się fachowiec, który jest polecany przez ludzi ma przynajmniej na najbliższe 2-3 tygodnie zabite terminy jak nie więcej. Stąd zmuszony jesteś poczekać albo wybrać mniej szanującego się hydraulika, który od zaraz znajdzie wolny termin. Ale jest to ryzykowne. Mnie zawsze zastanawiało dlaczego od wiosny do czerwca jest dość spokojnie a poźniej do samej zimy jest tyle zleceń, że niestety trzeba odmawiać klientom. No ale cóż, to nie my budujemy.. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrzosowa11 18.08.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Dziękuję za odzew i zrozumienie:)Hydraulik z Ryk trochę daleko, mimo to poproszę o namiary, bo dobry hydraulik jest na wagę złota! Myślałam, że z tą moją budową łatwiej pójdzie. Najpierw nacięłam się na hydraulika z Kazimierza, który przebił się z pionem i porobił podejścia. Cały czas chodził zawiany! Zrezygnowałam z niego oczywiście i konieczne były poprawki. Wylewki udało się jakoś zrobić, a nie bylo to łatwe, bo sklepienie jest kolebkowe ( jeśli kogoś interesuje styrobeton i namiary na ekipę , która go wylewa z maszyny-służe informacjami). Nastepnie znalazlam fachowca do ocieplania poddasza i drobnych robót murarskich, gadał dużo i wyglądało, że bardzo chętny jest do pracy, wyznaczył termin na 9 sierpnia i do tej pory się wykreca, ze ma co innego do roboty, że mu "dokładają". Po prostu zaczal mnie olewac .Zapytalam wprost czy rezygnuje z tej roboty, a on na to:"możemy robić", ale nawet nie raczy sam mnie informowac o kolejnych przesunieciach terminu rozp. prac. Dlatego powoli rozglądam się za inną ekipą.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 20.08.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Witam,Ile płacicliście za ocieplenie dachu + płyty k-g ( robocizna). Gdzie najtaniej kupić wełnę Isover SuperMata i Płyty k-g Rigips?Jeśli chodzi o namiar to wyśle w poniedziałek bo niesttey ukradli mi telefon z wszystkimi kontaktami:( Myślę że odległość nie jest duża do mnie przyjeżdzali pod Nałęczów.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts