calibretti 08.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 czy ktoś z Was ma czy też miał kontakt z ofertą UPC (telefon+internet+telewizja) ? Wg mnie mają bardzo dobrą ofertę i może byliby zaineresowani wejściem na nasze osiedle. Za 195 zł/mies. proponują: telewizję odp. full pakietwowi Cyfry+, plus telefon bez limitu na kraj i 22 wybrane państwa, plus internet 25 Mb/s. Może zna ktoś kogoś w tym UPC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedynkaSM 09.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 proszę o kontakt. Janusz Lipowski 501 162 537 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedynkaSM 09.04.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam. Proszę o konatak. Janusz Lipowski 501 162 537 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symony3 09.04.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 o upc nie słyszałem czy mają możliwości techniczne, ale rozmawiałem w dialogu że oni kończą brylantową chyba pod numerem 13 czy 17 więc technicznie mają najbliżej, ale nie ma za bardzo z kim tam rozmawiać.zna ktoś tam kogoś?na tv mi osobiście nie zależy mocno, ale internet i telefon jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibretti 09.04.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 w sumie to chyba miałbym dobre dojscie do Dialogu, w poniedziałek porozmawiam z odp. osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatkaPawel 13.04.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Uda się coś załatwić z tym Dialogiem? A może ktoś z Was ma jeszcze jakieś wieści co do drogi dojazdowej do naszego osiedla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symony3 13.04.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 ufmamy już ściany i elektrykęza chwilę tynki czy macie jakiś pomysł na podłogę tzn czy iść standartem w styropian czy jest coś bardziej wydajnego jeśli chodzi o izolację?a jaką izolację od podłogi?czekam na podpowiedź co do drogi - mam obawy że zajmiemy się tym tematem jak utopimy się w błocie na jesień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibretti 15.04.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 wiem, że prezes SM1 rozmawiał z odp. osobą, do której dotarłem w Dialogu. Wiem też, że sprawa nie wygląda za różowo, za chwilę będą kładzione chodniki i nie wiadomo czy się zdąży z położeniem rur. Na pewno więcej szczegółów posiada prezes to może powie nam coś na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symony3 17.04.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Odebrałem ściany i elektrykęgdyby ktoś poszukiwał ekipy to polecam - mucha nie siada - Adam 609485281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
razem_przeciw_SM1 23.04.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich, Posiadam pewne informacje na temat sprawy ktora toczyla sie przeciw SM 1 w przeszlosci. Nie chce jednak i ch ujawniac na tym forum gdyz sa tu osoby ze spoldzielni. Proponuje ustanowic nowy sposob komunikowania sie, moze bezposrednio poprzez liste adresow meil. Mysle ze wszyscy obecni i przyszli wlasciciele domow na O. Brylantowym powinni wspolnie wystapic na droge sadowa przeciwko SM 1 Koszt sprawy nie jest taki wysoki a jesli wygramy bedzie zrefundowany przez SM 1. Nalezy takze podniesc kwestie niegospodarnosci w spoldzielni oraz sprawe bylego prezesa i lustracji przez "znajomych". Tk czy inaczej inni czlonkowie SM 1, nie tylko z O. Brylantowego sa takze mile widziani aby zjednoczyc szeregi przeciwko bezprawiu SM 1. Kazdy dobrze wie do czego zdolna jest SM 1 i co juz uczynila w przeszlosci swoim czlonkom i przyszlym wlascicielom mieszkan i domow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symony3 23.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 dzięki za wpis i dzięki że proponujesz korespondencję prywatną, bo to forum na temat osiedla a nie tworzenia korporacji przeciw SM Jedynka do innych forumowiczy Jak tam Wasze budowy?sporo się dzieje na budowie - mam nadzieję, że idziecie do przodu z wykańczaniem domów s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eltaco 25.04.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedynkaSM 26.04.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witam,Oto kolejna osoba, która nie ma odwagi podpisać się pod tym co pisze.Janusz Lipowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatkaPawel 27.04.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Jak ja "lubię" mieszaczy.... Do roboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koczys 27.04.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Po co anonimowe oszołomstwo miesza na tym forum, prowadzicie wojenkę z SM 1 to róbcie to poza forum. Z tego co wiem to spółdzielnia działa zgodnie z prawem a wszystkie wasze problemy to pierdoły. Jeżeli macie dość mieszkania w bloku to zrócie tak jak my, kupcie sobie dom. Wiem, że tego nie zrobicie gdyż wtedy nie byłoby na kogo zwalać winy za bieżace problemy z utrzymaniem domu, teraz macie "chłopców do bicia". Dzięki takim oszołomom jak wy, sprzedaję mieszkanie bo mam dosyć moich oszołomów ze wspólnoty, nie chcą wydać złotówki ale pretensje mają do całego świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symony3 27.04.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 uuuu widać Koczys, że masz mocną determinację ) a propo czy nas czeka jakaś wspólnota? jak sobie wyobrażacie zrobienie placu zabaw czy drogi dojazdowej będziemy musieli się dogadywać w 61 rodzin - chyba nieosiągalne - chyba że jestem pesymistą pytanie do Pana Janusza proszę o kilka szczegółów odnośnie elektryki - jak rozumiem za chwilę bez podłączenia naszych skrzynek będziemy mieli problem z zasilaniem a bez tego nie uda nam się zrobić prac wykończeniowych Jak jest problem z energetyką to może ktoś na forum mógłby pomóc popchnąć sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatkaPawel 27.04.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Hej, ale z tego co mi wiadomo to energatyka już uruchomiła stację trafo i niby możemy działać w zakresie uzyskania własnych przyłączy. Panie Januszu, jaki jest faktyczny status sprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregory Homeless 03.05.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam Pana J. Lipowskiego Kiedy SM zamierza zrobic instalacje odgromowa? Prosze podac konkretyny termin. Przylacza gazowe, elekytryczne itp na zewnatrz robi SM. Instalacja odgromowa jest czescia instalacji elektrycznej zewnetrznej Jest to element zewnetrzny elewacji i polaczony z innymi domami w szeregu. Jak sobie Pan wyobraza zrobienie ogromowki, jezeli jeden lub kilku sasiadow nie beda chcieli jej zrobic? A takze w przypadku niesprzedanych domow - pozostali beda czekac np. latami, zeby tam zrobic odgromowke? Zgodnie z umowa wszystko to co jest na zewnatrz domu robi SM, a to co wewnatrz robi kupujacy. czekam pilnie na odpowiedz w tym tygodniu!! No i jeszcze pytanie do przyszlych mieszkancow: Jak Wy sobie wyobrazacie zrobienie odgromowki, ktora jest bardzo wazna rzecza, jezeli nie wyobrazacie sobie dogadania sie np w sprawie placu zabaw lub drogi. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedynkaSM 10.05.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam,W piątek 14 maja zostanie odebrana pierwsza część przyłączy od skrzynek na chodnikach do domów. Odbiór ten pozwoli tym z Państwa, którzy mają podpisane akty notarialne, na podpisanie umowy z zakładem energetycznym. W związku z powyższym prosze o kontakt w piatek po południu lub w poniedziałek 17 maja.Pozdrawiam.Janusz Lipowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedynkaSM 19.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Witam,Dokonany został odbiór 41 przyłączy elektrycznych (tj. do 41 domów). Aby móc podpisać umowę na dostwę energii i zamontowanie licznika, trzeba udać się z aktem notarialnym do oddziału EnergiPro na ul. Trzebnicką 53/37, tel. 71 32 33 430, "wniosek o przyłaczenie instalacji odbiorczej do sieci' który złożyła spółdzielnia zawiera listę zbiorczą, która jest w dziale obsługi klienta przy ul. Trzebnickiej. W siedzibie spółdzielni do odebrania są klucze do skrzynek elektrycznych w których założone będę indywidualne liczniki. W przypadku pytań proszę o kontakt.Janusz Lipowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts