Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa samotnie budujących swój własny domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 282
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No więc... Jutro,a właściwie już dziś 07-07-07 będę spała pierwszą noc w MOIM NOWYM DOMU.Jestem wykończna.Te ostatnie dni...sami zobaczycie.

Jutro opowiem wszystkie sny...

Hehe.....Ja też 07-07-07 zaliczyłam pierwszą noc.I jest niesamowicie....... :D

Niestety śnił mi się jakiś koszmar......... :evil:

Ale ogólnie jest rewelacyjnie.......Nic mnie rano nie budzi,poza tupotem nóżek mojego Syna,do tego poranne wyjście na taras.......rewelka.........Łazienkę mam chyba z 3 razy większą niż w mieszkaniu,podobnie jest np. z kuchnią......i się gubie.... :oops:

No więc... Jutro,a właściwie już dziś 07-07-07 będę spała pierwszą noc w MOIM NOWYM DOMU.Jestem wykończna.Te ostatnie dni...sami zobaczycie.

Jutro opowiem wszystkie sny...

No i gdzie są te sny???

Samowolka martwię się o Ciebie, gdzie się podziewasz, czy ta pierwsza noc była aż tak straszna :-?

Hehe.....Ja też 07-07-07 zaliczyłam pierwszą noc.I jest niesamowicie....... :D

Niestety śnił mi się jakiś koszmar......... :evil:

Ale ogólnie jest rewelacyjnie.......Nic mnie rano nie budzi,poza tupotem nóżek mojego Syna,do tego poranne wyjście na taras.......rewelka.........Łazienkę mam chyba z 3 razy większą niż w mieszkaniu,podobnie jest np. z kuchnią......i się gubie.... :oops:

Fajnie masz.

Jak będziesz mieć niechcianych gości, to możesz powiedzieć na drugi dzień, że nie otworzyłaś bo zabłądziłaś w łazience.

:roll:

niemozliwe..chyba zrobiło mi się miło.ktoś się o mnie martwi.Jestem..Jest cudownie..Dzieci wybyły na obozy itp.Ja walczę z kamieniami,tarasem itp.A RANO..kawa na schodkach,w piżamie..nie mogę jeszcze uwierzyć.mam gdzieś gazownię ..solar grzeje mi wodę.Tyle gwiazd..i ,kurcze .zadnych snów..

Witaj Iwa wśród szczęśliwych :roll:, odważnych singli :wink:

Gdzie i co budujesz ??? Pochwal się proszę.

Witaj !!!

Buduję Ciekawy C118 z Muratora Buduję !!!!!! zaczynam budować,

w Starachowicach . Mam pytanie jak wklejacie te wszystkie kolorowe rysunki.

iwa poszukaj wyżej, niedawno zostawiłem tu link do tematu o wklejaniu rysunków, tam jest dokładny opis. W wielkim skrócie, to musisz otworzyć (darmowe) konto np. na http://www.fotosik.pl gdzie to importujesz swoje zdjęcia jakie chcesz z swojego komputerka lub z internetu. Każde zdjęcie dostaje swój adres, który to kopiujesz do listu (tekstu) i wysyłasz, a my oglądamy i podziwiamy :wink:

Nie iwa, nie musisz mieć swojej strony internetowej

Jak już wkleiłaś na profilu zdjęcie to poradzisz sobie i z tym.

Czy czytałaś ten link z tematem o wklejaniu zdjęć który podałem w sobotę ???

Wejdz na http://www.fotosik.pl, zarejestruj się tam. ( dostaniesz darmowe konto) Tam jest możliwość wrzucenia zdjęć z twojego komputera tak jak to zrobiłaś na swoim Profilu na Forum Muratora że wkleiłaś swój domek ))każde zdjęcie jakie dasz na swoje konto otrzyma różne adresy( tam będzie okienko"pobierz reszte adresów"które to klikniesz) do wyboru ( miniatury lub pełne rozmiary zdjęcia na forum) które to adresy kopiujesz, czyli zaznaczasz cały adres, klikasz prawym na myszce i klikasz "Kopiuj", a potem ten adres wklejasz w tekst który piszesz na forum, czyli już na pisanej wiadomości klikasz prawy na myszce i klikasz "Wklej" i wtedy to skopiuje się ten adres zdjęcia z twojego konta. A jak wyślesz tą wiadomość to po wyświetleniu się na forum pokaże się już z zdjęciem, Kwestia czy wybierzesz pełny rozmiar czy miniaturę (ja zawsze wybieram pełny rozmiar) Pewnie namieszałem

Spróbuj.

Powodzenia.

Jak nie wiesz pytaj dalej, postaram się jakoś pomóc. :roll: