marchew 01.11.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam Was Tez sie zabieram za budowe, tez motywacje mam i tez troche sie boje. Ale widze, ze sa tacy, ktorym udalo sie dom w pojedynke wybudowac, wiec moze dam rady. Napiszcie wiecej jak sie Wam mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 14.01.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Mieszkam od 20 listopada i -jest super! Wykończyłam na razie parter który ma ok. 75m2 powierzchni mieszkalnej i 48m2 garażowo-kotłownio-warsztatowej i czuje się tą przestrzeń, mimo że w bloku też nie miałam klitki -56m. Wieczorami rozpalam sobie w kominku i jest mi naprawdę dobrze, chociaż nadal jestem singielką. Chyba tak pozostanie, bo po co mi teraz chłop, na gotowe?! Nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi tu rządził po swojemu, bałaganił, okruszki zostawiał..... ale nie mieszkam sama, mam syneczka natolatka:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 14.01.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Mieszkam od 20 listopada i -jest super! Wykończyłam na razie parter który ma ok. 75m2 powierzchni mieszkalnej i 48m2 garażowo-kotłownio-warsztatowej i czuje się tą przestrzeń, mimo że w bloku też nie miałam klitki -56m. Wieczorami rozpalam sobie w kominku i jest mi naprawdę dobrze, chociaż nadal jestem singielką. Chyba tak pozostanie, bo po co mi teraz chłop, na gotowe?! Nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi tu rządził po swojemu, bałaganił, okruszki zostawiał..... ale nie mieszkam sama, mam syneczka nastolatka:cool: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?130041-Powrót-do-korzeni-czyli-buduję-Planetę-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts