Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa samotnie budujących swój własny domek

Recommended Posts

• 2 months później...
  • Odpowiedzi 282
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mieszkam od 20 listopada i -jest super! Wykończyłam na razie parter który ma ok. 75m2 powierzchni mieszkalnej i 48m2 garażowo-kotłownio-warsztatowej i czuje się tą przestrzeń, mimo że w bloku też nie miałam klitki -56m.

Wieczorami rozpalam sobie w kominku i jest mi naprawdę dobrze, chociaż nadal jestem singielką. Chyba tak pozostanie, bo po co mi teraz chłop, na gotowe?! Nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi tu rządził po swojemu, bałaganił, okruszki zostawiał.....;) ale nie mieszkam sama, mam syneczka natolatka:cool:

Mieszkam od 20 listopada i -jest super! Wykończyłam na razie parter który ma ok. 75m2 powierzchni mieszkalnej i 48m2 garażowo-kotłownio-warsztatowej i czuje się tą przestrzeń, mimo że w bloku też nie miałam klitki -56m.

Wieczorami rozpalam sobie w kominku i jest mi naprawdę dobrze, chociaż nadal jestem singielką. Chyba tak pozostanie, bo po co mi teraz chłop, na gotowe?! Nie wyobrażam sobie żeby ktoś mi tu rządził po swojemu, bałaganił, okruszki zostawiał.....;) ale nie mieszkam sama, mam syneczka nastolatka:cool:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?130041-Powrót-do-korzeni-czyli-buduję-Planetę-2