Samowolka 09.12.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Tak już daleko zabrnełam z tyn budowaniem,że teraz już Was potrzebuję.Gdzieś w okolicach 15 grudnia ustawiam ekipy belrktryków,instalatorów/moja branża/.Trochę się boję.Porwałam się na taki temat.W czerwcu chcę mieszkać.I tak będzie.Ale pytań mama mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 09.12.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Czekam na ta kawę,potem pobiegam/ale pewnie w sobotę/,ale teravto wy mi pomożecie,jaka kuchnia i skąd?Czy dam sobie radę bez achitekta wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 09.12.2006 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witaj Samowolka !!! mam podobny problem ale zamierzam poradzić sobie bez architekta wnętrz. Mam swoje pomysły które chcę sam zrealizować, ale widziałem wiele prób podobnie upartych osób i nie zawsze efekt ich poczynań był efektowny , dlatego uważam że jeśli tylko Cie stać na pomoc profesjonalisty to warto wyłożyć cash Ja znalazłem kiedyś zdjęcie kuchni w Muratorze no i zakochałem się od tego czasu nie widze żeby miała być inna, muszę tylko znależć wykonawce który się tego podejmie jak nie znajdę to będę strugał sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 11.12.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Niedawno wysłałem do kumpla email z BARWNYM by się pochwalić i przy okazji namówić go na budowanie , bo mieszka w bloku mimo że na brak kasy nie narzeka, natomiast on odesłał mi to : [email protected] napisał: >>>12 sierpnia >>>Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu w Bieszczadach. Boże jak >>>tu pięknie! >>>Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się >>>doczekać, >>>kiedy pokryją się śniegiem. >>> >>> 14 października >>>Bieszczady są najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły >> kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. >>>Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. Jakie >>>wspaniałe! Jestem pewien, że to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. >>>Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba! >>> >>>11 listopada >>>Wkrótce zaczyna się sezon polowań. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś >>>może chcieć zabić coś tak wspaniałego, jak jeleń! >>>Mam nadzieję, że wreszcie spadnie śnieg. >>> >>> 2 grudnia >>>Ostatniej nocy wreszcie spadł śnieg. Obudziłem się i wszystko było >>>przykryte białą kołdra. Widok jak pocztówki bożonarodzeniowej! >>>Wyszliśmy na zewnątrz, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę >> dojazdową. Zrobiliśmy sobie świetną bitwę śnieżną (wygrałem), a potem >>>przyjechał pług śnieżny, zasypał to co odśnieżyliśmy i znowu >>>musieliśmy >>>odśnieżyć drogę dojazdową. >>>Kocham Bieszczady! >>> >>>12 grudnia >>>Zeszłej nocy znowu spadł śnieg. Jest pięknie! >>>Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z drogą dojazdową. >>>Po prostu kocham to miejsce. >>> >>>19 grudnia >>>Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdną drogę >>>dojazdową nie dojechałem do pracy. >>>Jestem kompletnie wykończony odśnieżaniem. Pieprzony pług śnieżny. >>> >>>22 grudnia >>>Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gówien. Całe dłonie mam >> w pęcherzach od łopaty. >>>Jestem przekonany, że pług śnieżny czeka tuz za rogiem, dopóki nie >>>odśnieżę drogi dojazdowej. Skurwysyn! >>> >>> 25 grudnia >>>Wesołych Pierdolonych Świąt! >>>Jeszcze więcej gównianego śniegu. Jak kiedyś wpadnie mi w ręce ten >>>skurwysyn od pługu śnieżnego... przysięgam - zabiję!! >>>Nie rozumiem, dlaczego nie posypią drogi solą, żeby rozpuściła to gówno. >>> >>>27 grudnia >>>Znowu to białe kurestwo spadło w nocy. >>>Przez trzy dni nie wytknąłem nosa, z wyjątkiem odśnieżania drogi >>>dojazdowej za każdym razem, kiedy przejechał pług. >>>Nigdzie nie mogę dojechać. Samochód jest pogrzebany pod górą białego >>>gówna. Meteorolog znowu zapowiadał dwadzieścia pięc centymetrów tej nocy. >> Możecie sobie wyobrazić, ile to oznacza łopat pełnych śniegu? >>> >>>28 grudnia >>>Meteorolog się mylił! Tym razem napadało osiemdziesiąt pięć centymetrów >>>tego białego kurestwa. Teraz to nie odtaje nawet do lata! >>>Pług śnieżny ugrzązł w zaspie a ten bee przyszedł pożyczyć ode mnie >>>łopatę! Powiedziałem mu, że sześć już połamałem kiedy odgarniałem to >>>gówno z mojej drogi dojazdowej, >>>a potem ostatnią rozpierdoliłem o jego zakuty łeb. >>> >>>4 stycznia >>>Wreszcie wydostałem się z domu. >>>Pojechałem do sklepu kupić coś do jedzenia i kiedy wracałem, pod samochód >> wpadł mi pierdolony jeleń i całkiem go rozjebał. Narobił szkód na trzy >>>tysiące. >>>Powinni powystrzelać te skurwysyńskie jelenie. Że też myśliwi nie >>>rozwalili wszystkich w sezonie! >>> >>>3 maja >>>Zawiozłem samochód do warsztatu w mieście. Nie uwierzycie, jak zardzewiał >> od tej jebanej soli, którą posypują drogi... >>> >>>18 maja >>>Przeprowadziłem się z powrotem do miasta. >>>Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś kto ma odrobinę zdrowego rozsądku może >> zamieszkać na jakimś zadupiu w Bieszczadach??? >>> >>> >> pozdrawiam >Tomek hm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 11.12.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 zahir, bez załamki. Ta sytuacja dotyczy tych co w Beskidach. W psychologu jest zdajsie watke na ten temat. W górach jak sypnie to sypnie. Jak już nauczę sie wklejania zdjec to Wam pokaże co to zima w górach. Ale jak Ty w takim opolskim to nie masz sie co martwić. Pewnie, z eu nas zima to nie to co w Irlandii, troche sniegu zawsze jest. Ale ostatnio coś te zimy kapryśne i jak jak dotąd ani grama śniegu jeszcze nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 11.12.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 zahir, bez załamki. Ta sytuacja dotyczy tych co w Beskidach. W psychologu jest zdajsie watke na ten temat. W górach jak sypnie to sypnie. Jak już nauczę sie wklejania zdjec to Wam pokaże co to zima w górach. Ale jak Ty w takim opolskim to nie masz sie co martwić. Pewnie, z eu nas zima to nie to co w Irlandii, troche sniegu zawsze jest. Ale ostatnio coś te zimy kapryśne i jak jak dotąd ani grama śniegu jeszcze nie widziałam. Prawdę mówiąc to chciałem tym tekstem rozbawić troszeczkę towarzystwo i tyle tylko, ale dzięki za troskę ja będę mieć wiatę przed garażem aż do wyjazdu więc śnieg mi nie grożny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 11.12.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 znalazłem fajową stronkę dla przymierzających się do stawiania murów http://www.republika.pl/mieszkaj_lepiej/przegrody_zewnetrzne.htm fachowa wiedza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 12.12.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Przepraszam, można? Do tej pory "urzędowałam" w Klubie Budujących Kobiet, ale tu mi bliżej, bo ja singiel po przejściach z potomstwem, sztuk jeden. No i od września buduję tak poważnie , od 10 lat buduję na papierze i w myślach. Ukończyłam stan zero, teraz trochę snu zimowego, a wiosną pobudka i...szybko kończymy Gratuluję autorowi wątku realizacji celu=domu! Pozdrawiam, Ania Witam, podobnie jak Ania, czasem pojawiam sie w Grupie Budujacych Kobiet. Teraz częściej urzęduję na moim "placu boju".... Również jestem singlem po przejściach..... Domek ma juz ciepłe ubranko a ekipa szaleje w środku ... Spełniam swoje marzenia rączkami fachowców... pozdrawiam budujące singielki i budujących singli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 12.12.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witaj Magnolciu wśród singielek i singli ( jak narazie jestem rodzynkiem ) Widze że budowa całkiem zaawansowana pochwal się kiedyś domkiem proszę . Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolcia 13.12.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam i zapraszam na http://www......tam mój "plac boju".... Trzymam za wszystkie single kciuki....I życzę, żeby na waszej drodze stały tylko Anioły...tak jak na mojej, bo bez przyjaciół i życzliwych ludzi nie udałoby mi sie "to" co widać na http://www... miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 13.12.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witam wszystkich ja planuję rozpocząć budowę wiosna 2007. działeczkę już mam , mapę do celów projektowych też , czekam obecnie na warunki zabudowy . Można powiedzieć że również buduję sama - aczkolwiek mam mocne wsparcie od mojej córki . Najważniejsze to jest to , że zdecydowałam się wreszcie realizowac moje wielkie marzenie o własnym domku z ogródkiem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 13.12.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Witaj Honia 74 w Grupie "S" !!! Całkiem spory wybrałaś domek no ale skoro córeczka pomaga no to pewnie zakończy się pełnym sukcesem tego życzę . Pozdrawiam i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 13.12.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 hmmm, przygoda prawie równie interesująca jak moja.. jeśli kiedyś nadarzy się okazja, chętnie podzielę się swoimi wspomnieniami związanymi z tym miastem - oj działo się działo Zaraz zwariuje z ciekawosci a wyobraznie mam, oj mam sooorka długo się nie odzywałam.. hmmmm co do wyobraźni - moja chyba nie zna granic oooooj nie zna chociaż opowiadać miałam zamiar o faktach (aczkolwiek nie wiem czy powinnam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 13.12.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Śmiało CAEN !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 22.12.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 22.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latte.m 22.12.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witam, Za kilka dni kupuję działkę, budowę rozpocznę w 2007. Na podjęcie decycji duży wpływ miało forum Muratora. I choć buduję sama, wiem, że się uda. Nastepne Święta mam zamiar spędzić w nowym domu Czego również wszystkim budującym życzę. Latte.m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 22.12.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Wesołych Świąt Kochani !!!Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 22.12.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Witam, Za kilka dni kupuję działkę, budowę rozpocznę w 2007. Na podjęcie decycji duży wpływ miało forum Muratora. I choć buduję sama, wiem, że się uda. Nastepne Święta mam zamiar spędzić w nowym domu Czego również wszystkim budującym życzę. Latte.m Witaj Latte.m w Klubie. Może pochwalisz się nam domkiem ? chyba że jeszcze nie znalazłaś projektu to poczekamy cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latte.m 22.12.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Hm... wyborów projektu było już kilka, ale ciągle coś nie pasowało. Mam w głowie projekt, wiem jak to powinno wygladać, więc jeśli nadal nie znajdę, to chyba będę musiała zamówić indywidualny. W zasadzie dom o prostej bryle, z gabinetem na dole i 4 sypialniami na górze. Jak wybiorę na pewno się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts