Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa samotnie budujących swój własny domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 282
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Samowolka ja Ci wierze, Ale miło będzie zobaczyć zdjęcia, nie wiem czemu masz problem z zalogowaniem się, nie spotkałem się z tym problemem. Może spróbuj założyć konto w innym serwisie np. http://foto.onet.pl/ lub podobne. Wiem że na forum jest temu poświęcony cały temat jak wklejać zdjęcia. Spróbuj na wyszukiwarce, chyba że nie masz za wiele czasu to ja się porozglądam za tym. :wink:

Witam budujących w pojedynkę :D

Samowolka podziwiam Cię i zazdroszczę. :wink:

Z której strony Wrocławia się budujesz? Ja też jestem z Wrocławia ale dopiero na jesień zaczynam fundamenty, mam nadzieję że dokładnie za rok będę wykańczać dół aby się wprowadzić.

projekt to dom w lewkoniach

http://www.archon.pl/index.php?act=32&sid=m43ec5c0c51a0b

Oczywiście z drobnymi zmianami.

Pozdrawiam

Latte.m

Nie podziwiaj-to wariactwo.A poza tym ...nic wielkiego.Wiesz ,kiedys...kiedy nie budowałam domu,biegałam maratony.Biegłam w paryzu,Kopenhadze ,Hamburgu,parę razy w Berlinie.Podziwiali..To też nic wielkiego.Trzeba zacząć.Jrśli coś już zaczniesz,nie możesz nie skończyć.Głupio.Dopadałam mety w jakimś bezpiecznym środku,potem papierosek..cudownie.Teraz też jak skończę,zapalę papieroska na tarasie.Ale,kurcze ,przestałam biegać.A domek mam w Krzeptowie.Pa