zahir1000 15.07.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Cieszę się że mogłem Ci jakoś pomóc A namiary na " znajomego" ogłoś na forum, żeby mu zrobić "reklamę" Albo daj mi na priva to ja to zrobię, żeby nie było na ciebie. Szkoda żeby ktoś miał mieć podobne jak Ty problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 15.07.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Reklamę to zrobię mu na pewno, tylko poczekam, aż skończy mi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska78 16.07.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 No więc... Jutro,a właściwie już dziś 07-07-07 będę spała pierwszą noc w MOIM NOWYM DOMU.Jestem wykończna.Te ostatnie dni...sami zobaczycie. Jutro opowiem wszystkie sny... Hehe.....Ja też 07-07-07 zaliczyłam pierwszą noc.I jest niesamowicie....... Niestety śnił mi się jakiś koszmar......... Ale ogólnie jest rewelacyjnie.......Nic mnie rano nie budzi,poza tupotem nóżek mojego Syna,do tego poranne wyjście na taras.......rewelka.........Łazienkę mam chyba z 3 razy większą niż w mieszkaniu,podobnie jest np. z kuchnią......i się gubie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 20.07.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No więc... Jutro,a właściwie już dziś 07-07-07 będę spała pierwszą noc w MOIM NOWYM DOMU.Jestem wykończna.Te ostatnie dni...sami zobaczycie. Jutro opowiem wszystkie sny... No i gdzie są te sny??? Samowolka martwię się o Ciebie, gdzie się podziewasz, czy ta pierwsza noc była aż tak straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 20.07.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hehe.....Ja też 07-07-07 zaliczyłam pierwszą noc.I jest niesamowicie....... Niestety śnił mi się jakiś koszmar......... Ale ogólnie jest rewelacyjnie.......Nic mnie rano nie budzi,poza tupotem nóżek mojego Syna,do tego poranne wyjście na taras.......rewelka.........Łazienkę mam chyba z 3 razy większą niż w mieszkaniu,podobnie jest np. z kuchnią......i się gubie.... Fajnie masz. Jak będziesz mieć niechcianych gości, to możesz powiedzieć na drugi dzień, że nie otworzyłaś bo zabłądziłaś w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 23.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 niemozliwe..chyba zrobiło mi się miło.ktoś się o mnie martwi.Jestem..Jest cudownie..Dzieci wybyły na obozy itp.Ja walczę z kamieniami,tarasem itp.A RANO..kawa na schodkach,w piżamie..nie mogę jeszcze uwierzyć.mam gdzieś gazownię ..solar grzeje mi wodę.Tyle gwiazd..i ,kurcze .zadnych snów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 24.07.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Samowolka, ale Ci zazdroszczę Nie boisz się tak całkiem sama w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 25.07.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam was !!!!!!!!!!!!!! można się dołączyć . Własnie zacznę budowe za tydzień mam nadzieję. Myślałam że ja tylko oszalałam i buduję bez drugiej połówki.Wszystko sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamaria 25.07.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hej Iwa! Witam cię bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 26.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witaj Iwa wśród szczęśliwych , odważnych singli Gdzie i co budujesz ??? Pochwal się proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 27.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witaj Iwa wśród szczęśliwych , odważnych singli Gdzie i co budujesz ??? Pochwal się proszę. Witaj !!! Buduję Ciekawy C118 z Muratora Buduję !!!!!! zaczynam budować, w Starachowicach . Mam pytanie jak wklejacie te wszystkie kolorowe rysunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 27.07.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witaj Iwa wśród szczęśliwych , odważnych singli Gdzie i co budujesz ??? Pochwal się proszę. Witaj !!! Buduję Ciekawy C118 z Muratora Buduję !!!!!! zaczynam budować, w Starachowicach . Mam pytanie jak wklejacie te wszystkie kolorowe rysunki. iwa poszukaj wyżej, niedawno zostawiłem tu link do tematu o wklejaniu rysunków, tam jest dokładny opis. W wielkim skrócie, to musisz otworzyć (darmowe) konto np. na http://www.fotosik.pl gdzie to importujesz swoje zdjęcia jakie chcesz z swojego komputerka lub z internetu. Każde zdjęcie dostaje swój adres, który to kopiujesz do listu (tekstu) i wysyłasz, a my oglądamy i podziwiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samowolka 27.07.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Nie wierz iwa,to bardzo trudne.Ale jak znajdę trochę czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 28.07.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Oto ten link iwa dla Ciebie: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921&highlight=jak+wklei%E6+zdj%EAcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 30.07.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Mówię wam ale jaja!!!!!!!!!!!!! kombinowałam i wkleiłam obrazek mojej chatki. , ale przy okazji deaktywowałam swoje konto teraz jest ok. Ale nadal nie kumam jak mam wklejać zdjęcia. mam utworzyć swoją stronę internetową ?????? POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 30.07.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Pytanko czy załozenie strony o której mówicie jest płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 30.07.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Nie iwa, nie musisz mieć swojej strony internetowej Jak już wkleiłaś na profilu zdjęcie to poradzisz sobie i z tym. Czy czytałaś ten link z tematem o wklejaniu zdjęć który podałem w sobotę ??? Wejdz na http://www.fotosik.pl, zarejestruj się tam. ( dostaniesz darmowe konto) Tam jest możliwość wrzucenia zdjęć z twojego komputera tak jak to zrobiłaś na swoim Profilu na Forum Muratora że wkleiłaś swój domek ))każde zdjęcie jakie dasz na swoje konto otrzyma różne adresy( tam będzie okienko"pobierz reszte adresów"które to klikniesz) do wyboru ( miniatury lub pełne rozmiary zdjęcia na forum) które to adresy kopiujesz, czyli zaznaczasz cały adres, klikasz prawym na myszce i klikasz "Kopiuj", a potem ten adres wklejasz w tekst który piszesz na forum, czyli już na pisanej wiadomości klikasz prawy na myszce i klikasz "Wklej" i wtedy to skopiuje się ten adres zdjęcia z twojego konta. A jak wyślesz tą wiadomość to po wyświetleniu się na forum pokaże się już z zdjęciem, Kwestia czy wybierzesz pełny rozmiar czy miniaturę (ja zawsze wybieram pełny rozmiar) Pewnie namieszałem Spróbuj. Powodzenia. Jak nie wiesz pytaj dalej, postaram się jakoś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 31.07.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 próba http://projekty.muratordom.pl/pliki/dom_316_3.jpghttp://projekty.muratordom.pl/pliki/dom_316_4.jpgrzuty mojego domu,chyba się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 31.07.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 NO, tak też można. Nie wkleiłaś zdjęcia ale podałaś link na niego, ale cel osiągnięty. Gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 04.08.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Zobaczcie tutaj, coś o singlach: http://zdrowie.onet.pl/1428934,2041,0,1,,singiel_brzmi_dumnie,psychologia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts