zahir1000 01.12.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Ciekawe czy to chwyci chyba nie jestem jedyny na tym forum budującym samotnie ? Pod pojęciem "samotnie" nie mam na myśli bez pomocy fachowców a jedynie naszej "drugiej połówki"( nie kojarzyć z alkocholem W większości budują się małżeństwa z dziećmi, rzadko kiedy pary a co dopiero single. Decydują się na budowę z różnych powodów. Dla mnie mój własny dom był wielkim marzeniem, a że zawsze staram się je realizować tak i przyszła kolej na budowę. Wiem że gdy już to zrealizuje bardzo wzmocnię się duchowo a i psychicznie, nabiorę pewności siebie. Fakt że pewnie będzie mi nieraz brakować wsparcia (nie tylko finansowego) od partnerki co bardzo jest wskazane przecież. Zbyt wielkie to jest marzenie żebym go miał nie zrealizować więc zaczynam na wiosnę 2007 a Wy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 01.12.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Popieram! Zresztą skoro na forum są samotnie budujące dziewczyny, to znaczy, że nie taki diabeł straszny.Dziesięć lat temu do głowy by mi nie przyszło, że spełnimy kiedyś swoje marzenie o małym białym domku... A tu już ogień w kominku i znajome z dzieciństwa brzozy za oknem. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 01.12.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Popieram! Zresztą skoro na forum są samotnie budujące dziewczyny, to znaczy, że nie taki diabeł straszny. Dziesięć lat temu do głowy by mi nie przyszło, że spełnimy kiedyś swoje marzenie o małym białym domku... A tu już ogień w kominku i znajome z dzieciństwa brzozy za oknem. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mój raczej biały nie będzie A pro po, to gdzie te samotnie budujące dziewczyny na forum widziałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 01.12.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Czesć Zahir To ja jestem ta jedna z samotnych i jestem prawie budująca. Planuję budowę bardzo poważnie. Tzn. na 100% w przyszym roku nabędę działkę a jak sie da to i rozpocznę budowę. Wiesz, tak serio to mi się wydaje, że samotne dziewczyny mają trochę gorzej Założyłam Grupę wsparcia dla budujących singielek. Do głowy mi nie przyszło, że są tez faceci. Pozdrawiam z Górnego Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 01.12.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Stander, gratulacje !! Mieszkasz sam? Jak sie mieszka w domu samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.12.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 znalazlam w koncu to sie przylaczam - na razie na wyrost bo nawet dzialki nie moge znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 01.12.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Może grupa wsparcia dla tych co szukają działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.12.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Zielonooka właśnie się wprasowałem między Ciebie a Agnieszkę (agduś) w " Twój dzień urodzin" mam nadzieję że nie masz mi tego za złe Gdzie szukasz tej działeczki ? Może uda się pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.12.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ponoć chcą nas SINGLI opodatkować extra zdrowo ICH tam pokręciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.12.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Czesć Zahir To ja jestem ta jedna z samotnych i jestem prawie budująca. Planuję budowę bardzo poważnie. Tzn. na 100% w przyszym roku nabędę działkę a jak sie da to i rozpocznę budowę. Wiesz, tak serio to mi się wydaje, że samotne dziewczyny mają trochę gorzej Założyłam Grupę wsparcia dla budujących singielek. Do głowy mi nie przyszło, że są tez faceci. Pozdrawiam z Górnego Śląska Witaj "babo" ! A czemu to nie przyszło do główki że samotny facet może zabrać się za budowę? My też czasami potrafimy realizować marzenia mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.12.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Temat chyba chwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.12.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Może z czasem powstanie tu Strona Matrymonialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 02.12.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Peeeewnie, że chwyci ! Interesujące.. głównie zainteresowane są singielki Pomysł masz przedni! Czas zakasać rękawy i zacząć realizować marzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 02.12.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 i dla jasności: ja również reprezentuję płeć piękną powodzonka, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 02.12.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 No to chyba są już 4 singielki i jeden singiel Ja szukam działki w okolicach Górnego Ślaska a Zielonooka prawdopodbnie w okolicach Wawy. A Penny już dzielnie buduje Już kiedyś któs rzucił chyba w psychologu temat "kącika matrymonialnego" dla nas Jak chcą nas tak brzydko opodatkować, to może redakcja nam założy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.12.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Witaj Kasiu w naszej Grupie!!! Pozwól że spytam czy: a) CAEN pochodzi z nazwy miasta na północy Francji ? b) masz taki widok z działki jak na emblemacie ? Podoba mi się twój domek bardzo. Też chciałem kiedyś parterowy ale jednak wybrałem z użytkowym poddaszem. Twój nawet by mi się wpasował na działkę bo mam 24x38 malutka nie? ale mi wystarczy akurat. Czy zaplanowałaś jakieś zmiany w projekcie ? łazienka jak dla mnie trochę mała, ja lubię dużo miejsca pod prysznicem ale wygląda na tani do zbudowania. Gorzej chyba z utrzymaniem jeśli chodzi o ogrzanie, ale pewnie już się o wszystko wypytałaś na forum bo z tego co widziałem to sporo osób Irysa buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zahir1000 02.12.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 No to chyba są już 4 singielki i jeden singiel Ja szukam działki w okolicach Górnego Ślaska a Zielonooka prawdopodbnie w okolicach Wawy. A Penny już dzielnie buduje Już kiedyś któs rzucił chyba w psychologu temat "kącika matrymonialnego" dla nas Jak chcą nas tak brzydko opodatkować, to może redakcja nam założy ? 4 singielki i ja jeden a któż to Penny ??? brzmi mi na faceta, może jednak nie jestem jedyny RRAAATUUUUUUUNKUUUUUUUUU!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 02.12.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Penny to dziewczyna. Ale może czają sie tu jacyś nieśmiali faceci - samotnicy oprócz Ciebie. Ja Ci sie podoba mój projekt? Twój jest fajny, ale ja z oszczedności wolę dach dwuspadowy. Będziesz domek wykańczał etapami, czy od razu zamieszkasz we wszytskich pokojach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 02.12.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Witam Tak, tak, penny to zdecydowanie dziewczyna Jeszcze nie buduję, ale pozwolenie już mam więc jeśli wszystko będzie dobrze to mam nadzieję na wiosnę zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 02.12.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 ponoć chcą nas SINGLI opodatkować extra zdrowo ICH tam pokręciło. nawet tak nie żartuj. Ja się sprzeciwiam takim praktykom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts