marsed 26.03.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam i zapraszam wszystkich z Siedlec i okolic, rozpoczynających budowę, do wymiany doświadczeń, pomysłów, może nawet wspólnych, tańszych zakupów materiałów budowlanych.Pozwolenie na budowę już mam wkrótce startuję, ktoś dołączy ze swoją budową?pozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 26.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Co prawda dopiero zakupilem dzialke i jest prawie 100km od Siedlec na wschod ale co tam - to prawie okolica , a w tych regionach moge pomoc przy zdobywaniu rabatow na materialy - choc robie w wykonczeniowce... Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 27.03.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 witaj, jakiego typu wykończeniówkę robisz? i na jakie materiały upusty załatwiasz, rabaty zawsze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 27.03.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Glownie robie docieplenia poddaszy, szpachlowanie, malowanie, gładź i ukladam panele i wlasnie do tych prac moge zalatwic materialy.Zwykle dogaduje sie z klientami, wyliczam ile potrzeba materialu i jakiego typu np. na wykonanie docieplenia poddasza.Liste materialow przedstawiam w zaprzyjaznionej hurtowni.Tam robia mi wycene - zwykle bardzo przystepna cenowo i przedstawiam ja klientom.Wtedy inwestor moze porownac "moja" cene za material z cena w hurtowniach w ktorych sam sie zaopatruje.Nie zarabiam na materialach - wystarczy mi wynagrodzenie za robocizne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 28.03.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 No to mam jeszcze czas na wykończeniówkę, startuję dopiero z fundamentami. Ale na jesieni wrócę do tematu wykończenia wnętrz.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 28.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 W takim razie zycze budowy z wykopem Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 05.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Nikt się nie buduje? Zapraszam do rozmów. Właśnie rozpoczynam zakupy materiałów budowlanych na stan surowy, może ktoś się przyłączy? Większą grupą będzie można lepsze ceny wynegocjować.pozdrMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.04.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Nikt się nie buduje? Zapraszam do rozmów. Właśnie rozpoczynam zakupy materiałów budowlanych na stan surowy, może ktoś się przyłączy? Większą grupą będzie można lepsze ceny wynegocjować. pozdr Marek Aż dziwne że brak chętnych na lepsze rabaty Marek, zainicjowałeś temat i grupę - cieszę się. Jeszcze troszkę pracy i może wyłapiesz kilku budujących w tym regionie. W jedności siła! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 18.04.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 HEJKA!...........zastanawiałam się nad tym aby założyć grupę siedlecką a tu przypadkiem Was znalazłam!fajnie , będzie rażniej zmagać się z budową. my ruszamy na początku maja (mam nadzieję) czekamy na pozwolenie na budowę. pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 18.04.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 finlandia : przylecę po wycenę okien w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.04.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 finlandia : przylecę po wycenę okien w przyszłym tygodniu. Warto wycenić okna przed rozpoczęciem budowy. W momencie gdy jeszcze jesteś na starcie to w przypadku jakiś szczególnych konstrukcji (za drogich bądź za skromnych można będzie ewentualnie skorygować projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 18.04.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 ......... właśnie dlatego przylecę muszę podjąć decyzję czy okrągłe czy proste , czy suwane czy otwierana(tarasowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 18.04.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 hej, Gdzie wyceniacie okna? Może i ja ze swoimi wpadnę do wyceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 18.04.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 aaaaa faktycznie, to też tam polecę z okienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 18.04.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Kiedy ruszasz z budową? jeśli można wiedzieć to jaki domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 18.04.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 ruszam w najbliższą środę, projekt indywidualny, dwie kondygnacje, stropodach, jak potrzebujesz jakichś informacji o cenach to wal śmiało, co wiem to powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 18.04.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 ruszamy na początku maja , dom o pow użytk 200 m, z poddaszem użytkowym z proj. gotowego.ciekawa jestem ile kosztował proj. indywidualny.ile czasu czekałeś na PnB , mi pani w UM powiedziała 2 MIESIĄCE! chyba miała zły dzień (za 2 m-ce się wprowadzam - pomyślałam sobie wtedy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 18.04.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 nie odczułem oczekiwania na PnB, wszystko załatwiało biuro projektowe, poszedłem tylko odebrac pozwolenie, trwało to ok. miesiąca, jak potrzebujesz jakiejś pomocy to wal śmiało, jak mogę pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 19.04.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Pobudka!Witam w niedzielny poranek.poszukuję kogoś kto projektuje wnętrza , może macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 19.04.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Podaje namiary do Pana ktory projektuje jak rowniez jest kierownikiem budowy.Wspolpracowalem z nim przy adaptacji hotelu.Gosc bardzo w porzadku (tak bylo 2 lata temu) ale mam tylko nr domowy : Grzegorczuk Stanisław 83 359 95 30 Pozdrawiam wszystkich budujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts