aneta-we 16.06.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 czyli prace pełna para . A jest gdzies Twój dziennik? Chwalisz się gdzieś fotkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clontraf 17.06.2010 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Nie mam dziennika, na początku nawet nie zauważyłem że można tu coś takiego prowadzić, a potem to już mi się nie chciało albo nie było czasu. Ale postaram się w najbliższym czasie wrzucić trochę fotek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.06.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Clontraf to czekamy na fotorelację relację. Jak Wam się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 26.07.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Halooooo czy ktoś tu się buduje w okolicy.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.07.2010 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Też się zastanawiałam co tu taka cisza ostatnio A co u Ciebie Agnie-cha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 27.07.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Cześć Anetko.BOŻE o której godzinie Ty tu zaglądasz ...^%&*%$#@ to miała być zdziwiona bużka ..( a propo : gdzie są te mordki żółte ? ) ja zaczynam się wykańczać w dosłownym tego słowa znaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.07.2010 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Cześć Anetko. BOŻE o której godzinie Ty tu zaglądasz ...^%&*%$#@ to miała być zdziwiona bużka ..( a propo : gdzie są te mordki żółte ? ) ja zaczynam się wykańczać w dosłownym tego słowa znaczeniu. żółte mordki masz w zaawansowanej edycji Zaglądam do kawki. Wstaję na 6-tą do pracy Agnie-cha, a dziennika nie masz? I jak w końcu poszło z łazienką? Na czym stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maribor 13.08.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Może ktoś ma do sprzedania niepotrzebny drewniany wc, bo potrzebuję postawić na działce na czasu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 17.08.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam, Wystartowaliśmy z budową w sierpniu, fundamenty w trakcie oj będzie się działo ... Z początkiem października domek ma być postawiony - nasze M57 Clontraf - garaż się spisuje na medal - dzięki Pozdrawiam wszystkich Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta3 26.08.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witam, bardzo się cieszę że znalazłam to forum. Planujemy z mężem budowę domu w Siedlcach. Mamy juz działkę, jesteśmy na etapie załatwiania dokumentów a co najważniejsze wyboru projektu domu. Zastanawiamy się nad kupnem gotowego ale wolelibyśmy indywidualny projekt. Czy może ktoś mi polecić jakiegoś architekta z Siedlec lub okolic.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 26.08.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Witamy , witamy..osobiście z powodu niewiedzy o lokalnych architektach kupiliśmy projekt gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti79 07.09.2010 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam, Miło ujrzeć na forum Grupę Siedlce. Buduję w Strzale, a raczej będę budować, bo utknełam na formalnościach, projekt mam od kilku dni, ale trzeba nanieść zmiany i dopiero załatwiać pozwolenie na budowę. Szukam solidnej ekipy, która zajmie się inwestycją mojego życia od zera do stanu zamkniętego. Chcę postawić domek jeszcze w tym roku. Pozdrawiam Anka Witam Również przymierzam sie do budowy domu w Strzale i poszukuję ekipy (najprawdopodobniej na wiosnę 2011 r.) Aniu jeśli znalazłaś takową i mogłabyś się podzielić telefonem byłabym niezmiernie wdzięczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 07.09.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam Również przymierzam sie do budowy domu w Strzale i poszukuję ekipy (najprawdopodobniej na wiosnę 2011 r.) Aniu jeśli znalazłaś takową i mogłabyś się podzielić telefonem byłabym niezmiernie wdzięczna. Pozdrawiam Poszło na private Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti79 08.09.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 Dzięki Andzia Już zaczynam działać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja_ko 15.09.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Witam! Planuje budowę na wiosnę mam już projekt i poszukuję sprawdzonej ekipy do postawienia domu, jeśli ktoś ma namiary na takową to poproszę o informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 15.09.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 WitamMam do sprzedania 36 paczek (9,12 m3) STYROPIANU FREZOWANEGO AUSTROTHERM EPS 040 FASADA grubości 14 cm. W cenie 125 zł 1 m3.Odbiór własny w Warszawie Białołęka okolice ul. Białołęckiej.tel. 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 02.10.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 hej pewnie wszyscy zajęci budową? ja czekam na dachowców...i doczekać się nie mogę podobno we wtorek juz zaczynają... trochę kapryśna pogoda pokrzyżowała im plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 11.10.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 hejka, my też czekamy na nakrycie dachu pozdrawiamAnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 17.10.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Mam do sprzedania 22 palety Porothermu 25 P+W z dowozem na terenie Siedlec i okolic. Cena poniżej rynkowejSzczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti79 02.11.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam Mam pytanie do osób, które zakończyły już rozdział w budowie swojego domkupt. "Uzyskanie pozwolenia na budowę" Jakie dokumenty powinnam dołaczyć do projektów, składając w starostwie wniosek o wydanie pozwolenia ?? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts