adam816 09.06.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Witaj, Zapraszam do mnie, mam elewację z dużą ilością drewnianych wstawek. Witaj MARSED, czy mógłbyś przesłać namiary na firmę która wykonuje takie drewniane elementy elewacyjne, jestem też ciekaw jakie są koszty wykonania takiego typu elewacji, chcielibyśmy z żoną takie wstawki wykonać na naszym domu. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frank_gr 22.01.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Witam! Milo, ze ktos jest z naszej okolicy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAJA01 16.02.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Witam! Milo, ze ktos jest z naszej okolicy:-) Witam, również cieszę się, że jest ktoś z naszej okolicy Zaczynamy na wiosnę no i poszukujemy w dobrej cenie materiałów budowlanych: beton, pustaki (pewnie gazobeton), stal Może ktoś się orientuje, gdzie w Siedlcach lub okolicach są te dobre ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin i Agata 18.02.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 witam zna ktoś ekipę godną polecenia do wylewek i tynków z Siedlec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlid 21.02.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 ja zacząłem na wiosnę 2012 . tarcice kupiłem w tartaku w paprotni -jakośc przyzwoita i cena teżstrop teriva u korzeniaka w sulejówku - dobra cena i jakośćbloczki fundamentowe ,cegła na kominy polecam skład materiałów z podnieśna ( dobre ceny)stal i pustaki solbet kupiłem w replinie ale nie polecam bo ceny wysokie i paniusie w biurze fochate. (kupiłem bo mam blisko)tynkarza do tynków tradycyjnych cementowo-wapiennych oraz wylewek z miksokreta też mogę polecić ( o numer pisac na pw).tak w ogóle to można do mnie pisać bo dopiero co przerobiłem sprawę budowy i grubszych robót wykończeniowych.okna polecam firmę inter-l i okna abakus (dużo taniej jak np okonoplast czy ms a parametry takie same )styropian ,wełnę i materiały na hydraulikę kupowałem w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAJA01 24.02.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Marlid dziekuję za info Napewno jak tylko pogoda na to pozwoli zabieramy się do pracy, więc wówczas pewnie będę miała jeszcze nie jedno pytanie... Chcemy narzucić dość szybkie tempo budowy... więc sprawdzeni dostawcy na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 27.02.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam, odnośnie okien to ja Wam polecam przed ich zakupem najpierw poczytać trochę na forum muratora dział "Okna, drzwi, bramy garażowe", można tam zaciągnąć opinii czy te parametry w różnej cenie są faktycznie takie same, w co szczerze wątpię. Ważna rzeczą jest tez sam montaż okien. Nawet z najlepszych okien, montażem można zrobić z nich nic nie warte buble. Na forum macie w tej dziedzinie specjalistę z Siedlec, zainteresowani zapewne sami go odnajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogusmark 12.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 hej.Jestem tu nowy na forum , dopiero się o nim dowiedziałem.Ale sporo info można tu uzyskać.Słuchajcie mam dom pod siedlcami i zaczynam teraz wykończeniówkę.Obecnie szukam ludzi do zrobienia wylewki , dobrej jakościowo bo będzie pod parkiet.Jeżeli kogoś macie piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogusmark 12.03.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 A odnoście tej elewacji drewnianej -macie może namiary na firmy tu z okolicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 17.03.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 hej. Jestem tu nowy na forum , dopiero się o nim dowiedziałem.Ale sporo info można tu uzyskać. Słuchajcie mam dom pod siedlcami i zaczynam teraz wykończeniówkę.Obecnie szukam ludzi do zrobienia wylewki , dobrej jakościowo bo będzie pod parkiet.Jeżeli kogoś macie piszcie. obejrzyj sobie nasz film,jest zrobiony specjalnie dla tych którzy kładą parkiet.szukaj tylko takich którzy zrobią Ci z kruszywem 2-8mm inaczej nie będzie wytrzymałości na zrywanie drewna.Pamietaj ,żeby Twój piasek na budowie był przykryty przed deszczem.Musisz wiedzieć również,że podkład będzie wysychał około roku do wilgotności max 2% pod wykładziny drewniane.Folia tylko 0,5mm nie cieńsza jako izolacja przeciwwilgociowa.Jest wiele problemów przy wylewkach.pisz na priv lub dzwoń pod 692796235 powiem na co musisz zwracać uwagę.Stosując podkład z kruszywem na ogrzewaniu podłogowym zyskasz około 15-20% na ogrzewaniu domu ponieważ beton nie jest porowaty jak przy piasku 0-2mm lepiej zageszczony czyli szybciej się nagrzewa i dłużej chłodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modecom75 25.03.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam! Milo, ze ktos jest z naszej okolicy:-) Witam wszystkich forumowiczów Ja tutaj też będę nowy, trochę sobie poczytałem co piszecie i myślę że sporo ciekawych rozwiązań i podpowiedzi będzie można tu znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogusmark 25.03.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 To zastosowanie specjalnego kruszywa ma wpływ na jakość posadzki? Jak możesz to napisz na forum o niektórych tych kruczkach na które trzeba zwrócić uwagę przy wykonywaniu posadzek. Może innym się coś z tego przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hiro77 16.04.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Odradzam stanowczo Kowalstwo Edward Powichrowski 509 562 229 Adres firmy Siedlce, ul. Zambrowska 38 http://epowichr.webd.pl/kontakt.html Człowiek niesłowny, zwodził mnie prawie rok od momentu zamówienia barierki na balkon. Po kilkudziesięciu telefonach z mojej strony i obietnicach, że wykona pracę, w końcu po prawie roku stwierdził, ze nie wykona zamówienia i rzucił słuchawką. Wcześniej oczywiście obiecywał, że zrobi za miesiąc, za dwa, do końca roku, po świętach itd….Gdyby od razu powiedział, że nie wykona to od kilku miesięcy miałabym barierkę, a tak wstrzymane prace na balkonie i elewacji (wszyscy czekali na barierkę z dokończeniem prac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasso XXXV 16.08.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Witam wszystkich. Jestem nowy mam działkę projekt już wybraliśmy GALILEA MAŁA teraz właśnie jestem na etapie szukanie projektanta zjazdu może ktoś ma jakiegos człowieka do polecenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xella 24.08.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 ja zacząłem na wiosnę 2012 . tarcice kupiłem w tartaku w paprotni -jakośc przyzwoita i cena też strop teriva u korzeniaka w sulejówku - dobra cena i jakość bloczki fundamentowe ,cegła na kominy polecam skład materiałów z podnieśna ( dobre ceny) stal i pustaki solbet kupiłem w replinie ale nie polecam bo ceny wysokie i paniusie w biurze fochate. (kupiłem bo mam blisko) tynkarza do tynków tradycyjnych cementowo-wapiennych oraz wylewek z miksokreta też mogę polecić ( o numer pisac na pw). tak w ogóle to można do mnie pisać bo dopiero co przerobiłem sprawę budowy i grubszych robót wykończeniowych. okna polecam firmę inter-l i okna abakus (dużo taniej jak np okonoplast czy ms a parametry takie same ) styropian ,wełnę i materiały na hydraulikę kupowałem w internecie. Witam interesują mnie okna jakie zamawiałeś w firmie Inter-I bo na ich stronie okien Abakus nie ma. Proszę napisz jakie konkretnie okna zamawiałeś i ile Cię to kosztowało i jak u nich z gwarancją. Dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ljozwiak 06.11.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Siedlce najlepsi murarze Pan Wróbel tel.502-083-850 ,najgorsi partacze to CEZBUD DUSZA CEZARY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.11.2013 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 najgorsi partacze to ..... . No trochę nieładny ten post. Jeszcze polecenie bym zrozumiał, ale żeby tak od razu krytycznie? Wiesz że to wygląda jak brzydki wpis konkurencji i tylko może zaszkodzić polecanemu majstrowi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xella 15.12.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2013 Witam szukam sprawdzonej ekipy do postawienia stanu surowego otwartego razem z pokryciem dachu! Dom będzie budowany w Siedlcach i w pobliżu tych rejonów szukam ekipy. Proszę o podanie ekipy którzy wam już wybudowali dom i byliście z nich zadowoleni. Szukam ludzi z Siedlec i okolic Siedlec, którzy maja zamiar się budować w 2014 roku w celu wspólnego zakupu materiałów budowlanych.Co daje większą możliwość negocjowania cen. Dziękuje za pomoc z góry i pozdrawiam wszystkich budujący na tym forum. Wszystkich chętnych proszę na e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 19.01.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Witam szukam sprawdzonej ekipy do postawienia stanu surowego otwartego razem z pokryciem dachu! Dom będzie budowany w Siedlcach i w pobliżu tych rejonów szukam ekipy. Proszę o podanie ekipy którzy wam już wybudowali dom i byliście z nich zadowoleni. Szukam ludzi z Siedlec i okolic Siedlec, którzy maja zamiar się budować w 2014 roku w celu wspólnego zakupu materiałów budowlanych. Co daje większą możliwość negocjowania cen. Dziękuje za pomoc z góry i pozdrawiam wszystkich budujący na tym forum. Wszystkich chętnych proszę na e-mail: [email protected] Pawel Bernacki 501139987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gor85 25.06.2014 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 ja zacząłem na wiosnę 2012 . tarcice kupiłem w tartaku w paprotni -jakośc przyzwoita i cena też strop teriva u korzeniaka w sulejówku - dobra cena i jakość bloczki fundamentowe ,cegła na kominy polecam skład materiałów z podnieśna ( dobre ceny) stal i pustaki solbet kupiłem w replinie ale nie polecam bo ceny wysokie i paniusie w biurze fochate. (kupiłem bo mam blisko) tynkarza do tynków tradycyjnych cementowo-wapiennych oraz wylewek z miksokreta też mogę polecić ( o numer pisac na pw). tak w ogóle to można do mnie pisać bo dopiero co przerobiłem sprawę budowy i grubszych robót wykończeniowych. okna polecam firmę inter-l i okna abakus (dużo taniej jak np okonoplast czy ms a parametry takie same ) styropian ,wełnę i materiały na hydraulikę kupowałem w internecie. Witaj. Mógłbyś podać mi namiar na tych fachowców od tynków i wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts