Milenka Marcin 28.10.2014 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 Witam wszystkich budowlancowplanuje budowe domu na wiosne 2015r chcialbym sie zorientowac ile sobie licza ekipy za wybudowanie domu.? stan surowy bez dachu. dom parterowy 160 m bez podpiwniczenia , bryla prostokatna bez wymyslow. jesli ktos bylby w stanie podpowiedziec z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gor85 06.03.2015 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jeśli te Wasze 30km od Siedlec jest w stronę Węgrowa to mogę dać namiar na dobrego architekta krajobrazu - ogrodnika, zapaleńca (ale dyplomowanego). Witam. Czy aktualne jest jeszcze ten Pan architekt krajobrazu- ogrodnik którego polecasz? Potrzebuje takiego fachowca do ogrodu. Czy mógłbym poprosić o namiar na tego Pana na mojego e-maila:[email protected] Serdecznie Dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gor85 06.03.2015 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2015 Jeśli te Wasze 30km od Siedlec jest w stronę Węgrowa to mogę dać namiar na dobrego architekta krajobrazu - ogrodnika, zapaleńca (ale dyplomowanego). Witam. Czy aktualne jest jeszcze ten Pan architekt krajobrazu- ogrodnik którego polecasz? Potrzebuje takiego fachowca do ogrodu. Czy mógłbym poprosić o namiar na tego Pana na mojego e-maila:[email protected] Serdecznie Dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 10.03.2015 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2015 Witam. Czy aktualne jest jeszcze ten Pan architekt krajobrazu- ogrodnik którego polecasz? Potrzebuje takiego fachowca do ogrodu. Czy mógłbym poprosić o namiar na tego Pana na mojego e-maila:[email protected] Serdecznie Dziękuję. Pozdrawiam Zastanawiałem się co napisać, ale nie potrafię jakoś tak pominąć mimo iż odpowiedź smutna.. ten architekt zajmuje się już niebiańskimi ogrodami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts