vesna777 25.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 aneta-we, clontraf - dzięki aneta-we, clontraf, dziękuję za powitanie i ciepłe słowo To ja już wyskoczę z pierwszym zapytaniem. Czy ktoś z Was ma, bądź rozważa położenie płytek podłogowych Woodentic/Paradyż? Poszukuję fachowca z naszych okolic, który będzie potrafił je położyć, bo z tego co czytałam, to nie taka prosta sprawa... U mnie właśnie teraz gość kładzie płytki. Na razie położyli tylko płytki na ścianie w kuchni więc trudno ocenić jak im wyjdą trudniejsze rzeczy np. łazienki. Jak na razie robią to starannie i dokładnie. Niestety nie mam takich płytek o jakich piszesz. Jeszcze jest pytanie kiedy chciałabyś je układać? Wyślę Ci kontakt do tej firmy na Priva, jak chcesz zadzwoń i pogadaj. Dodam, że ta sama firma zrobiła już u mnie ocieplenie poddasza, zabudowę k-g na poddaszu, jak pisałem teraz kładą płytki i przybierają się do robienia ocieplenia z zewnątrz. Później będą też tynkowali z zewnątrz, robili podbitkę a może i malowali w środku. Tak więc już trochę tą firmę przetestowałem i jak widać jestem z nich zadowolony skoro planuje z nimi kolejne prace. Oczywiście do różnych prac są różne osoby, nie ma tak że wszystko robi jeden pan "złota rączka". Tylko właściciel firmy jest ten sam wszystkie ustalenia robię z nim i jak na razie dobrze się dogadujemy. Pozdrawiam I to jest właśnie to, czego bym sobie bardzo życzyła, czyli jedna firma a tyle rzeczy na raz. Zadzwonimy i popytamy, może i nam się poszczęści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.03.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 I to jest właśnie to, czego bym sobie bardzo życzyła, czyli jedna firma a tyle rzeczy na raz. Zadzwonimy i popytamy, może i nam się poszczęści u nas do wykończeniówki prawie wszystko tez jedna firma: mój tata i mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 26.03.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witaj vesna777 ! ciekawe czy Twój dom to ten który mijam codziennie.......... u mnie hydraulika skończona (prawie) z tych samych powodów co u Ciebie , stwierdzam, że ci hydraulicy i elektrycy to strasznie ciekawscy ludzie , cały czas pytają i pytają ............... a my kobiety to raczej takie "tajemnicze" jesteśmy jestem zainteresowana w/w Panią , wyslę Ci na priv wiadomość. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesna777 27.03.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 I to jest właśnie to, czego bym sobie bardzo życzyła, czyli jedna firma a tyle rzeczy na raz. Zadzwonimy i popytamy, może i nam się poszczęści u nas do wykończeniówki prawie wszystko tez jedna firma: mój tata i mój mąż hehe, no już o takiej firmie nawet nie śmiem marzyć! Nie dość, że fachowcy, to jeszcze emocjonalnie uwiązani . Wykończenie skazane na sukces! Witaj vesna777 ! ciekawe czy Twój dom to ten który mijam codziennie.......... A to ciekawe, ciekawe... musiałabyś mi napisać, którędy codziennie jeździsz, to rozwiejemy wątpliwości u mnie hydraulika skończona (prawie) z tych samych powodów co u Ciebie , stwierdzam, że ci hydraulicy i elektrycy to strasznie ciekawscy ludzie , cały czas pytają i pytają ............... a my kobiety to raczej takie "tajemnicze" jesteśmy Uff, jak to dobrze, że nie jestem sama w tych moich wątpliwościach i niezdecydowaniu . Choć muszę się pochwalić, że robię postępy. Wiem ,że w największej łazience kibelek będzie stał po prawej stronie bo innej opcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolcia4444 31.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam!!! Czy ktoś ma namiar na firmę w okolicy Siedlec z prętami w miarę niskiej cenie? I może ktoś ma stemple do sprzedania chętnie odkupię Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesna777 31.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam!!! Czy ktoś ma namiar na firmę w okolicy Siedlec z prętami w miarę niskiej cenie? I może ktoś ma stemple do sprzedania chętnie odkupię Pozdrawiam! Witaj, nie wiem jak obecnie sytuacja wygląda, natomiast jesienią ubiegłego roku, najtańsze pręty były w firmie "STIMB" na ul. Sokołowskiej. Stempli nie posiadamy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAA35 31.03.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam waszystkich budujących w Siedlcach. Ja też jestem stąd, ale dom buduję gdzie indziej Mam za to do sprzedania piękną działkę w Żelkowie - Kolonia. Może ktoś z Was albo Waszych znajomych jest zainteresowany. Dzialka piękna zalesiona. Częśc jest budowlana,a częśc rolna z możliwością przekształcenia. Powierzchnia 5500 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos_se 04.04.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witam! Też budujemy w Siedlcach, jesteśmy na etapie zakończenia tynków cementowo wapiennych. Poszukuje namiarów na ekipę od wylewek i ze względu na ogrzewanie podłogowe najlepej z miksokreta. Może ma ktoś namiary na sprawdzoną ekipe ?? Pozdrowionka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 04.04.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Witaj malgos_se widzę, że jesteśmy na tym samym etapie.Wesołych Świąt dla wszystkich budujących , cierpliwości , wytrwałości i tylko i wyłącznie trafnych decyzji budowlanych.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 05.04.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam na naszym nowym forum. Na poczatku zdziwienie, zaskoczenie i błądzenie ale powoli zaczynam trafiac tam gdzie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 05.04.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam,Miło ujrzeć na forum Grupę Siedlce. Buduję w Strzale, a raczej będę budować, bo utknełam na formalnościach, projekt mam od kilku dni, ale trzeba nanieść zmiany i dopiero załatwiać pozwolenie na budowę. Szukam solidnej ekipy, która zajmie się inwestycją mojego życia od zera do stanu zamkniętego. Chcę postawić domek jeszcze w tym roku. Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 05.04.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witam budujących Siedlczan Gratuluję Wszystkim po pierwsze podjęcia decyzji o budowaniu Ja jestem na etapie stanu surowego zamkniętego. Tydzień temu wstawili mi okna, za jakieś dwa tygodnie będę miał drzwi - już te docelowe a nie tymczasowe. Teraz jestem w trakcie instalacji. Elektryka już jest, kanały od wentylacji mechanicznej już są, czekam na hydraulika. W planach na ten rok miałem jeszcze tynkowanie w środku, ale raczej się z tym nie wyrobię. Buduję w Domanicach. Jak ktoś z Was potrzebuje jakiś kontaktów, wymiany doświadczeń itp. Nie ma problemu, piszcie, co będę wiedział pomogę. Z reklamą na forum jest różnie, nie wszystkim się to podoba, ale... gdyby ktoś był zainteresowany WENTYLACJĄ MECHANICZNĄ Z REKUPERATOREM, to proszę pytać. Pozdrawiam i powodzenia na budowie. Piotrek Piotrku, słyszałam o firmie budującej domki z Domanic - Nice House, możesz coś o nich powiedzieć, warto im powierzyć budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clontraf 06.04.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Piotrku, słyszałam o firmie budującej domki z Domanic - Nice House, możesz coś o nich powiedzieć, warto im powierzyć budowę? Cześć, nie słyszałem o tej firmie :/ Mój dom budowała inna ekipa, taż z okolic Domanic, nawet nie najgorsza ale trzeba było ich trochę pilnować. Korzystając z ich usług trzeba się znać na budownictwie jednorodzinnym, wiedzieć jak powinien być postawiony dom z jego projektu itp. albo mieć kierownika budowy, który pokieruje ich pracą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clontraf 06.04.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam Wszystkich po Świętach Przybyło nam kilku nowych budujących na forum, super. Po budowie zostało mi dwie palety pustaków Suporex, jakby ktoś potrzebował to chętnie odstąpię w dobrej cenie. Na moim domku kończą kleić styropian Bramy garażowe już są i nawet działają, a w tym tygodniu ma przyjść hydraulik na kolejny etap swoich prac. Ściany łazienek powoli pokrywają się płytkami, w czwartek przywiozłem drewniany blat do większej łazienki... Co raz bliżej do końca Powodzenia i wytrwałości dla tych co dopiero zaczynają, samo dobre przed Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia4623 06.04.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cześć, nie słyszałem o tej firmie :/ Mój dom budowała inna ekipa, taż z okolic Domanic, nawet nie najgorsza ale trzeba było ich trochę pilnować. Korzystając z ich usług trzeba się znać na budownictwie jednorodzinnym, wiedzieć jak powinien być postawiony dom z jego projektu itp. albo mieć kierownika budowy, który pokieruje ich pracą. Pozdrawiam Początkowo nosiła nazwę „Zakład Usług Murarskich Sulej Józef” z siedzibą w Domanice Kolonia 33, teraz Nice House, Michał Sulej Kolonia Domanice 332, handlują także materiałami budowlanymi - może to Ci coś podpowie - w necie podają, że istnieje od 1991r. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clontraf 06.04.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Początkowo nosiła nazwę „Zakład Usług Murarskich Sulej Józef” z siedzibą w Domanice Kolonia 33, teraz Nice House, Michał Sulej Kolonia Domanice 332, handlują także materiałami budowlanymi - może to Ci coś podpowie - w necie podają, że istnieje od 1991r. Pozdr. Hej, Teraz kojarzę w którym to miejscu, faktycznie mają materiały budowlane, ale nie miałem z nimi kontaktu i nie słyszałem jak budują. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 07.04.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Poszukuję stempli 3m 100 szt , czy może ktoś ma na zbyciu za rozsądną cenę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clontraf 08.04.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Mam pytanie dla tych co budowali i dla tych co jeszcze budują, co robicie z odpadami typu resztki styropianu, wełny, blachy, gruzu i całą masą innych różności, które zostają po kolejnych etapach prac?Wiem, że w naszym regionie ( ale nie tylko ) popularnym sposobem pozbywania się takich problemów jest wywożenie wszystkiego do lasu, ale dla mnie takie rozwiązanie nie wchodzi w grę.Na przykład w okolicach Warszawy są firmy, które dostarczają na plac budowy kontener na odpady pobudowlane, jak się napełni przyjeżdżają, zabierają, oczywiście inkasują pewną sumkę... ale przynajmniej nie ma z tym problemu. A u nas? Bo nasz siedlecki PUK nie jest zainteresowany, sprawdzałem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.04.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 A zapytaj w Suchożebrach http://www.zuo.siedlce.pl/ PUK mam wrażenie.. że wypełnia swoją misję "z przymusu". Generalnie nie idą na rękę ludziom. Chyba wolą jak się śmieci wywala do kontenerów w mieście lub pali na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 24.04.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 hej jestem i ja po długiej nieobecności u nas narazie fundamenty zasypane , materiał na ściany kupiony teraz poszukuję cegły klinkierowej ręcznie formowanej może ktoś z was wie gdzie w pobliżu Siedlec mogę obejrzeć tą cegłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts