agnie-cha 11.09.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ......... naprawdę, że cisza jak w kościole............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 12.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 hej nareszcie koło wtorku- środy zaczynamy... znalazłam dobrą (podobno ) ekipę, mam nadzieję że pogoda jeszcze dopisze i postawimy choć fundamenty... narazie jak patrzę na niebo zapowiada się nieciekawie, no ale zobaczymy tak na marginesie może ktoś mi poradzi skąd wziąć dobry beton? którą betoniarnię polecacie w okolicy Siedlec a którą omijać szerokim łukiem pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 12.09.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 witam po długiej przerwie, beton brałem od Kosieradzkiego z Brzeskiej, jestem zadowolony, nic się nie zawaliło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 12.09.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dzięki za informację marsed pewnie byłeś zajęty budową? jak idą prace?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 15.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 prace posuwają się do przodu, drugi strop zalany, teraz będę murował ścianki działowe, a jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 15.09.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 marsed a u mnie dzisiaj pierwsze wykopy i to pewnie jeszcze nie skończą ...nareszcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 15.09.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 brawo, szampana czas otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 15.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Kasiu kates, jak będziesz potrzebowała pomocy w sprawie budowy stanu surowego to daj znać, właśnie kończę ten etap i wiele ciekawych refleksji się nasuwapozdrMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 16.09.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 marsed jeden dzień wykopów .... był ok dzis miał być drugi... i popsuła się nam nowa koparka jutro ma do niej serwis przyjechać wynajeliśmy drugą... tym razem obcą i drugą też szlag trafił.... ja nie wiem co teraz będzie... jutro majster ma przyjść a my mamy 2/3 wykopu jeszcze trochę to działkę z wykopem w cholerę sprzedam... mam już dość ja nie wiem co za grunt tam jest? mąż włóaśnie pojechał załatwić następną... ciekawe jak długo popracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 16.09.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 kates : główka do góry , będzie dobrze! to taka "zaprawka" przed budową. a tak poważnie , różnie to bywa ze sprzętem, zdązycie ...., pogoda ma byc ładna jeszcze długo podobno , nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. U nas też miało być sprawnie i szybko a dopiero strop nad parterem szykują..........,cieśla na koniec sierpnia był umówiony a będzie mógł wejść w pażdzierniku.............., na przyszłą jesień chcemy się wprowadzać! marsed : czy Twój dom powstaje z z białych silikatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 17.09.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 kates: bez obaw, przezwyciężysz trudności, ile mogą psuć się koparki, trzecia będzie sprawna:) agnie-cha: tak, z białych silikatów, to już wiesz gdzie się buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.09.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 kates trzymam kciuki za koparkę i za dobra pogodę jak najdłuzej. Ja jakos nieźle wspominam początki budowy: nie śpieszyliśmy się, nie było trudnych wyborów a teraz to jakas masakra: same dylematy, nic nie gotowe na czas. Paneli nie dowieźli, nie wiadomo czy zdążą ściągnąć mi blat do kuchni http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/glowa_w_sciane.gif A czas goni i nie chce zwolnić. Potrzebuję snu, tak z tygodnia snu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kates 19.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 marsed ja nadal nie wiem gdzie Ty się budujesz możesz jakoś jaśniej mi to wyjaśnić agniecha, aneta-we umnie w poniedziałek już z samego rana przyjeżdżają 3 gruchy i beton leją ten majster którego mamy sekundy nie posiedzi- taki diabeł do roboty czyli 2,5 dnia i mamy wykopane poszalowane i zbrojenie dziś skończy się kręcić nawet piwa nie pozwala chłopakom kupić powiedział że nie chce żeby potem w wykopie leżeli strasznie się cieszę że pogoda jest dobra...czyli opłacało się czekać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 20.09.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ............mam nadzieję, że u mnie tez w tym tygodniu zaleją ten strop nad parterem w końcu , musze sobie gdzieś dorobić pralnię ale nie mam bardzo gdzie.................duży dom a nie mało miejsca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 22.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kates, wysłałem Ci na mejla opis gdzie jest moja budowaJak postępy u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 23.09.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam !! a znacie te stronę??? ta prognoza długoterminowa też sie sprawdza...tak na 80%, obserwuje ja od 2lat http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Witam sąsiadów!! hej, jestes z Siedlec? Wybudowałaś już czy budujesz? Nie widzę linków do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsed 23.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Szukam doświadczonego i solidnego wykonawcy stropodachu odwróconego. Znacie kogoś i możecie polecić?Szukam też dobrego dostawcy okien drewnianych, łącznie z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thefly 24.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a ja poszukuję glazurnika z naszego miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 26.09.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witajcie.aneta-we : jak tam przeprowadzka, blisko?u nas dzisiaj strop został zalanyyy. Teraz poddasze będzie leciało, jeszcze tyle roboty a tu pogoda się psuje w przyszłym tygodniu. Dach chyba zimą będziemy robić............ kates : jak się posuwają prace u Ciebie? pogodą z wyżej proponowanej strony już się kilka razy sugerowałam , nigdy się nie sprawdziła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts