clontraf 19.11.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 rzeczywiście tempo macie niezłe To kiedy przeprowadzka? Może maj A gdzie Ty budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 19.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 rzeczywiście tempo macie niezłe To kiedy przeprowadzka? Może maj A gdzie Ty budujesz? a ja to już mieszkam , kawałeczek za ulicą Lesną w Siedlcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clontraf 19.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a ja to już mieszkam , kawałeczek za ulicą Lesną w Siedlcach No tak, pisałaś o tym wyżej, gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 27.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam budujących.Cisza tu straszna.............U nas etap dachowy , zastanawiamy się też nad wyborem okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 27.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam budujących. Cisza tu straszna............. U nas etap dachowy , zastanawiamy się też nad wyborem okien. cisza, cisza. Etap dachowy a nawet się nie chwalisz jaki dach wybraliście i na jakie okna stawiacie Ja juz nie buduje to nie za wiele się tu odzywam. Za to jutro w końcu mi zrobia ogrodzenie . Może nikt mi wtedy radia nie ukradnie, bo jedno juz straciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.12.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jak było cicho tak jest. A ja mam ogrodzenie , nie dokończone ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 03.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 03.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzięki agnie-cha. I pisz co u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 03.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Czekamy na deskownie, prawie ropzplanowałam kuchnię i myślę nad rozrzuceniem oświetlenia bo elepstryk lada dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clontraf 04.12.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A u mnie chłopaki kończą tynkować, hydraulik rozkłada centralne ogrzewania a po niedzieli wchodzi ekipa od wylewek. W poniedziałek zamontowali nam drzwi wejściowe To już prawie jak dom Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.12.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 to trzymam kciuki, żeby mrozów nie było. Przynajmniej do Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 09.12.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Z tym mrozem to bym proponowała się wstrzymać wogóle tej zimy, oczywiście z wyjątkiem Swiąt ze śniegiem i ferii zimowych......................taka jest moja propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clontraf 10.12.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Z tym mrozem to bym proponowała się wstrzymać wogóle tej zimy, oczywiście z wyjątkiem Swiąt ze śniegiem i ferii zimowych...................... taka jest moja propozycja. Bardzo dobra propozycja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.12.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 clontraf, jak tam Twoje wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clontraf 15.12.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 clontraf, jak tam Twoje wylewki? Bardzo dobrze, jutro minie tydzień. Chłopaki w dwa dni zrobili cały dom z garażem a teraz spokojnie wszystko schnie. Na najbliższe 1,5 miesiąca spokój z budową a pod koniec stycznia będzie ocieplanie dachu i poddasza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szumi2 22.12.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Witam wszystkich po baaardzo długiej przerwie. Ale w tym czasie nie próżnowaliśmy - mamy już pozwolenie na budowę naszego Ptysia Poza tym załatwiliśmy ekipę, która rozpocznie budowę najprawdopodobniej w czerwcu. A obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania materiałów budowlanych, które chcemy zakupić przed końcem roku. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale tak mi podpowiada intuicja. Tak więc - do przodu Przy tej okazji życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt i jak najmniej problemów z realizacją planów i zamierzeń w roku 2010. Oby każdy z nas jak najszybciej mówł się ogrzać przy cieple ognia z własnego kominka we własnym wymarzonym domku. Trzymajcie się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 01.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Witam forumowiczów z Siedlec i okolic Ja niestety nie buduję, od 2 lat udoskonalam domek kupiony gotowy, budowany 9 lat temu. Misja najbliższa; usunąć taras murowany oklejony płytkami (dożywa swych dni powoli...) i w jego miejsce stworzyć drewniany zadaszony na słupach betonowych. I tu pytanie, macie namiary w rozsądnej odległości na sprawdzone źródło modrzewia (deski, legary, krokwie) sezonowanego? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jna7 03.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam wszystkich po baaardzo długiej przerwie. Ale w tym czasie nie próżnowaliśmy - mamy już pozwolenie na budowę naszego Ptysia Poza tym załatwiliśmy ekipę, która rozpocznie budowę najprawdopodobniej w czerwcu. A obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania materiałów budowlanych, które chcemy zakupić przed końcem roku. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale tak mi podpowiada intuicja. Tak więc - do przodu Przy tej okazji życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt i jak najmniej problemów z realizacją planów i zamierzeń w roku 2010. Oby każdy z nas jak najszybciej mówł się ogrzać przy cieple ognia z własnego kominka we własnym wymarzonym domku. Trzymajcie się cieplutko WITAM Po długich poszukiwaniach kogos kto buduje Ptysia 2g wreszcie dotarłem do celu.JA zaczynam budowe na przełomie marca i kwietnia,będe bardzo wdzięczny jeżeli będziemy mogli wymieniac między sobą wszelkie informacje dotyczace naszego projektu .Po małych zmianach w projekcie czekam już tylko na odpowiednią pogode i zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szumi2 05.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam wszystkich po baaardzo długiej przerwie. Ale w tym czasie nie próżnowaliśmy - mamy już pozwolenie na budowę naszego Ptysia Poza tym załatwiliśmy ekipę, która rozpocznie budowę najprawdopodobniej w czerwcu. A obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania materiałów budowlanych, które chcemy zakupić przed końcem roku. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale tak mi podpowiada intuicja. Tak więc - do przodu Przy tej okazji życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt i jak najmniej problemów z realizacją planów i zamierzeń w roku 2010. Oby każdy z nas jak najszybciej mówł się ogrzać przy cieple ognia z własnego kominka we własnym wymarzonym domku. Trzymajcie się cieplutko WITAM Po długich poszukiwaniach kogos kto buduje Ptysia 2g wreszcie dotarłem do celu.JA zaczynam budowe na przełomie marca i kwietnia,będe bardzo wdzięczny jeżeli będziemy mogli wymieniac między sobą wszelkie informacje dotyczace naszego projektu .Po małych zmianach w projekcie czekam już tylko na odpowiednią pogode i zaczynam HEJ!!! Bardzo się cieszę, że się odezwałeś. Też szukaliśmy kogoś, kto zdecydował się na ten projekt Bardzo ciekawi mnie jakich zmian dokonałeś w projekcie??? My niewiele zmieniliśmy - powiększyliśmy okno kuchenne i wyjście na taras, a poza tym połączyliśmy łazienki na górze i zrobiliśmy jedną większą. To chyba najważniejsze zmiany. Projekt tak bardzo nam się spodobał i tak bardzo odpowiadał położeniu naszej działki że nie korciły nas poważniejsze zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jna7 05.01.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Witam!!! Witam!!! W projekcie troszkę zmieniłem zlikwidowałem okna dachowe zostały tylko w łazience zlikwidowałem balkon nad garażem i w te miejsce dałem duże okno ,ponadto za okna dachowe w pokojach wstawiłem po jednym trójkątnym oknie z boku balkonu(wygląda czadowo)reszta poddasza zostaje bez zmian . Kotłownie połączyłem z gospodarczym wybiłem drzwi od ogrodu ,zlikwidowałem pokoik na dole zrobiłem w nim dużą łazienkę ,powiększyłem pokój dzienny przesuwając ścianę w stronę łazienki(byłego pokoiku). Łazienka na dole bezie miała około 12 m a salon ponad 30.Reszta wyjdzie w praniu przy budowie ,jak będzie mało pokoi to zaadaptuje garaż na pokój montując wczesniej w nim podłogówke (plan awaryjny) Kupiliście jakieś materiały już na budowę ,i czy dogadaliście cenę za stan surowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts