Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy ktoś z okoloc Wrocławia buduje na wiosnę 2007

Recommended Posts

• Odpowiedzi 307
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Witaj jajoasiu!

No nie dokońa ja mamy(działke) narazie umowa przedwstepna i małe problemiki z załatwieniem innych pokrewnych spraw.

Ale jest to działeczka przy wylocie na Miękinie,bliżej lasku 3 w lini od głównej drogi.(martwi mnie koszt przyłączy)

Projekt to bedzie Południowa z HB Studio

Miły,mały i co ważne tani w eksploatacji i budowie.

A Ty gdzie masz działeczke? I też może coś o projekcie!

Witajcie!!!

Jaka sympatyczna grupa budująca :lol: :lol:

Ja co prawda zaczynam już dach, ale z tej radości nie moge się powstrzymać i napiszę na Waszym forum :wink:

Bardzo się cieszę, że przybędzie osób budujących w "juz trochę moim" Mrozowie :D :D :D

Chętnie dowiem o szczegóły Waszym planów, a ja również służę pomocą, bo już trochę za mną :)

My budujemy blisko stacji kolejowej niedaleko składu opału pod lasem :D

Pozdrawiam serdecznie i czekam na odzew :wink:

Witaj MichAsiek! Chyba będziemy sąsiadami. Nasza ulica jeszcze nie istnieje, ale będzie w bok od Bystrzyckiej. Zresztą jedna parterówka już tam stoi. My zaczniemy w marcu.

To super :D :D :D Będziemy naprawdę bardzo bliskimi sąsiadami :lol:

Wiem gdzie jest Wasza działka, tylko powiedz mi czy to będzie przy samej Bystrzyckiej czy troche dalej w strone kolei? Trochę dalej podłączali niedawno skrzynki elektryczne. Wiem że jeszcze 2 rodziny będą zaczynać na wiosne koło Ciebie :D

Ale będzie fajnie tyle nas w tym pięknym miejscu :lol:

My budujemy w Mrozowie Wojnowicach. To kilka zakrętów przez lasek, mijamy zamek na wodzie, wjeżdżamy w prawo, i...już. Etap- dach

A do Wojnowic to naprawdę chwilka miłego spacerku przez lasek i już :D !!!

Myślę, że będziemy mieli świetnie do spotkań nawet po drodze w parku koło zameczku :lol:

Ach jak miło tak sobie pomyśleć, że to wszystko juz tak blisko nas!!! Pomyślcie, że jeszcze tylko momencik i nasze śliczne gniazdka będą nas gościć :lol: :lol: :lol:

Nasz domek będzie na przeciwko parterówki,a dokładnie na wysokości domnku gospodarczego wybudowanego przy tej parterówce.Na którycha działkach mają się budować te dwie rrodziny, o których wspominasz.W naszym ciągu jest 5 działek i nasza jest środkowa.Pozdrawiam.

Jeśli chodzi dokładne określenie nowobudujących koło Ciebie jajoasia to nie wiem, ale obrazowo to wygląda tak, że zaczynają na tej która już jest ogrodzona - za tą parterówką i na jeszcze jednej bliżej torów w Twoim pasku ziemi (jakby za całą posesją z parterówką). Możliwe że ktoś jeszcze, ale tego juz nie wiem. Pozrawiam :D

Myślę , że już dobra pora żeby

życzyć Wam wszystkim spełnienia wszytkich nawet tych najskrytszych marzeń :lol: :lol: , a przecież dobrze wiemy jakie jest nasze największe marzenie - WYBUDOWANIA TEGO JEDNEGO JEDYNEGO WYMARZONEGO DOMKU i kolejnych Świąt juz przy własnym kominku i z własną choineczką za oknem :D :D

Bardzo mocno trzymam za nas wszystkich kciuki :D :D :D