danad 28.11.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Szukam budujących na wiosnę z okolic Wrocławia. Ja dostałam dzisiaj swoj Projekt z pracowni mg projekt. Buduję w Dobrzykowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 29.11.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Mam nadzieję, że zaczniemy, ale niestety po drugiej stronie Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoasia 29.11.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 My chcemy w marcu rozpocząć budowę w Mrozowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin,Monika,Martynka 07.12.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 My też planujemy ruszyć na wiosne w Mrozowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 07.12.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Wiecie, może kupię sobie działkę, gdzieś bliźej Was. Na południu Wrocławia budują chyba sami introwertycy, będzie można się zanudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoasia 08.12.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Miło, że ktoś się jeszcze odezwał. Już myślałam, że nikt się w Mrozowie i okolicach nie buduje. A tak poważnie, Marcin, Monika,Martynka, w której części Mrozowa macie działkę? Może parę słów o projekcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterka1719501090 09.12.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Na południu Wrocławia budują chyba sami introwertycy, będzie można się zanudzić. Hej, ja od wiosny buduję na południu , a Ty Goha gdzie? pozdrawiam, Peterka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 10.12.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Smolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin,Monika,Martynka 11.12.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Witaj jajoasiu!No nie dokońa ja mamy(działke) narazie umowa przedwstepna i małe problemiki z załatwieniem innych pokrewnych spraw.Ale jest to działeczka przy wylocie na Miękinie,bliżej lasku 3 w lini od głównej drogi.(martwi mnie koszt przyłączy) Projekt to bedzie Południowa z HB StudioMiły,mały i co ważne tani w eksploatacji i budowie. A Ty gdzie masz działeczke? I też może coś o projekcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaborki 12.12.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witamy, My zaczynamy niedługo w Wilkszynie. Projekt we Frezjach z pracowni Archon. Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 12.12.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 witajciemy zaczynamy na wiosne budowe w Biestrzykowie (pld Wrocławia)mam nadzieje, ze zaczynamy bo planowalismy zaczac w 2006 rale przedluzyla sie nam sprawa z projektemobecnie czekamy na pozwoleniepozdrawiam wszystkich cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 15.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Hej,My też budujemy na wiosnę 2007. Mamy działke w Nadolicach Wielkich (między Wojnowem a Chrząstawą). Nasz projekt to Zręczny III LPozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 18.12.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Witajcie!!! Jaka sympatyczna grupa budująca Ja co prawda zaczynam już dach, ale z tej radości nie moge się powstrzymać i napiszę na Waszym forum Bardzo się cieszę, że przybędzie osób budujących w "juz trochę moim" Mrozowie Chętnie dowiem o szczegóły Waszym planów, a ja również służę pomocą, bo już trochę za mną My budujemy blisko stacji kolejowej niedaleko składu opału pod lasem Pozdrawiam serdecznie i czekam na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoasia 18.12.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Witaj MichAsiek! Chyba będziemy sąsiadami. Nasza ulica jeszcze nie istnieje, ale będzie w bok od Bystrzyckiej. Zresztą jedna parterówka już tam stoi. My zaczniemy w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElaMa 18.12.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 My budujemy w Mrozowie Wojnowicach. To kilka zakrętów przez lasek, mijamy zamek na wodzie, wjeżdżamy w prawo, i...już. Etap- dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 19.12.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witaj MichAsiek! Chyba będziemy sąsiadami. Nasza ulica jeszcze nie istnieje, ale będzie w bok od Bystrzyckiej. Zresztą jedna parterówka już tam stoi. My zaczniemy w marcu. To super Będziemy naprawdę bardzo bliskimi sąsiadami Wiem gdzie jest Wasza działka, tylko powiedz mi czy to będzie przy samej Bystrzyckiej czy troche dalej w strone kolei? Trochę dalej podłączali niedawno skrzynki elektryczne. Wiem że jeszcze 2 rodziny będą zaczynać na wiosne koło Ciebie Ale będzie fajnie tyle nas w tym pięknym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 19.12.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 My budujemy w Mrozowie Wojnowicach. To kilka zakrętów przez lasek, mijamy zamek na wodzie, wjeżdżamy w prawo, i...już. Etap- dach A do Wojnowic to naprawdę chwilka miłego spacerku przez lasek i już !!! Myślę, że będziemy mieli świetnie do spotkań nawet po drodze w parku koło zameczku Ach jak miło tak sobie pomyśleć, że to wszystko juz tak blisko nas!!! Pomyślcie, że jeszcze tylko momencik i nasze śliczne gniazdka będą nas gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoasia 19.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Nasz domek będzie na przeciwko parterówki,a dokładnie na wysokości domnku gospodarczego wybudowanego przy tej parterówce.Na którycha działkach mają się budować te dwie rrodziny, o których wspominasz.W naszym ciągu jest 5 działek i nasza jest środkowa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 22.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Jeśli chodzi dokładne określenie nowobudujących koło Ciebie jajoasia to nie wiem, ale obrazowo to wygląda tak, że zaczynają na tej która już jest ogrodzona - za tą parterówką i na jeszcze jednej bliżej torów w Twoim pasku ziemi (jakby za całą posesją z parterówką). Możliwe że ktoś jeszcze, ale tego juz nie wiem. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 22.12.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Myślę , że już dobra pora żeby życzyć Wam wszystkim spełnienia wszytkich nawet tych najskrytszych marzeń , a przecież dobrze wiemy jakie jest nasze największe marzenie - WYBUDOWANIA TEGO JEDNEGO JEDYNEGO WYMARZONEGO DOMKU i kolejnych Świąt juz przy własnym kominku i z własną choineczką za oknem Bardzo mocno trzymam za nas wszystkich kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts