Damro 10.09.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek A więźbe też układają?Zaraz z samego rana dzwonię,dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 11.09.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek Czy możesz sprawdzić jeszcze raz nr telefonu bo ten jest błedny,zgłasza się nauka jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 11.09.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek Czy możesz sprawdzić jeszcze raz nr telefonu bo ten jest błedny,zgłasza się nauka jazdy Upss przepraszam...nr.tel to 608225305. Jeszcze raz sooory. Tak wieżbe też kładą.Kompleksowo, łącznie z rynnami i oknami Pozdrawiam no i życzę szczęścia w znalezieniu wykonawcy Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 11.09.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dziękuję i idę dzwonić bo mnie spieszno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 13.09.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek A można wiedzieć orientacyjnie ile sobie za to "suuuper" zawołali?? Głównie chodzi mi o cenę położenia pokrycia i jego rodzaj.. My, druga strona Odry - Siechnice. Rozglądam sie również za ekipą, ale na wiosnę... A jak piszesz, że są rewelacyjni - serducho się raduje Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 13.09.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kochani Czy u kogoś kończą może dach i jest wolny,bo moi wystawili mnie do wiatru a umówieni byliśy jeszcze w styczniu. Pomóżcie proszę. Podam Ci nr.do moich. Właśnie skończyli. Są suuuper. Dach zrobiony w 4 dni. Rodowici Gorale z wszystkimi ich zaletami. Szczerze polecam 608-225 335. Powiedz że od Jacka z NAdolic Wielkich Pozdrawiam Jacek A można wiedzieć orientacyjnie ile sobie za to "suuuper" zawołali?? Głównie chodzi mi o cenę położenia pokrycia i jego rodzaj.. My, druga strona Odry - Siechnice. Rozglądam sie również za ekipą, ale na wiosnę... A jak piszesz, że są rewelacyjni - serducho się raduje Aga Hej, Płaciłem 60 zł za metr za kompletny dach ale to cena z zeszłego roku. Z tego co wiem to teraz jest 70-80 zl. Moim zdaniem warto Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 17.12.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witajcie drodzy forumowicze, Mysle, ze czas zmienic temat na bardziej aktualny"czy ktoś z okoloc Wrocławia zaczął budowę wiosną 2007 i będzie kontynuował w 2008" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.12.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Witajcie drodzy forumowicze, Mysle, ze czas zmienic temat na bardziej aktualny "czy ktoś z okoloc Wrocławia zaczął budowę wiosną 2007 i będzie kontynuował w 2008" Dobre spostrzeżenie, choć tu za wiele się nie dzieje i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts