Angelika 09.05.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 GosiaIAdam - witam Kochani na włościach My się budujemy w Księginicach koło Trzebnicy Mam nadzieję, że jakoś sobie na wzajem pomożemy, wkońcu jesteśmy prawie ... sąsiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.05.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witam i zwracam się po prośbie: Szukam producenta strzemionek na wieniec, murarz nie ma czasu je robić: trzeba kupić drut, potem go rozciągnąc, pociąć i związać. Może jest ktoś kto to robi - Wrocław i okolice? Potrzebuje 420szt. drut fi6 24/24 Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 15.05.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 witajcie,moze "odgrzejemy" ten watek?piszcie na jakim etapie jestesciemy skonczylismy murowanie scian fundamentowych, za chwile zaczynamy z izolacja i zasypujemy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.05.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 AngelikaGosiaIAdam Witam sąsiadów, Jestem za podgrzaniem tego wątku, i równocześnie z korzystania z wiedzy naszych bardziej doświadczonych Kolegów z Grupy wrocławskiej, Ja buduje sie w Szymanowie, jestesmy na etapie stawiania murów, czy ktoś wie gdzie można tanio wypożyczyć rusztowania??????pozdrawiam podgrupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 15.05.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witajcie budujacy:) Czy ktos sie buduje w gminie czernica? Albo nawet w Gajkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.05.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Czy ktoś się buduję lub już mieszka w Dobrzykowicach tuż przy Krzykowie ? Poroszę o kontakt . Pozdrawiam Może nie tuż, ale na pewno bliziutko. Słucham ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestyjeczka 16.05.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 No to podgrzewam wątek , dzięki za namiary na grupę początkujących, będzie mi dużo raźniej. Dla przypomnienia (jak już pisałam na budującej 'Grupie Wrocławskiej') jesteśmy na etapie fundamentów a budujemy się we Wrocławiu na Widawie (północ). Pozdrowienia Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestyjeczka 16.05.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam my też zaczynamy teraz budowę. Działkę mamy we Wrocławiu na osiedlu Widawa... Witam przyszłych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestyjeczka 16.05.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Hej! Jest ktos jeszcze w tym wątku?? Pytam bo zaczynamy budowe w maju-czerwcu (Marcinkowice), ekipa gotowa, projekt jest, bank sypnął kasą a tu materiałów brakuje... Zaczynam się rozglądać za importem cegieł typu porotherm bo wychodzi taniej niż w hurtowniach (wczoraj za trzydziestkę dostałem cenę 10,50 zł...). Może ktoś taki temat już próbował uruchomić? Może by tak siły połączyć i jakieś wspólne zakupy zrobić, czy co... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=96663&highlight= ja widziałem w dobrej cenie w Hornbach pozdrawiam mariusz Mariusz możesz coś bliżej na temat tych cen w Hormbach? Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 16.05.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A my w Jaczkowicach budujemy budujemy końca nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.05.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Kochani gdzie można w chwili obecnej kupić cegłę pełną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 16.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 spróbuj tu: 71 318 02 23Technobud w Jeszkowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.05.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 widzę, ze to forum opanowane jest przez polnoc Wrocławia AgaB3 i Bestyjeczka, witam sasiadki Damro ja juz pisalam w Grupie Wrocławskiej ze cegla bywa czesto w Castoramie(wiem bo dzisiaj przywiezli mi ja na dzialke) po 1,05zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.05.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 widzę, ze to forum opanowane jest przez polnoc Wrocławia AgaB3 i Bestyjeczka, witam sasiadki Damro ja juz pisalam w Grupie Wrocławskiej ze cegla bywa czesto w Castoramie(wiem bo dzisiaj przywiezli mi ja na dzialke) po 1,05zł/szt Kochana wielkie dzięki zaraz dzwonię a jak załatwiłaś transport,oni oferują,jeśli tak to po ile? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.05.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 My zaczęliśmy jeszcze w zeszłym roku, ale jesteśmy dopiero na etapie parteru. za moment mam nadzieję strop. Budujemy w Radwanicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestyjeczka 17.05.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Julu z Melisy! Pewnie materiały na sciany parteru załatwialiście jeszcze w tamtym roku? Zazdroszczę (oczywiście w sensie pozytywnym, nie żeby zawiść mnie przeżerała ), dzwonimy i jeździmy za porothermem, nie dość, ze koszmarnie drogi to jeszcze jakość budzi wątpliwości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.05.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ytong na ściany kupowaliśmy jeszcze w styczniu. I całe szczęście, bo teraz naprawdę jakiś koszmar. Zabrakło nam parę pustaków i musiałam zdobywać pozostałości po zakończonych budowach. Może naprawdę taniej będzie sprowadzić z Czech czy Niemiec. Sprawdźcie też na allegro. Przyszło nam się budować w chorych czasach. Kupiliśmy też wcześniej dachówkę, wełnę mineralną i styropian. Zmusiłam mojego męża do kupna materiałów wcześniej , czytając forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 17.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 średnio nasz beton komórkowy drożeje 3 zł miesięcznie 5.04 był po11,60 a dziś kupowaliśmy go za 14,80. koszamar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 18.05.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam raz jeszcze. Jesli chodzi o nasz etap budowania, to obecnie mamy już sciany, w 90 % ocieplone, mamy wstawione drzwi wejściowe i okna. brakuje nam tylko tylnich drzwi garażowych, bramy wjazdowej do garażu, a także jednych bocznych drzwi tarasowych, bo firma się pomylila i przywiozła jakies nie takie. Niestety jeszcze nie mamy skończonego dachu, bo jest za mało dachówek, no i co za tym idzie niestety nie mamy okien połaciowych. Czy ktoś jest na podobnym etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 anjamen napisał: widzę, ze to forum opanowane jest przez polnoc Wrocławia AgaB3 i Bestyjeczka, witam sasiadki Damro ja juz pisalam w Grupie Wrocławskiej ze cegla bywa czesto w Castoramie(wiem bo dzisiaj przywiezli mi ja na dzialke) po 1,05zł/szt Kochana wielkie dzięki zaraz dzwonię a jak załatwiłaś transport,oni oferują,jeśli tak to po ile? Pozdrawiam nie zauważylam Twojego pytania transport 98 zł/samochod jesli nie tam to znalazlam dzisisaj z wrocławia na allegro cegle za 1,35 nie potrafie wkleic linku wiec spisuje Tel kontaktowy kom. 889 771 886 pozdrawiam cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts