Monhub 18.05.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam Grupę Wrocławską!!! Zaczynam budowę w Leśnicy. Jestem w trakcie załatwiania spraw papierkowych. Projekt juz wybrany - z pracowni krajobrazy. Pozdrawiam Anulka Witaj, to jesteśmy prawie sąsiadami, my już zaczęliśmy na Stabłowicach. a gdzie się zaopatrujecie? Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Moze tu mi ktos pomoze.... Czy ktos z Was ma namiary na jakiś TANI sklep ogrodniczy we Wrocławiu, bądz w okolicach, potrzebuje ok 150 krzaczorów (czyt. tuji badz cyprysow) Bede wdzieczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 18.05.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Udaj się do jakiegoś gajowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 19.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Witam Wszystkich budujących się w okolicach Trzebnicy. Zaczynamy z mężem "zabawę w dom" chyba w przyszłym tygodniu. Miało być wcześniej jednak na dwa tygodnie przed budową Pan Szef powiedział nam że rezygnuje. Może uda się teraz. Nie zapeszam i odezwę się jak dostanę informację o wejściu na plac budowy ekipy. Buduję w Szczytkowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.05.2007 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 witam spragniona przestrzeni, sasiadke z Trzebnicy, trzymam kciuki za szybkie rozpoczecie budowypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.05.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Wczoraj byłam w hurtowni w której kupowaliśmy w styczniu ytong i sprzedawca twierdzi, że ma on podrożeć od czerwca o 25%. Nie wiem ile w tym prawdy, ale my już jesteśmy po zakupach i chyba nie miał interesy żeby ściemniać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 21.05.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Wczoraj byłam w hurtowni w której kupowaliśmy w styczniu ytong i sprzedawca twierdzi, że ma on podrożeć od czerwca o 25%. Nie wiem ile w tym prawdy, ale my już jesteśmy po zakupach i chyba nie miał interesy żeby ściemniać. Pozdrawiam. No to ładnie - to się nazywa cios w kolano, ewentualnie w nery. Zaczynam się poważnie zastanawiać nad rozpoczynaniem budowy bo jak słyszę takie rzeczy to wiem, że choć planowane 240 kPLN udało mi się w świadomości własnej podwyższyć do 300 kPLN to wychodzi mi na to, że i 350 będzie mało. A na tyle to nie mam ani zdolności kredytowej, ani woli mieszkania w domu za wszelką cenę. Niech producenci materiałów napiszą wspólny podręcznik - Jak ostudzić zapał do działania. Poradnik praktyczny. Troszkę przybity pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.05.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ludzie ile kosztuje wywrotka humusu? wiecie moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 21.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Witam Wszystkich budujących się w okolicach Trzebnicy. Zaczynamy z mężem "zabawę w dom" chyba w przyszłym tygodniu. Miało być wcześniej jednak na dwa tygodnie przed budową Pan Szef powiedział nam że rezygnuje. Może uda się teraz. Nie zapeszam i odezwę się jak dostanę informację o wejściu na plac budowy ekipy. Buduję w Szczytkowicach. Witam Serdecznie, my się "produkujemy" w Księginicach, więc po sąsiedzku. Czy Pan Szef, to kierownik budowy czy może jakis inwestor zastępczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 21.05.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Hej,Budujemy w Nadolicach Wielkich.Jesteśmy na etapie ścianki fundamentowej ale mamy mały przestój bo czekamy jeszcze na 400 bloczków. Mam pytanie do Was, czy stawialiście u siebie na budowie WC? Widzę że żadko kto o to zadbał i zastanawiam się czy tak naprawdę trzeba.Dzięki za odpowiedzPozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 21.05.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Hej, Budujemy w Nadolicach Wielkich.Jesteśmy na etapie ścianki fundamentowej ale mamy mały przestój bo czekamy jeszcze na 400 bloczków. Mam pytanie do Was, czy stawialiście u siebie na budowie WC? Widzę że żadko kto o to zadbał i zastanawiam się czy tak naprawdę trzeba. Dzięki za odpowiedz Pozdrawiam Jacek Ja u siebie postawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 22.05.2007 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Pan Szef który miał mi przyprowadzić ekipę budowlaną i z którym nie potrzebnie rozmawiałam przez dwa miesiące. Pewnie w tym czasie bym znalazła kogoś solidnego a teraz czekam n a następnego Pana SZefa który nie ma czasu zadzwoni ć do mnie. Myślę ze wybiorę się do Księgienic, to jedna mieścina wcześniej i pogadam z ludżmi którzy tam budują. Jestem na etapie wykończenia nerwowego. Czy ktoś - mam na myśli ekipę budowlaną- traktuje w tym Kraju Kogoś poważnie.??? Kończę i idę do pracy bo z tych nerwów wypisuję już bzdury. Pozdrowionka dla Wszystkich budujących się. ' alt='lol.gif.aba2f8c52d54b33e0374caa643b21f03.gif' alt=':lol:'> '> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 22.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Pan Szef który miał mi przyprowadzić ekipę budowlaną i z którym nie potrzebnie rozmawiałam przez dwa miesiące. Pewnie w tym czasie bym znalazła kogoś solidnego a teraz czekam n a następnego Pana SZefa który nie ma czasu zadzwoni ć do mnie. Myślę ze wybiorę się do Księgienic, to jedna mieścina wcześniej i pogadam z ludżmi którzy tam budują. Jestem na etapie wykończenia nerwowego. Czy ktoś - mam na myśli ekipę budowlaną- traktuje w tym Kraju Kogoś poważnie.??? Kończę i idę do pracy bo z tych nerwów wypisuję już bzdury. Pozdrowionka dla Wszystkich budujących się. ' alt='lol.gif.aba2f8c52d54b33e0374caa643b21f03.gif' alt=':lol:'> '> Kochana, wyluzuj troche. Dla pocieszenia mogę Ci powiedzieć, że to tylko poczatek schodów i przeszkód, więc musisz nauczyć się do tego wszystkiego podchodzić z rezerwą. Ja mimo, ze nie musimy sami zalatwiać wielu spraw, to i tak niestety nabawiłam sie nerwicy, więc uwierz Kochana, nie warto. Skorzystaj z rad kolezanki. Zrelaksuj się, tupnij nóżka dwa razy i wówczas dzwoń do ludzi z listy misia. Powodzonka i łepek do góry, bo w takim tempie skończysz ze zdrowiem, jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 23.05.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Czy jest tu jeszcze AriAn.Też się buduje w kotowicach, chciałam sie przywitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 23.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 bardzo dziękuję za słowa otuchy od sąsiadki z Księgienic. Twoje słowa były zaczarowane, gdyż dzisiaj Pan koparkowy zdjął humus z naszej działeczki a jutro lub pojutrze przychodzi geodeta i ruszmy. Tylko cały czas nie mam podpisanej umowy bo "Najważniejszy" cały czas zapracowany. Przy okazji dla Wszystkich zaczynających budowę w tych okolicach mam do polecenia super gościa z koparką i taniego!!!!!A tak nawiasem ciekawa jestem gdzie budujesz, albo gdzie stoi Wasz dom Angeliko???Juz w lepszym nastroju pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 26.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Coś mi się wydaje że jak ruszyło się u mnie na działeczce to Wszyscy wynieśli się dyskutować na inne tematy, amoże wszyscy pracują i pomagają przy budowie a ja sią obijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 28.05.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 bardzo dziękuję za słowa otuchy od sąsiadki z Księgienic. Twoje słowa były zaczarowane, gdyż dzisiaj Pan koparkowy zdjął humus z naszej działeczki a jutro lub pojutrze przychodzi geodeta i ruszmy. Tylko cały czas nie mam podpisanej umowy bo "Najważniejszy" cały czas zapracowany. Przy okazji dla Wszystkich zaczynających budowę w tych okolicach mam do polecenia super gościa z koparką i taniego!!!!! A tak nawiasem ciekawa jestem gdzie budujesz, albo gdzie stoi Wasz dom Angeliko??? Juz w lepszym nastroju pozdrawiam Wszystkich. nie ma za co Co do naszego domku, to spójrz tutaj: może to Ci cos podpowie http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=98653 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 28.05.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 dzisiaj Pan koparkowy zdjął humus z naszej działeczki a jutro lub pojutrze przychodzi geodeta i ruszmy. Bardzo mnie cieszy, że sprawy Ci się powoli wyjaśniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 28.05.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 melduję się ze Złotnik - odbudowa połówki bliźniaka. Zrobione:- wyburzeniue starego bliźnika- ściany- więdźbaW trakcie:- dachówki- wybór i zamówienie okien- wybór panów instalatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 28.05.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 melduję się ze Złotnik - odbudowa połówki bliźniaka. Zrobione: - wyburzeniue starego bliźnika - ściany - więdźba W trakcie: - dachówki - wybór i zamówienie okien - wybór panów instalatorów Panów instalatorów, tzn. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts