Daro_K 14.06.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witajcie Kochani Angeliko widze ze udalo sie powiekszyc zdjecie czy Ty juz mieszkasz? chyba masz wszystko juz w domku???? ja tez tak chceeeeee jezeli chodzi o dzialke to jest spora 50 kilka na 70 kilka metrow (4tys m2) ale... sa to 2 polaczone dzialki moja i rodzicow buduja M08 na swojej. A swoja droga to ich podziwiam 10 lat temu wybudowali swoj pierwszy domek a teraz drugi (a sa juz oboje po 50-tce) jak to mawia moj padre cos trzeba robic:) Daro_K my juz korespondowalismy w sprawie stanu 0 i tak jak pisalam a pochwale sie w tym watku moj stan zero zamknal sie w kwocie 30.264 PLN chyba jestem rekordzistka ale buduje systemem gospodarczym i np zalapalam sie np. na bloczki betonowe za 3zł/szt pozdrawiam goraco No cóż, budujesz dom nieco wiekszy ode mnie ale będę odnosił sie w wydatkch do Twoejgo systemu gospodarczego;] Poza tym, w podstawie mam 190m2 na dość małej działce - 1000m2 (teraz o tym sie doweidziałem, że mogłaby być większa;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.06.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Angeliko zapraszam serdecznie!!!!!Bedzie co świętować. Daro_K - musze niestety dodac do tego 2,5 tys, bo wczoraj zglosil sie hydraulik po swoje pieniadze za przylacze wody a juz o nim zapomnialam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.06.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Angeliko zapraszam serdecznie!!!!! Bedzie co świętować. Daro_K - musze niestety dodac do tego 2,5 tys, bo wczoraj zglosil sie hydraulik po swoje pieniadze za przylacze wody a juz o nim zapomnialam.... Nie przesadzaj i tak jest nieźle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 wiem, wiem... znalazlam zapiski mojego padre z budowy jego pierwszego (troche wiekszego) domu z 1997 roku i wyobraz sobie ze za stan 0 wyszlo mu tez 30tys wiec uwazam sie za szczesciare niestety teraz te koszty rosna w takim tempie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 15.06.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 wiem, wiem... znalazlam zapiski mojego padre z budowy jego pierwszego (troche wiekszego) domu z 1997 roku i wyobraz sobie ze za stan 0 wyszlo mu tez 30tys wiec uwazam sie za szczesciare niestety teraz te koszty rosna w takim tempie... No to naprawdę piękna sumka, każdy by chyba chciał, by mu tyle wyszło. Chyba jesteś cudotwórczynią, albo niezłą organizatorką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Angeliko dzieki ale to dzieki info z Forum np. piach-taniej, koparkowy tez za free bo rozwalil nam przy zasypywaniu fundamentow rog (ok 2m na 2m) i powiedzielismy mu ze mu nic nie zaplacimy ani teraz ani przy drenazu, jakims cudem beton za 190zł/t, robocizna-free - tylko obiadki tesciowi wozimy na budowe i tak sie troche zaoszczedzilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 15.06.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 anjamen - to się nazywa przedsiębiorcza kobieta, od takiej to tylko się uczyć. W dodatku musisz posiadac niesamowity urok osobisty, skoro tak ulegli Twojej woli niezapłacenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 mialam w rece silny argument (patrz stron Grupa Wrocławska z wczoraj)ha ha ha. A reszta z budujacych na wiosne albo spi, albo cegly nosi chyba, bo tylko my sie u Angeliko udzielamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 O nie, ja tu tez jestem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 15.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 anjamen No proszę Daro_K odezwał się. Czyżby powoli wszyscy wybudzali się ze snu zimowego? Albo może uciakają z płonącego upałem terenu budowy? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 wiem, wiem Angeliczko wlasnie rozprawiamy w jego watku skomentuj/zapytaj o alkoholizmie zwiazanym z budowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A tak na przyszłość w ciągu dnia chyba lepiej spotakć się na czacie;] aby nie zaklejać naszego wątku;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.06.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 A tak na przyszłość w ciągu dnia chyba lepiej spotakć się na czacie;] aby nie zaklejać naszego wątku;] Kolega nas wypedza ale ma troche racji taka paplanina sie zrobila troche nie na temat i to w jego komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 15.06.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 nie no- jest fajnie, tylko jak ktoś będzie szukał czegoś, to tak jak w stogu siana;) Mi się takie gadane podoba, choć nie zawsze mam na nie czas, dziś mam wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 16.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Angelika, a jaki masz projekt? Bo z frontu nam nasz przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 18.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Angelika, a jaki masz projekt? Bo z frontu nam nasz przypomina GosiaIAdam - prawdę mówiąc nie wiem, ale zerknęłam na Wasze rzuty i stwierdzam, iż mój jest bardziej prostokątny [/b] Ale ktow wie? Jeśli nasze domki są rzeczywiście podobne, to będziemy się mogły wymieniać pomysłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaB3 21.06.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 widzę, ze to forum opanowane jest przez polnoc Wrocławia AgaB3 i Bestyjeczka, witam sasiadki Damro ja juz pisalam w Grupie Wrocławskiej ze cegla bywa czesto w Castoramie(wiem bo dzisiaj przywiezli mi ja na dzialke) po 1,05zł/szt Witam również, fajnie widzieć, że u Was coś się dzieje, ja juz od dwóch miesięcy czekam na ekipę i słysze że jeszcze coś gdzieś kończą i tp. można zejść od razu, nawet materiały jadą sobie powoli w moją stronę i chyba prędzej bedę miała prąd i gaz na działce niż stan surowy hihihi Pozdrawiam i życzę powodzenia AgaB3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.06.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Ja buduję na zachodzie Wrocławia :] i mam zamiar skończyć 3tygodniowy przestój w piatek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 22.06.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Daro_K, - no to pogratulować takiego stanu zaawansowania robót tylko można A nam jeden bank robi problem, zobaczymy co z drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.06.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Daro_K, - no to pogratulować takiego stanu zaawansowania robót tylko można A nam jeden bank robi problem, zobaczymy co z drugim Kretyni z tych rzeczoznawcow, pracujących dla banków!!!!!! Powiedz im ze chetnie kupisz od niego taki dom za cene na jaka wycenił Twój! wtedy sprzedasz swoj, kupisz od niego a róznicę ulokujesz w jakims funduszu i bedziesz zyla z odsetek (wtedy oni Ci beda placic, a nie Ty im) A wtedy on zrobi tak A Ty tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts