lasche 12.03.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 no i okazuje się, że jak ktoś chce prosty dom to musi płacić za projekt indywidualny ot życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.03.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A z jakiego biura projekt? Bo cosik mało tych prostych domków w projektach gotowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.03.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 A z jakiego biura projekt? Bo cosik mało tych prostych domków w projektach gotowych. Witam zerknij na http://www.archon.pl może coś Wam sie spodoba, to dosyć znane biuro projektowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaB3 13.03.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witajcie, Też chciałam "stodołę", ale niestety nie zmieścił się na działce wg warunków zabudowy, a ponieważ uparliśmy się na podwójny garaż to zmieniłam projekt. Oczywiście każdy musi sam zadecydować, jaki projekt, bo to w końcu będzie dom tylko dla nas i na dość długo Powodzonka AgaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 13.03.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 co do stodoly, to pamietam (jeszcze z etapu poszukiwan projektu) ze bylo kilka dosc ciekawych projektownp projekt jaskolka z muratora ale swietne stodoly maja na http://www.dom-parterowy.pl/ tylko w wiekszosci przypadkow sa one do poprawki, bo maja bardzo maly kat nachylenia dachu, ale sa naprawde super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 13.03.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3090400&ProjID=294 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 13.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 http://www.hbstudio.pl/np "południowa"pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.03.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Niestety te strony oglądaliśmy wcześniej i chyba wybredni jesteśmy za bardzo. AgaB3 dzięki za namiary na architekta. Nadal walczymy z naszymi pomysłami a co z resztą? Czy ktoś już zaczął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 15.03.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 No ja. Zaczeliśmy. Dzisiaj wjechała koparka i zciąga ziemię. Jutro będzie geodeta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 15.03.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 u nas dzisiaj byl geodeta - robil wstepne wytyczeniekoparka wjedzie w sobote, chociaz jakies deszcze straszne zapowiadaja, wiec nie wiem czy jest sens kopac teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 15.03.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 To trzymam kciuki, żeby nie padało. My od pierwszej wizyty geodety czekaliśmy ponad tydzień, żeby wyschło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaB3 16.03.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Niestety te strony oglądaliśmy wcześniej i chyba wybredni jesteśmy za bardzo. AgaB3 dzięki za namiary na architekta. Nadal walczymy z naszymi pomysłami a co z resztą? Czy ktoś już zaczął? Proszę bardzo, właśnie wczoraj bylismy u niego wieczorkiem i już ustalaliśmy szczegóły, obiecał że do wtorku obliczy nam powierzchnię w mkw ścian, fundamentów i ilość potrzebnej stali na dom i beton i takie tam szczegóły. Jeszcze wprawdzie nie zaczęłiśmy kopać na działce ale to już tuż tuż... Właśnie czy ktoś ma jakieś sensowne namiary na koparkowego, coby przyjechał i ściągał humus i jeszcze z nas nie zdarł ostatnich pieniedzy ?? czy ktoś zamierza budowac fundamenty z pustaków zasypowych, które zalewa się betonem i układa bez zaprawy?? takie poleca nam nasz architekt.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.03.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Witajcie, czy może jest ktoś z budujacych sie na północ od Wrocławia? Olesnica, Dobroszyce? Rozpoczęłam pod Dobroszycami i szukam sprzemierzeńcow z moich okolic... Pozdr. natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaB3 19.03.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Witaj, ja wprawdzie na północy Wrocka, ale przed samą granicą na Widawie, trochę jednak od Ciebie daleko.A ty masz w Dobroszycach tartak pod nosem, całkiem prężny;)Pozdrawiam AgaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.03.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Aga B3, tartak to ja mam we własnej wsi. Nie mogę sobie psuć opinii, musze kupić u miejscowego stolarza, choć ma drzewo na więźbę drozej Pozdr Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slav 24.03.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Witaj Natalia, Wlasnie my mamy zamiar rozpoczac budowe w Dobroszycach. Czekamy jeszcze na jeden "kwitek" i skladamy wniosek o PnB. Jak sie uda to rozpoczniemy pod koniec kwietnia. Z budowniczym pozdrowieniemEiS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaB3 25.03.2007 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam serdecznie znowu ponawiam pytanie potrzebuję namiary na koparkowego, jakiś telefon?? Mam już wyliczona ilość materiału więc zamawiam gdzie sie da i co sie da jak najszybciej, ciekawe na kiedy mi sprowadzą materiał przekonam się w poniedziałek. Pozdrawiam i powodzenia... AgaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nado 25.03.2007 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam serdecznie znowu ponawiam pytanie potrzebuję namiary na koparkowego, jakiś telefon?? Mam już wyliczona ilość materiału więc zamawiam gdzie sie da i co sie da jak najszybciej, ciekawe na kiedy mi sprowadzą materiał przekonam się w poniedziałek. Pozdrawiam i powodzenia... AgaB W sprawie koparki zadzwoń: 600435747. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 25.03.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witaj Natalia, Wlasnie my mamy zamiar rozpoczac budowe w Dobroszycach. Czekamy jeszcze na jeden "kwitek" i skladamy wniosek o PnB. Jak sie uda to rozpoczniemy pod koniec kwietnia. Z budowniczym pozdrowieniem EiS Witaj sąsiedzie! Czy masz już materiały budowlane i ekipe? W Dobroszycach masz hurtownię, ale nie mają najlepszych cen...Tylko teraz juz nie chodzi o cenę, a o to by ten materiał był Pozdrawiam Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaB3 25.03.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 W sprawie koparki zadzwoń: 600435747 Dzięki za namiar słońce wyszło trza pogonić cegłę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts