Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

czy ktoś z okoloc Wrocławia buduje na wiosnę 2007

Recommended Posts

• Odpowiedzi 307
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie,

Też chciałam "stodołę", ale niestety nie zmieścił się na działce wg warunków zabudowy, a ponieważ uparliśmy się na podwójny garaż to zmieniłam projekt.

Oczywiście każdy musi sam zadecydować, jaki projekt, bo to w końcu będzie dom tylko dla nas i na dość długo :lol:

Powodzonka AgaB

co do stodoly, to pamietam (jeszcze z etapu poszukiwan projektu) ze bylo kilka dosc ciekawych projektow

np projekt jaskolka z muratora

ale swietne stodoly maja na http://www.dom-parterowy.pl/ tylko w wiekszosci przypadkow sa one do poprawki, bo maja bardzo maly kat nachylenia dachu, ale sa naprawde super

Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Niestety te strony oglądaliśmy wcześniej i chyba wybredni jesteśmy za bardzo. :D AgaB3 dzięki za namiary na architekta. Nadal walczymy z naszymi pomysłami a co z resztą? Czy ktoś już zaczął?

Proszę bardzo, właśnie wczoraj bylismy u niego wieczorkiem i już ustalaliśmy szczegóły, obiecał że do wtorku obliczy nam powierzchnię w mkw ścian, fundamentów i ilość potrzebnej stali na dom i beton i takie tam szczegóły.

Jeszcze wprawdzie nie zaczęłiśmy kopać na działce ale to już tuż tuż... Właśnie czy ktoś ma jakieś sensowne namiary na koparkowego, coby przyjechał i ściągał humus i jeszcze z nas nie zdarł ostatnich pieniedzy ;)?? czy ktoś zamierza budowac fundamenty z pustaków zasypowych, które zalewa się betonem i układa bez zaprawy?? takie poleca nam nasz architekt..

Pozdrawiam

Witam serdecznie znowu ponawiam pytanie potrzebuję namiary na koparkowego, jakiś telefon?? 8) :roll: Mam już wyliczona ilość materiału więc zamawiam gdzie sie da i co sie da jak najszybciej, ciekawe na kiedy mi sprowadzą materiał :roll: przekonam się w poniedziałek. Pozdrawiam i powodzenia...

AgaB

Witam serdecznie znowu ponawiam pytanie potrzebuję namiary na koparkowego, jakiś telefon?? 8) :roll: Mam już wyliczona ilość materiału więc zamawiam gdzie sie da i co sie da jak najszybciej, ciekawe na kiedy mi sprowadzą materiał :roll: przekonam się w poniedziałek. Pozdrawiam i powodzenia...

AgaB

W sprawie koparki zadzwoń: 600435747.

Witaj Natalia,

Wlasnie my mamy zamiar rozpoczac budowe w Dobroszycach. Czekamy jeszcze na jeden "kwitek" i skladamy wniosek o PnB. Jak sie uda to rozpoczniemy pod koniec kwietnia.

Z budowniczym pozdrowieniem

EiS

Witaj sąsiedzie! :)

Czy masz już materiały budowlane i ekipe? W Dobroszycach masz hurtownię, ale nie mają najlepszych cen...Tylko teraz juz nie chodzi o cenę, a o to by ten materiał był :roll:

Pozdrawiam Natalia