Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa goleniowska

kogut73

Recommended Posts

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 years później...
  • 2 weeks później...

Witam grupę goleniowską z tego co czytam to nie wiele się tutaj dzieje,ale może z wiosną bedzie więcej wpisów.

Ja zaczynam budowę w tym roku w Białuniu działkę i projekt już mam.Teraz walczę o wycinkę drzew.Pozwolenie z gminy już dostałem,ale muszę czekać na decyzje z ochrony środowiska.Ta papierologia mnie wykańcza bo czekałem 2 miesiące na pozwolenie o wycince drzew ,a teraz jeszcze nie wiadomo ile będzie trwała odpowiedż z ochrony środowiska.

• 1 month później...
Pobudka Grupo Goleniowska! :)

Mamy w planach przeprowadzenie się w tym roku pod granicę Goleniowa.

Czy ktoś z miejscowych mógłby polecić jakiś dobrych i niedrogich wykonawców SSO?

Witaj .Jeśli chodzi o wykonawców to mogę polecić tylko jedną ekipę z której byłem i jestem zadowolony.

Ale każdy ma inne wymagania i oczekiwania.

Pan JACEK CUPAK tel-604664730

.A do spraw papierkowych to Pan Pędziwiatr .

Pozdrawiam i życzę miłej i bezproblemowej budowy.

Witam grupę goleniowską z tego co czytam to nie wiele się tutaj dzieje,ale może z wiosną bedzie więcej wpisów.

Ja zaczynam budowę w tym roku w Białuniu działkę i projekt już mam.Teraz walczę o wycinkę drzew.Pozwolenie z gminy już dostałem,ale muszę czekać na decyzje z ochrony środowiska.Ta papierologia mnie wykańcza bo czekałem 2 miesiące na pozwolenie o wycince drzew ,a teraz jeszcze nie wiadomo ile będzie trwała odpowiedż z ochrony środowiska.

To prawda-Czekanie wykańcza ,ale potem trzeba tylko trafić na profesjonalnego i uczciwego wykonawcę i budowa będzie przyjemnością .:)