Berezool 19.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Poszukuje dobrych ekip do budowy domu stan surowy zamkniety oraz reszta ktoś ma kogoś do polecenia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 20.12.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Tu się niczego nie dowiesz, grupa goleniowska umarła. Albo nikt się w gminie nie buduje, albo nie wiedzą o forum, albo siedzą na grupie szczecińskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralto 31.01.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Pobudka Grupo Goleniowska! Mamy w planach przeprowadzenie się w tym roku pod granicę Goleniowa. Czy ktoś z miejscowych mógłby polecić jakiś dobrych i niedrogich wykonawców SSO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek 2206 10.02.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Witam grupę goleniowską z tego co czytam to nie wiele się tutaj dzieje,ale może z wiosną bedzie więcej wpisów.Ja zaczynam budowę w tym roku w Białuniu działkę i projekt już mam.Teraz walczę o wycinkę drzew.Pozwolenie z gminy już dostałem,ale muszę czekać na decyzje z ochrony środowiska.Ta papierologia mnie wykańcza bo czekałem 2 miesiące na pozwolenie o wycince drzew ,a teraz jeszcze nie wiadomo ile będzie trwała odpowiedż z ochrony środowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 28.03.2014 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Pobudka Grupo Goleniowska! Mamy w planach przeprowadzenie się w tym roku pod granicę Goleniowa. Czy ktoś z miejscowych mógłby polecić jakiś dobrych i niedrogich wykonawców SSO? Witaj .Jeśli chodzi o wykonawców to mogę polecić tylko jedną ekipę z której byłem i jestem zadowolony. Ale każdy ma inne wymagania i oczekiwania. Pan JACEK CUPAK tel-604664730 .A do spraw papierkowych to Pan Pędziwiatr . Pozdrawiam i życzę miłej i bezproblemowej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 28.03.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2014 Witam grupę goleniowską z tego co czytam to nie wiele się tutaj dzieje,ale może z wiosną bedzie więcej wpisów. Ja zaczynam budowę w tym roku w Białuniu działkę i projekt już mam.Teraz walczę o wycinkę drzew.Pozwolenie z gminy już dostałem,ale muszę czekać na decyzje z ochrony środowiska.Ta papierologia mnie wykańcza bo czekałem 2 miesiące na pozwolenie o wycince drzew ,a teraz jeszcze nie wiadomo ile będzie trwała odpowiedż z ochrony środowiska. To prawda-Czekanie wykańcza ,ale potem trzeba tylko trafić na profesjonalnego i uczciwego wykonawcę i budowa będzie przyjemnością . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts