Laady18 11.12.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 jh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 11.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Akwizytorom dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiatomek1719503162 19.12.2009 01:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Nie no chodzaca reklama i to jeszcze w 1-szym poscie napisanym. To chyba juz nie trzeba nic dodawac ze to WLASCICIEL PISZE HAHAHAHHA GORACO POZDRAWIAM W TE ZIMNE DNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 23.12.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Z doskoku - ale obiecuję, że po Świętach napiszę coś więcej Radosnych i rodzinnych świąt dla całej grupy. Oby domy nam rosły, ceny spadały a rodziny polubiły nasze budowlane hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 24.12.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 A w 2010 spokojnej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 24.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2009 Wesolych świąt wszystkim życzę !!!! Szybkiego konczenia domkow !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 29.12.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No kochani, czas spalić trochę świątecznych kalorii i popracować na budowach. My działamy z gładziami i lada dzień ruszam z malowaniem. Staramy się dosuszyć maksymalnie tynki, ale po tych wielkich mrozach wyszło znowu trochę wilgoci Mam więc okazję, by nauczyć sie palić w kominku. Tak, tak, kominek gotowy W związku z tym, poratujcie mnie proszę namiarami na drewno kominkowe, bo brykiety wykończą mnie finansowo. Hiromi, jak u Ciebie z dosuszaniem? Dawno nie pisałeś. Tsunami, obiecałaś skrobnąć coś po świętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiromi 30.12.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam po Świętach! U nas akcja dosuszania tynków zakończona. Dzięki "kozie" i dmuchawie nawet to poszło.Porada by zostawić nieobsadzone parapety i nie ocieplać dachu przy ścianie kolankowej to strzał w dziesiątkę.Cyrkulacja powietrza częściowo naturalna a częściowo wymuszona dała efekty.Tynki są suche i nawet mrozy nic nie zmieniły.Teraz akcja poddasze i parapety. Znalazłem dobrego i taniego wykonawcę więc pewnie pójdzie dobrze. Pozdrowienia dla wszystkich i szczęścia w Nowym Roku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 30.12.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W lutym jak nie bedzie mrozów to chcemy wkopac baniak na scieki plastikowy.Ma ktos namiary na takowe no i na koparke co by to wkopac !!!A i moze orientujecie sie jakie to koszty tego ??dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 04.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ja witam z nowym rokiem Chętnie bym coś napisała, ale dzieje się nie wiele. Tynki wyschły lub prawie wyschły. Na wszelki wypadek jeszcze je susze i czekam trochę cieplejszych dni. W międzyczasie założyliśmy jedynie parapety i drzwi frontowe. Przepraszam coffee, że dopiero teraz odpisuję w sprawie kominka. Szukam prostego, kanciastego (bez zaokrągleń) i bez żadnych ozdóbek - takiego co pasowałby do wnętrza w stylu nowoczesnym. Na tę chwilę trochę odpuściłam, ale niestety na wiosnę muszę coś wybrać. I niby nie mam wielkich wymagań, ale w rozsądnym pułapie cenowym nic ładnego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiromi 12.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 W lutym jak nie bedzie mrozów to chcemy wkopac baniak na scieki plastikowy.Ma ktos namiary na takowe no i na koparke co by to wkopac !!! A i moze orientujecie sie jakie to koszty tego ?? dzieki Witam, ja zakupiłem zbiornik 12 m3 w hurtowni ANA w Szczecinie-Wielgowie. Wykop zamówiłem u pana , który zajmuje się takimi sprawami a ma siedzibę przed przejazdem kolejowym w Goleniowie od strony Nowogardu. Całość z wyrównaniem terenu (i zbiornikiem oczywiście) wyszła 8.700,-. pozdrawiam, hiromi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 13.01.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Czy robiliście już rozeznanie w ofertach agencji ochrony? Szukamy takiej, która faktycznie przyjezdza po uruchomieniu alarmu. Jeśli jeszcze w umowie określa czas dojazdu, to już w ogóle fajnie. pozdrawiamcoffee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiromi 13.01.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 hej coffe, ja dużo dobrego słyszałem o agencji, która mieści się zaraz za Lidlem, w budynku salonu meblowego albo zaraz zanim (przed przejazdem kolejowym jadąc Szkolną).Nazwy teraz nie pamiętam bo jakoś się nie interesowałem tą sprawą ale elektrycy polecali - solidna, szybka i rzeczywiście dojeżdża na sygnał z systemu alarmowego. pozdrawiamhiromi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 13.01.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Hiromi-dzięki za odp. spore koszty tego wychodza !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiromi 13.01.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 No niestety, też się zdziwiłem cenami zbiorników - bo sama koparka to wyszło 600 zł.Chciałem oczyszczalnię (7.500) ale nie dostałem pozwolenia- zawsze to oszczędność na kosztach wywozu a przy kolektorach -kosztów zrzutu ścieków. Tak więc mam duży zbiornik i liczę na "chemię", która podobno pozwala zredukować ilość wywożonych beczkowozów. pozdrawiam,Hiromi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiolka7911 20.01.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witam wszystkich po dłuuuugiej przerwie Nasz stan na dzień dzisiejszy to położony dach, zamówione okna. Teraz rozglądamy się za bramami garażowymi. Jeśli ma ktoś jakieś namiary to proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 20.01.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Fiolka, ja mam bardzo dobry namiar na bramę i ogrodzenie. Bramę już mamy, ogrodzenie zamówione. To był jeden z najfajniejszych wykonawców na naszej budowie. Piszę Ci priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hiromi 20.01.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 coffe daj i mnie namiary - ja też będę potrzebował ogrodzenie frontowe, bramę wjazdową i furtki zrobić wiosna. Przyda się. Ja bramy garażowe zamówiłem w Stragrdzie Szcz. u dealera firmy KRISPOL - dobra cena i piękne bramy. Za całość (2 bramy z napędem, piloty 2 biegowe i montaż zapłaciłem 7.000,-.) pozdrawiam, hiromi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 20.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 O ja także poproszę namiary na ogrodzenie. Bramę zamawiałam razem z oknamihttp://www.oknaurzedowski.pl/Jednak nie wiem jak wyglądają ceny przy zamawianiu jej osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 20.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 My okna i brame bralismy tez razem w M&S na gdanskiej-poki co jestesmy zadowoleni . Hiromi- a napisz czy sam kupowales zbiornik ??? jak tak to gdzie ??? My teraz zaczynamy walczyc z tematem kafli do lazienki. Jestesmy zdecydowani na TUBADZIN GRAFITE (Z CZERWONYMI DEKORAMI) sa na pewno w leroy merlin ale szukam po necie gdzie mozna by je taniej znalezc i nic nie moge wyszukac !!!!! A i jeszcze przydalby sie jakis projekt lazienki -w leroy niestety nie robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts