tcsmile 24.10.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Witam! faktycznie zostało nas tylko dwóch na forum. Ja buduję w Załomiu, na skraju gminy - bliżej do szczecina niż do goleniowa. A działek na helenowie faktycznie troche się sprzedało, byłem tam jakiś czas temu. Ja mogę teraz chyba powiedzieć, żę kończę kryć dach - po licznych przygodach mniej lub bardziej przyjemnych ;-/ i na dniach będę wstawiał okna i bramy garażowe. pozdrawiam imiennika i innych forumowiczów z nadzieją że się odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zejnowski 01.11.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam! faktycznie zostało nas tylko dwóch na forum. Ja buduję w Załomiu, na skraju gminy - bliżej do szczecina niż do goleniowa. A działek na helenowie faktycznie troche się sprzedało, byłem tam jakiś czas temu. Ja mogę teraz chyba powiedzieć, żę kończę kryć dach - po licznych przygodach mniej lub bardziej przyjemnych ;-/ i na dniach będę wstawiał okna i bramy garażowe. pozdrawiam imiennika i innych forumowiczów z nadzieją że się odezwą No jeszcze jestem ja... tyle, że nadal nas mało Jesteśmy z narzeczoną z Borzysławca... a jesteśmy na etapie podziału działki bo część sprzedajemy i właśnie rolnik nam wykosił pole i wywałował. Teraz może ogrodzenie i zobaczymy co dalej. Obyśmy zdążyli przed zimą. Pozdrawiam grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 01.11.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witam.Ale z czym chcesz zdążyć przed zimą? Z ogrodzeniem, czy z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zejnowski 02.11.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Z ogrodzeniem spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiolka7911 16.11.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Witam wszystkichA właśnie, że ja jeszcze zaglądam tu od czasu do czasu. No:-)Co do odwiertów to ja robiłam bodajże 2 ale będę musiała to sprawdzić. Co do budowy to dom postawiony i częściowo wykończony. Do końca miesiąca myślę, że się wprowadzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 05.12.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Dlaczego znikły moje posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelpluto 05.01.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Ja buduję w Rurzycy i mam pytanie odnośnie więźby dachowej mianowicie gdzie ją najlepiej i najtaniej zakupić. Możecie podać jakieś sprawdzone namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Daniel 06.01.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Ja buduję w Rurzycy i mam pytanie odnośnie więźby dachowej mianowicie gdzie ją najlepiej i najtaniej zakupić. Możecie podać jakieś sprawdzone namiary. Pozdrawiam Witam!!! Dobrze i tanio można zamówić więźbę w tartaku w Stawnie, ceny mają konkurencyjne i wykonanie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelpluto 07.01.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Dziękuję za odpowiedź. Na pewno sprawdzę ich ofertę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zejnowski 16.01.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 A ja aktualnie poszukuję geodetę taniego... macie jakieś dobre namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 28.01.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Witam, nie wiem czy tani, pewnie jeden z droższych bo chyba największy w goleniowie - geomapa s. dutka. ja u niego robilem mape i wszystko bylo ok. Jakoś mało się dzieje ostatnio u nas w grupie. Chyba wszyscy zajęci budowaniem ja robie właśnie elektrykę a później ogrzewanie i całą resztę. Macie może namiar na jakieś najtańsze szambo? może być nawet używane. U mnie na wsi kanaliza będzie za ok rok ale do tego czasu muszę szambo niestety założyć. Byłbym wdzięczny za jakokolwiek namiar. btw. Mam do sprzedania blaty szalunkowe na fundamenty z desek 2,5 cm. Wymiary to km 4m x 0.8m (po dwa złączone blaty 4 m x 0,4 m) Idealne na ławy i ściany fundamentowe ew. odbiór oczywiście osobisty, mogę zaoferować pomoc w załadunku. zainteresowanych zapraszam na priv. pozdrawiam i życzę wszystkim oby już niedługo zaczęło się ostro dziać na budowach! tcsmile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 29.01.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Jestem i ja. Miałam problem aby się zapisać do grupy po zmianach na forum.U mnie wykańczająca wykończeniówka. Mam nadzieję, że Wielkanoc będzie już w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 31.01.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 witam wszystkich z okolic Goleniowa. My butujemy a raczej juz wykanczamy sie w Rurzycy. Mam ptylko pytanko czym rózni sie grupa goleniowska od goleniowska_1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 01.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 a to jest jeszcze jakaś inna grupa goleniowska? hmm, i tak mało ludzi pisze, to lepiej żeby był jeden umierający temat a nie dwa ;]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.02.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 no tak mi sie wydawało jak szukałam grupy... ale jakos połapac sie nie moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zejnowski 06.02.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Chyba wszyscy zajęci budowaniem ja robie właśnie elektrykę a później ogrzewanie i całą resztę. Chyba faktycznie zaczynają się budowy... Co do elektryki trzeba było pisać do mnie może okazałbym się konkurencyjny no i blisko mam na tą stronę U nas trochę problemów się zrobiło gdyż mam działkę 3000 m2 i chciałem ją podzielić i upchnąć, ale pojawił się problem, że nie dostanę warunków gdyż nie ma sąsiedztwa no i podobno teren zalewowy, chociaż to ostatnie mnie zdziwiło bo w sumie skąd by się wcześniej wzięły warunki zabudowy? Był pomysł i rada aby otworzyć budowę 2 domów (bo tak pozwalają warunki), podzielić działkę, przenieść warunki na moją docelową i wystąpić o drugie na podzieloną działkę, w teorii wszystko grało, ale oczywiście w gminie już były problemy. No nic pojechałem do pewnego dobrego architekta z Goleniowa i załatwił sprawę w ten sposób, że dzielę działkę i warunki na pewno dostanę na obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 07.02.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 No cóż, za późno, moja elektryka powoli się kończy. Ja również miałem architekta który potrafił troche pozałatwiać i przyspieszyć jak było trzeba Pogoda zaczyna się poprawiać, więc może i na budowach więcej będzie się działo... PS. w dalszym ciągu mam do sprzedania blaty dla przyszłych budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 07.02.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Chyba faktycznie zaczynają się budowy... Co do elektryki trzeba było pisać do mnie może okazałbym się konkurencyjny no i blisko mam na tą stronę U nas trochę problemów się zrobiło gdyż mam działkę 3000 m2 i chciałem ją podzielić i upchnąć, ale pojawił się problem, że nie dostanę warunków gdyż nie ma sąsiedztwa no i podobno teren zalewowy, chociaż to ostatnie mnie zdziwiło bo w sumie skąd by się wcześniej wzięły warunki zabudowy? Był pomysł i rada aby otworzyć budowę 2 domów (bo tak pozwalają warunki), podzielić działkę, przenieść warunki na moją docelową i wystąpić o drugie na podzieloną działkę, w teorii wszystko grało, ale oczywiście w gminie już były problemy. No nic pojechałem do pewnego dobrego architekta z Goleniowa i załatwił sprawę w ten sposób, że dzielę działkę i warunki na pewno dostanę na obie Witam. Mogę prosić o namiary na tego dobrego architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zejnowski 08.02.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Poszło PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellfik 14.02.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witam serdecznie.Postanowiłam dołączyć do Grupy , bo budujemy w okolicy Goleniowa.Razem weselej i raźniej.My jesteśmy w trakcie kładzenia dachu.Niebawem będą okna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts