coffee 27.08.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witajcie, pozwolcie, ze sie juz wprosze, mimo ze daleko w polu z nasza budowa jestesmy. Na tyle daleko, ze nie mozemy znalezc odpowiedniej dzialki. Grrr!! Mieszkamy w Goleniowie od niedawna, ale postanowilismy, ze to wlasnie tu ma byc nasze miejsce na Ziemi. Intensytwnie szukamy wiec dzialki, ale poki co kicha. Moze w Waszych okolicach jest jeszcze cos ciekawego? O samym Goleniowie przestaje juz marzyc, wiec zadowole sie nawet jakas okolica, w promieniu max. 10 km. pozdrawiam Was serdeczniecoffee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witajcie, pozwolcie, ze sie juz wprosze, mimo ze daleko w polu z nasza budowa jestesmy. Na tyle daleko, ze nie mozemy znalezc odpowiedniej dzialki. Grrr!! Mieszkamy w Goleniowie od niedawna, ale postanowilismy, ze to wlasnie tu ma byc nasze miejsce na Ziemi. Intensytwnie szukamy wiec dzialki, ale poki co kicha. Moze w Waszych okolicach jest jeszcze cos ciekawego? O samym Goleniowie przestaje juz marzyc, wiec zadowole sie nawet jakas okolica, w promieniu max. 10 km. W tamtych rejonach troche sprzedaje sie w Rurzycy albo Kobylanka pozdrawiam Was serdecznie coffee W tamtych rejonach troche sprzedaje sie w Rurzycy albo Kobylanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi13 28.08.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witajcie, pozwolcie, ze sie juz wprosze, mimo ze daleko w polu z nasza budowa jestesmy. Na tyle daleko, ze nie mozemy znalezc odpowiedniej dzialki. Grrr!! Mieszkamy w Goleniowie od niedawna, ale postanowilismy, ze to wlasnie tu ma byc nasze miejsce na Ziemi. Intensytwnie szukamy wiec dzialki, ale poki co kicha. Moze w Waszych okolicach jest jeszcze cos ciekawego? O samym Goleniowie przestaje juz marzyc, wiec zadowole sie nawet jakas okolica, w promieniu max. 10 km. pozdrawiam Was serdecznie coffee Witajcie z tego co mi wiadomo sporo działek będzie na górce radarowej w stronę Marszewa i na Odrodzenia za liceum to są działki gminy i trzeba śledzić przetargi , może coś w Starostwie będzie oni też mają kilka działek na Odrodzenia.W planach zagospodarowania jeszcze widnieją działki w stronę na Nowogard za przejazdem po prawej stronie to jest chyba przyszła ulica Rybacka , niedaleko ujęcia wody. Warto też sprawdzić w biurach nieruchomości pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diunia 28.08.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Witam! Jesli chodzi o dzialki to my tez zaczelismy za nimi rozgladac dopiero w czerwcu i tez zalezalo nam na okolicach Goleniowa. My skorzystalismy z uslug biura nieruchomosci z Goleniowa. Na tamten czas w ofercie byly dzialki z Zolwiej Bloci, Marszewa, Zdzar i z Rurzycy. Mysle, ze na pewno znajdziecie cos interesujacego. My tez sie balismy, ze nic nie bedzie i bedziemy miec problem, ale udalo sie w miare szybko znalezc i wybrac dzialke. Zycze tego samego i czekamy na wiesci Przyjemnego wtorku wszystkim zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 28.08.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 dzieki edi13 za cynk dot. Rybackiej. Sprawdze. Polujemy wlasnie na Odrodzenia, ale podobno przetargi maja byc dopiero pod koniec roku, moze nawet w styczniu. Radarowej Gorki nie chcemy, Rurzyca juz ciut za daleko. W biurach nieruchomosci nic nie znalezlismy ciekawego. Zaczelismy wiec pytac ludzi i powoli cos sie rusza. Poki co, trzymam kciuki za Was. edi13, w jakich okolicach Goleniowa sie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 07.09.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 czołem ekipa goleniowskabuduję sie w ok nowogardu / za tablicami / i jestem na etapie wykończenia / psychcznego i finansowego też / pozdrawiam i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Muminka 07.09.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Hej ! Witam wieczorkowo - nocnie po krótkiej nieobecności i uprzejmie donoszę, że odebrałam juz projekt Przy okazji opłaciłam też geodetę (6 stówek za tę przyjemność). Siedzę już tydzień nad płachtami rzutów parteru i poddasza i modzę nad zmianami w naszym przyszłym domu. Inni forumowicze zawsze wspominają o tym, że coś wyrzucają, albo dobudowują, albo zamieniają pomieszczenia, albo z czegoś rezygnują. No i ja, by tradycji stało się zadość też kombinuję coby tu zmienić i nijak nic nie mogę wymyśleć. No i chyba teraz dopiero mnie olśniło, że wybrałam dobry projekt, skoro wszystko mi w nim pasuje, do niczego nie mogę się przyczepić, to po co na siłę szukać dziury w całym. Tak więc po niedzieli zawiozę z powrotem projekt do architektki, niech już go przygotowuje do adaptacji, a ja zabiorę się do szukania ekipy, która ten projekt wprowadzi w życie. I ups, mały, malutki problem sie pojawił, jak się do tego zabrać ? Może macie jakies pomysły ? Książka telefoniczna ? Serfowanie po necie ? Podzielcie sie doswiadczeniami ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diunia 09.09.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam wszystkich w niedzielne popoludnie Gola99-witam w goleniowskiej grupie. Im wiecej nas tym lepiej Lidiu ja tez zastanawiam sie jak wygladaja poszukiwania ekipy budowlanej. Mam nadzieje, ze tu znajdziemy pomoc w tej kwestii. Ciekawa jestem jak to wyglada tez z terminami-jak duzo wczesniej trzeba taka ekipe "zarezerwowac", zeby nie bylo problemow. My bedziemy potrzebowac ekipy w czerwvcu, lipcu 2008. Tak wiec ja tez podpisuje sie pod postem Lidi-prosimy podzielcie sie doswiadczeniami dotyczacemu szukania ekip, a moze nawet doswiadczeniami z konkretnymi ekipami Tymczasem pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 12.09.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Wygląda na to, że wszyscy będziemy potrzebowali ekip w tym samym czasie. Będziemy sie w takim razie o nie bić Niniejszym ogłaszam, że mamy już działeczkę. Po długich poszukiwaniach stanęło na Podańsku. Szukam więc przyszłych sąsiadów... i zaczynamy batalię urzędową. grrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 14.09.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 z pełną odpowiedzialnością mogę polecić panów którzy u mnie budują. Robią wszystko od fundamentów do klamek i to nie prawda że" jak są do vwszystkiego do są do niczego". Możecie podjechać i zobaczyć- do Nowogardu nie daleko a ekipa uczciwa i pracowita ,nie wiem jak mają z wolnymi terminami ale warto na nich poczekać. Ja czekałam rok. Cenowo też są "normalni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Muminka 15.09.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Gola99 ! Cieszę się że odpisałaś na naszą prośbę . Jesteśmy bardzo zainteresowani Twoją pracowitą ekipą. Chcielibyśmy również skorzystać z Twojego zaproszenia i wybrać się do Nowogardu, by na miejscu porozmawiac i zobaczyć efekty ich pracy. Napisz w jakich godzinach i dniach można Was zastać byśmy mogli podjechać. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 16.09.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 lidiajanikowska " szczegółowe zaproszenie" przesłałam na priw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 16.09.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 gola99, czy my tez mozemy odwiedzic Waszą budowę? Jaki dom budujecie? Ile m2? Zdradzisz na priv ile Was kosztowala ekipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mama Muminka 17.09.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 lidiajanikowska " szczegółowe zaproszenie" przesłałam na priw Droga Gola99, poniewaz jestem totalnym komputerowym niedorajdą nie wiem jak odszukać tę przesłaną przez Ciebie wiadomość. Jeżeli wysyłałaś na adres mailowy, to nic nie dostałam, a jeśli to poszło inną drogą - pomóż mi, proszę, odnaleźć. Albo może łatwiej będzie jak wyślesz jeszcze raz na mojego maila [email protected] bo znowu się pogubię w galimatiasie tych komputerowych haseł. Jeszcze raz bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diunia 17.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 z pełną odpowiedzialnością mogę polecić panów którzy u mnie budują. Robią wszystko od fundamentów do klamek i to nie prawda że" jak są do vwszystkiego do są do niczego". Możecie podjechać i zobaczyć- do Nowogardu nie daleko a ekipa uczciwa i pracowita ,nie wiem jak mają z wolnymi terminami ale warto na nich poczekać. Ja czekałam rok. Cenowo też są "normalni" Gola 99 zdradzilabys mi na privie co to za ekipa i jakies szczegoly do do nich? Mam tez pytanie o architekta-czy bralas kogos z okolic Goleniowa i czy moglabys kogos polecic? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gola99 18.09.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 witamdiunia, wysłałam wiadomość na privlidiajanikowska - wysłała wiadomość e-mailem Mój dom to Kornelia z Archipelagu ale sporo zmian / moich / jest naniesionych i zrobiło się duuuużo więcej metrów. W tej chwili po całości jest 250 m ale bardzo mądrze podzielone i wcale nie jest to tak dużo. pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 18.09.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 witam grupę ala goleniowska i mam do was pytanie SONDAż gdzie kupowaliscie stal tj. prety na swoje budowy tz w jakich hurtowniach i gdzie i w jakiej cenie za kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diunia 20.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 witam grupę ala goleniowska i mam do was pytanie SONDAż gdzie kupowaliscie stal tj. prety na swoje budowy tz w jakich hurtowniach i gdzie i w jakiej cenie za kg Ja niestety na razie nawet na dobre nie ruszylam z papierologia dlatego niestety nie jestem w stanie Ci pomoc, ale mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos kto bedzie umial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 21.09.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 witaj diunia jako ze jestem z branży metalowej tj. zajmuje sie transportem tego badziewia prety i nie tylko wiec takie zapytanie gdzie kupujecie bo nie problem kupic jak majbliżej swojej budowy tylko za ile Hurtownie takie jak goleniów, stargard i inne już nie bedę zdradzał jakie jeszcze zaopatruja sie same na śląsku w hutach ale też dobierają w szczecinie a cene mają wyzszą jak szczecin I TU MOJA UWAGA DLA WSZYSTKICH POTRZEBUJACYCH TO BADZIEWIE JAK JUZ POTRZEBUJESZ TO SPRAWDZ CENY W PARU MIEJSCACH I WYBIEż NAJLEPSZą OCZYWISCIE NEGOCJUJCIE CENę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 21.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 dzieki za rade, kombi. To teraz ja zawolam o pomoc. Szukam architekta! Czy mozecie polecic kogos w okolicach Goleniowa najlepiej? Ew. Szczecin wchodzi w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts