Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa goleniowska

kogut73

Recommended Posts

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chcemy z moją Kasieńką postawić w lecie oprócz ogrodzenia budowlanego jakiś płotek panelowy drewniany coby zasłonić się od wścibskich i upiec jakiegoś grila. Wypada na pustej działce? Wy też tak mieliście?

Witam, ja dałbym sobie spokój z tym płotkiem, co do sąsiadów to sam gril ludziom nie przeszkadza, dużo bardziej uciążliwy jest sam dym a jego płotkiem nie zatrzymasz... ja tak akurat jestem zwolennikiem grilowania więc moi sąsiedzi pewnie będą mieli małe ale ;)

a co do koparki to przy gwiku są dwie reklamy do firm które robią przyłącza a co za tym idzie mają koparki ale nie wiem jak z cenami, ja brałem ludka z klinisk i brał 90 polskich złotych za godzine

Witam, ja dałbym sobie spokój z tym płotkiem, co do sąsiadów to sam gril ludziom nie przeszkadza, dużo bardziej uciążliwy jest sam dym a jego płotkiem nie zatrzymasz... ja tak akurat jestem zwolennikiem grilowania więc moi sąsiedzi pewnie będą mieli małe ale ;)

a co do koparki to przy gwiku są dwie reklamy do firm które robią przyłącza a co za tym idzie mają koparki ale nie wiem jak z cenami, ja brałem ludka z klinisk i brał 90 polskich złotych za godzine

Co do grilla to nie chcę siedzieć przy kiełbasce jak na patelni żeby wszyscy mnie oglądali na pustej działce, bo narazie to cały kompleks 30 działek jest pusty dopiero wyrastają z ziemi dwa domki i płotek miał mnie zasłonić.

• 2 weeks później...
Jaki jest problem z wpisaniem w Google frazy "Donek łozienica"?

Przecież nie będę tu nikogo reklamował.

Prosiłem o info na priv, ale skoro to jest dla Ciebie reklamą to b.dziękuję a forum jest właśnie po to by wymieniać się uwagami i kontaktami a nie po to by odsyłać do wyszukiwarki. Takie jest moje zdanie.

• 2 weeks później...
Jaki jest problem z wpisaniem w Google frazy "Donek łozienica"?

Przecież nie będę tu nikogo reklamował.

To po co w takim razie wogole odpowiadać? przecież wujek google wie wszystko... skoro ludzie pytają, to znaczy że potrzebują pomocy albo np. nie mogą czegoś znaleźć...

p.s. szkoda, że w grupie tak mało się dzieje...

pozdrawiam

• 3 weeks później...
Chyba nie mamy w grupie osób, które lubią przeżywać budowę na forum.

Stąd cisza.

U nas na "dniach" przeprowadzka. Co oczywiście nie znaczy, ze wykończeniówka skończona ;)

Dokładnie tak jak mówisz... ja zaglądam regularnie, jednak trochę nie bardzo samemu sobie odpisywać ;) może jeszcze kiedyś grupa się rozkręci...

My mieliśmy kolejny przestój, ale już się przyzwyczaiłem i mnie to nie rusza. Za dwa tygodnie ruszamy z ociepleniem i zabudową poddasza, a kilka dni temu wstawiłem drzwi zewnętrzne z tyłu, przednie dopiero się robią.

Chciałbym również powiedzieć że na dniach przeprowadzka ale nie wiem czy się uda w tym roku, ale na wiosnę to już napewno! (oby;)

pozdawiam

aa to my bardziej do przodu;-) dzisiaj mija 3 miesiace jak mieszkamy;-)

No to gratululacje! ja też już nie mogę się doczekać, ale jeszcze tyle zostało do zrobienia. Ale powoli do przodu, i to najważniejsze. Ja dziś robiłem wykop pod przyłącze gazowe i już niedługo będę miał gaz i przymierzam się do zakupu pieca.

pozdrawiam