Kasieńka i Piotr 14.05.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Szkoda, że nasza grupa goleniowska tak mało pisze na forum. Może ktoś mi poleci kogoś do zepchnięcia humusu i koparkowego z okolic Goleniowa Helenowa. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 16.05.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Chcemy z moją Kasieńką postawić w lecie oprócz ogrodzenia budowlanego jakiś płotek panelowy drewniany coby zasłonić się od wścibskich i upiec jakiegoś grila. Wypada na pustej działce? Wy też tak mieliście? Witam, ja dałbym sobie spokój z tym płotkiem, co do sąsiadów to sam gril ludziom nie przeszkadza, dużo bardziej uciążliwy jest sam dym a jego płotkiem nie zatrzymasz... ja tak akurat jestem zwolennikiem grilowania więc moi sąsiedzi pewnie będą mieli małe ale a co do koparki to przy gwiku są dwie reklamy do firm które robią przyłącza a co za tym idzie mają koparki ale nie wiem jak z cenami, ja brałem ludka z klinisk i brał 90 polskich złotych za godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greyzone 17.05.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Szkoda, że nasza grupa goleniowska tak mało pisze na forum. Może ktoś mi poleci kogoś do zepchnięcia humusu i koparkowego z okolic Goleniowa Helenowa. Dzięki z góry. Donek z Łozienicy. Zlecałem im wszystkie prace ziemne. Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 17.05.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Witam, ja dałbym sobie spokój z tym płotkiem, co do sąsiadów to sam gril ludziom nie przeszkadza, dużo bardziej uciążliwy jest sam dym a jego płotkiem nie zatrzymasz... ja tak akurat jestem zwolennikiem grilowania więc moi sąsiedzi pewnie będą mieli małe ale a co do koparki to przy gwiku są dwie reklamy do firm które robią przyłącza a co za tym idzie mają koparki ale nie wiem jak z cenami, ja brałem ludka z klinisk i brał 90 polskich złotych za godzine Co do grilla to nie chcę siedzieć przy kiełbasce jak na patelni żeby wszyscy mnie oglądali na pustej działce, bo narazie to cały kompleks 30 działek jest pusty dopiero wyrastają z ziemi dwa domki i płotek miał mnie zasłonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 17.05.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Donek z Łozienicy. Zlecałem im wszystkie prace ziemne. Jestem zadowolony. A można prosić o namiary na Donka na prv. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 27.05.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Widzę, że wszyscy ostro budują i grupa powoli podupada my kończymy tynki, we wtorek już będą gotowe i zaczynamy się wykańczać... jakby ktoś miał namiar na dobrego regipsiarza do skomplikowanej zabudowy to będę wdzięczny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 30.05.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Niby w okolicach i w Goleniowie się dużo buduje a tutaj jak w polskim filmie. Szkoda, taka gmina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jargoss 04.06.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 Donek z Łozienicy. Zlecałem im wszystkie prace ziemne. Jestem zadowolony. Możesz mi również przesłać namiary na priv do tego operatora ładowarki? Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 05.06.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 Możesz mi również przesłać namiary na priv do tego operatora ładowarki? Dzięki z góry Tutaj chyba już nikt nie zagląda i nie dostaniemy już namiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greyzone 07.06.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Jaki jest problem z wpisaniem w Google frazy "Donek łozienica"?Przecież nie będę tu nikogo reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 08.06.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Jaki jest problem z wpisaniem w Google frazy "Donek łozienica"? Przecież nie będę tu nikogo reklamował. Prosiłem o info na priv, ale skoro to jest dla Ciebie reklamą to b.dziękuję a forum jest właśnie po to by wymieniać się uwagami i kontaktami a nie po to by odsyłać do wyszukiwarki. Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greyzone 08.06.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Forum tez ma uczyć samodzielności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 16.06.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Jaki jest problem z wpisaniem w Google frazy "Donek łozienica"? Przecież nie będę tu nikogo reklamował. To po co w takim razie wogole odpowiadać? przecież wujek google wie wszystko... skoro ludzie pytają, to znaczy że potrzebują pomocy albo np. nie mogą czegoś znaleźć... p.s. szkoda, że w grupie tak mało się dzieje... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 07.07.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 cisza, wszyscy budują czy moze sa na innym wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tsunami 14.07.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Chyba nie mamy w grupie osób, które lubią przeżywać budowę na forum. Stąd cisza. U nas na "dniach" przeprowadzka. Co oczywiście nie znaczy, ze wykończeniówka skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 14.07.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Chyba nie mamy w grupie osób, które lubią przeżywać budowę na forum. Stąd cisza. U nas na "dniach" przeprowadzka. Co oczywiście nie znaczy, ze wykończeniówka skończona Dokładnie tak jak mówisz... ja zaglądam regularnie, jednak trochę nie bardzo samemu sobie odpisywać może jeszcze kiedyś grupa się rozkręci... My mieliśmy kolejny przestój, ale już się przyzwyczaiłem i mnie to nie rusza. Za dwa tygodnie ruszamy z ociepleniem i zabudową poddasza, a kilka dni temu wstawiłem drzwi zewnętrzne z tyłu, przednie dopiero się robią. Chciałbym również powiedzieć że na dniach przeprowadzka ale nie wiem czy się uda w tym roku, ale na wiosnę to już napewno! (oby;) pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 15.07.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 aa to my bardziej do przodu;-) dzisiaj mija 3 miesiace jak mieszkamy;-) i robi sie kostka wokoło domu;-) a dzisiaj przyjechał wielki spychacz i mowia ze robia droge???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 16.07.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Może wiecie która hurtownia w okolicach Goleniowa ma w ofercie beton komórkowy Termalika Bruk-Betu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 16.07.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 aa to my bardziej do przodu;-) dzisiaj mija 3 miesiace jak mieszkamy;-) No to gratululacje! ja też już nie mogę się doczekać, ale jeszcze tyle zostało do zrobienia. Ale powoli do przodu, i to najważniejsze. Ja dziś robiłem wykop pod przyłącze gazowe i już niedługo będę miał gaz i przymierzam się do zakupu pieca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 18.07.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Postawiłem na działce blaszak jako szopę na narzędzia, bez zgłoszenia do urzędu. Czy coś mi za to grozi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts