zgal1 26.01.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam czy ktoś zna firmę PATBUD Dariusza Myśliwca, czy warto nawiązywać z nimi współpracę. Bardzo proszę o informację, może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 28.01.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 przykro mi. nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 28.01.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 mam pytanie: gdzie kupowaliście Wasze okna? co sądzicie o oknach w kolorze tylko z zewnątrz ? (znaczy się, że wewnątrz białe ) zastanawiam się nad taką opcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekj21 28.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 mam pytanie: gdzie kupowaliście Wasze okna? co sądzicie o oknach w kolorze tylko z zewnątrz ? (znaczy się, że wewnątrz białe ) zastanawiam się nad taką opcją Ja swoje okna kupowalem w OknoPlusie, krakowska firma. Jestem bardzo zadowolony, okna solidnie wykonane. Moje okienka sa koloru zloty dab, w srodku i na zewnatrz. Natomiast kolega zamowil sobie okienka Avante, tez znakomite okna, Mahoniowe ale tylko z zewnatrz, w srodku biale. Coz uwazam ze jest to kwestia gustu. Moj gust podpowiada mi ze ejdnak ten sam kolor w srodku i na zewnatrz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 28.01.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 mam pytanie: gdzie kupowaliście Wasze okna? co sądzicie o oknach w kolorze tylko z zewnątrz ? (znaczy się, że wewnątrz białe ) zastanawiam się nad taką opcją Ja swoje okna kupowalem w OknoPlusie, krakowska firma. Jestem bardzo zadowolony, okna solidnie wykonane. Moje okienka sa koloru zloty dab, w srodku i na zewnatrz. Natomiast kolega zamowil sobie okienka Avante, tez znakomite okna, Mahoniowe ale tylko z zewnatrz, w srodku biale. Coz uwazam ze jest to kwestia gustu. Moj gust podpowiada mi ze ejdnak ten sam kolor w srodku i na zewnatrz. Pozdrawiam dzięki przemekj21 a kupowałeś okna u jakiegoś przedstawiciela, czy bezpośrednio w firmie? jak z pomiarem - oni przyjeżdżali do Ciebie? bo ja pytałam u lokalnego przedstawiciela Oknoplast i robią wycenę na podstawie mojego pomiaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekj21 28.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A wiec moja historia z zakupem okien zaczela sie w firmie 'Leonard', ktora jest przedstawicielem OknoPLus: http://www.leonard.nazwa.pl/ Wszystko zalatwialem z Pania Karolina. Dostalem kilka klamek z wersji exclusive i 2 stacje pogodowe za darmo. Przyjechali na budowe porzadnie wszystko wymierzyli, doradzili itd. Pelny profesjonalizm. Pozniej po kilku tygodniach w umowionym temrinie okna zostaly zamontowane przez ich wykonawcow. Wszystko montowane do lasera, zadnych problemow. Wiec szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 28.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 jeszcze raz dzięki! już lecę przeglądać stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprk 28.01.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 przemekj21jakie okna brałeś? Pakiety 3-szybowe czy standard? Jak z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlow 29.01.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Hej, ja właśnie zamówiłam okna. Mają być końcem lutego. Zdecydowaliśmy się na szybę podwójną bo mimo,że budujemu ciepły dom i istotne są dla nas straty cieplne to jednak ekonomicznie nieopłacalne byłoby zamontowanie szyby potrójnej... Bujamy się jeszcze z ogrodzeniem i instalacjami...Od marca przydałoby się zacząć pracę, ale na razie wykonawcy nie wytypowani ostatecznie... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 12.02.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 witam zagląda tu forumowicz z rejonów nowo brzeskich - krakowskich ale zakładam ze za kilka tyś zł może sie opłąca poszukac dalej POTRZEBUJE KOGOŚ DO OCZYSZCZALNI ŚCIEKÓW PRZYDOMOWEJ ale kogoś mądrego - mam bardzo cięzkie warunki glebowe podpowiedzcie jest ktoś taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 22.02.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 .....o swoich dekarzach juz Ci pisalem (niestety przyjezdni), ale Creatona domino juz raz układali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekj21 02.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 przemekj21 jakie okna brałeś? Pakiety 3-szybowe czy standard? Jak z cenami? Sorry za pozna odpowiedz, ale bylem na urlopie Przykladowe ceny: http://img17.imageshack.us/img17/6427/70915728.jpg Pozdrawiam, zyczac trafnych wyborow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprk 07.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Przemek21 - dzięki za odpowiedź. WIdzę, że generalnie bierzecie pakiety 2 szybowe - czy rozpoznawaliście, jak 3-szybowe wpływają na cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniac 12.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jako że znalazłem wątek o Tarnowie podpinam się pod niego Budujemy z żoną dom w rododendronach 6w w kwietniu zaczynamy materiał już skupuje i zwoże - dziś właśnie odwołałem transport betonu komórkowego , znalazłem deski szalunkowe po 430 zl ( do ręki ) jak ktoś zna gdzie sątańsze proszę o priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 12.03.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 witamy w grupie wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magierkas 14.03.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 WitamMam pytanie jak długo w Tarnowie czeka się na pozwolenie na budowę?(wszystkie niezbędne papiery złożyłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.03.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam Ja czekalam 2 miesiace , ale bylo to wynikiem nieudolnosci pracy architekta : 1. Zlozyla niekompletna dokumentacje 2. Zle osadzila budynek na dzialce 3. Problem z droga dojazdowa do dzialki ( brak wpisu w KW) Dostalam dwie zwrotki dokumentow i termin na naniesienie poprawek .... dlatego wszystko trwalo 2 miechy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magierkas 17.03.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.03.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timel 13.04.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 WitamChętnie odkupię używany garaż blaszany w okolicach Tarnowa, jak również w województwie małopolskim, posiadam własny transport.Interesuje mnie garaż o wymiarach 3x5 lub 2x3m.tel:602-476-940Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts