Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tarnów i okolice

Recommended Posts

Berni Z napisał:
U nie jak na razie przygotowywania do kolejnego etapu ( a w zasadzie dwóch) :cool:

1) do zalewania drugiego stropu

2) etap dachu I właśnie z tym etapem jest związane moje pytanie Co wybrać pełne deskowanie czy płyty OSB??? :(

U mnie sa dechy :rolleyes: .... jakos nigdy nie bralam pod uwage plyt OSB ..... ale to chyba rzecz gustu i kieszeni ;) . Najlepiej skonsultuj sprawe z dekarzami ..... ale dla Nich pewnie lepiej klasc plyty ( szybciej )

:bye:

• Odpowiedzi 879
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

właśnie natrafiliśmy wertując forum na ten temat i jesteśmy z tego powodu happy ;)

W związku z trwającą budową mamy pytanie - czy możecie polecić z Tarnowa i okolic jakieś firmy/ekipy do robót instalacyjnych (wszystkie branże - woda, kanalizacja, c.o., gaz, elektryka) oraz robót wykończeniowych. W tej chwili jesteśmy na etapie krycia domu i wyboru okien - apropos może ktoś z Was może także polecić dobrego producenta okien (zastanawiamy się nad firmą PAGEN lub VIDOK - jak ich oceniacie)?

Za wszelkie sprawdzone namiary będziemy wdzięczni

Witam również jestem z Tarnowa. Wykonuje wokolicy instalacje elektrycze i alarmowe. Firma solidna zero problemów robie w Koszycach i w stronę Sącza też. Bardzo dobra jakość materiałów na wszystko fakturka vat i odbiór do ZE.

Zapraszam na stronę http://www.elektrotec.cba.pl lub tel. 508848609

Na stronie zdjęcia gotowych instalacji

Szybko i solidnie. Każda instalacja indywidualnie wyceniana wg potrzeb klienta.

Dla kilku zleceń mogę zejść z ceny o jakieś 500 zł więc można kilka domów umawiać.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Hejka,

Zostało mi kilka (5 lub 6) rolek Isover Super Mata gr. 18 cm, dla niezorientowanych najcieplejsza wełna Isovera w rolce (£=0,033). Oczywiście rolki nowiutkie, pełnowartościowe. Atrakcyjna cena. Odbiór osobisty lub możliwość dowozu w Tarnowie lub pobliżu.

Szczegóły na priv.

iprk napisał:
Hejka,

Zostało mi kilka (5 lub 6) rolek Isover Super Mata gr. 18 cm, dla niezorientowanych najcieplejsza wełna Isovera w rolce (£=0,033). Oczywiście rolki nowiutkie, pełnowartościowe. Atrakcyjna cena. Odbiór osobisty lub możliwość dowozu w Tarnowie lub pobliżu.

Szczegóły na priv.

Dziekuje :bye:

• 2 weeks później...
  monique82 napisał:
Cześć

mwp Ty chcesz jeszcze w tym roku postawić cały dom?

Ja dziś dopiero byłam zgłosić rozpoczęcie budowy:)

Z góry przepraszam za wszystki moje "naiwne dziwne" pytania bo ja na temat budowy nie mam pojęcia

Pozdrawiam

Cóż - plany były takie, aby postawić pakę, przykryć i ewentualnie wstawić okna. I było to możliwe, gdybyśmy zaczęli budować w połowie września - tak jak planowaliśmy. Ale niestety wszystko się opóźniło, a teraz jeszcze się niemiłosiernie wlecze (nie będę wdawać się w szczegóły...) i raczej nie zdążymy. Oby fundamenty się udało przygotować na zimę, a reszta pewnie w przyszłym roku.