Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tarnów i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 879
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej,

generalnie wszędzie tam gdzie jest taniej...:) trzeba troszkę poświecić czasu i pojeździć po składach budowlanych - i dobrze negocjować, bo pewne artykuły są bardzo zróżnicowane cenowo...i jakość towaru też jest ważna (patrzeć na datę ważności), bo w składach rzadko przywiązują do tego uwagę :bash: - sam się tego nauczyłem na sobie...:)

Pozdrawiam

PrzMag

Szukam kogoś rozsądnego do instalacji CO, wod-kan. Możecie polecić?

U u mnie wszystkie instalacje tego typu robiła firma MAriusz Szatko Tarnów ul .Nowodąbrowska - ceny to sprawa indywidulanych ustaleń, ale po tym jak "zaoszczędziam" na elekrtyku (najgorszy partacz na mojej budowie!!!!!) wolałam do reszty instalacji wziąść kogoś z polecenia. Hydraulik okazał sie prawdziwym fachowcem - wszystko w terminie, na budowie czyścitko, - wszystko działa:)))

CO do zakupu materiałów budowlanych to my po długim sprawdzaniu cen trafilismy do firmy IZOLATOR w Tarnowie na przemysłowej - fakt że zaczęlismy od zakupu pustaków a potem juz tam zostaliśmy - naprawdę dobre ceny mielismy na 95% wszystkich matariałów. Warunek dobrych cen był taki ze kupimy u nich nie tylko pustaki - i tak my dotrzyamliśmy (oczywiście zachowując zdrowy rozsądek i porównując cały czas ceny!) a Izolator bez zarzutów - dostawy terminowe, ceny ok. Sprzedawca - czarny, przystojny:))) do oglądniecia na miejscu:)))))))))

pozdrawiam Mariola

• 2 weeks później...
Szukam inwestora co chce kupić tanio b.dobrą wełnę na ocieplenie poddasza: Isover super mata 15 cm – około 22 zł/m2. Takiej ceny w Tarnowie nie znajdziecie. Kupuję prosto z fabryki i potrzebowałbym jeszcze kogoś żeby transport samochodu był na full. W cenie jest oczywiście usługa transportowa. Trzeba podjąć decyzję szybko. Kontakt na priv. Kupno bezpośrednio. Nie bawię się w pośrednika gdyby ktoś miał wątpliwości.

Witam wszystkich "tubylców". Na wiosnę, jak "lody ruszą" rozpoczynam budowę domu ( projekt Brzoza firmy MTM Styl) i budynku gospodarczego w technologii Thermomur. Liczę się z poważnymi problemami, bo technologia w naszym rejonie niepopularna wybitnie i nikt nie chce się podjąć. W związku z tym szukam ekipy do wykonania fundamentów( kopanie, zbrojenie zalewanie), ze ścianami będę walczył osobiście. Jak ktoś się ma uczyć na mnie i jeszcze brać za to niemałe pieniądze, to już wolę sam.

zamowilam termalike na skladzie Sufigs- czy ktos miał z nimi styczność?

Z SUFIGSEM czy z Termaliką ?

Wszystkie materiały jakie zakupiłam do tej pory to zakupy w SUFIKSIE ;-) Solidnie terminowo i cenowo - ok!

Polecam kontakt z Panem Piotrem Brygidierem . Zawsze dzięki temu Panu towar był na czas. A często byłam w pod bramkowej sytuacji potrzebując towaru np. za 2 godziny ( budowa 20 km do sufigsu) inni handlowcy zawsze mieli problem z transportem. On nigdy mnie nie "zawiódł "

POLECAM!