ClNEK 20.04.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Targi odbywają się codziennie od 10 do 18 a w niedzielę trochę krócej bo do 17. Nie znam kwoty jaką płaci się za wstęp ale posiadam bezpłatne zaproszenia dla 2 osób - 7 szt. Gdyby ktoś chciał sobie takie odebrać to zapraszam na ul. Głowackiego 19. W sobotę właściciel będzie od 9 - 12.Dziś nie wiem do której będę urzędował w biurze gdyż mogę być wezwany na targi. Prawdopodobnie do 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 22.04.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Po targach wzbogaciłem się o tytuł: MISTRZA MONTAŻU STOLARKI BUDOWLANEJ OKIENNEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 23.04.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 24.04.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Po targach wzbogaciłem się o tytuł: MISTRZA MONTAŻU STOLARKI BUDOWLANEJ OKIENNEJ Gratuluję!!! Tylko się cieszyć, że TAKA SUPER EKIPA montuje nam okna w domu!!! mam nadzieję, że zimą będę Was miło wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.04.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Po targach wzbogaciłem się o tytuł: MISTRZA MONTAŻU STOLARKI BUDOWLANEJ OKIENNEJ gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 25.04.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Pozwolę sobie gorąco polecić ekipę od okien z firmy Uni-Mar z Tarnowa. Co prawda ja miałam z Panami mało do czynienia, ale mój mąż - tj. główny negocjator, zamawiacz i organizator naszej budowy chwalił Panów (a ja mu wierzę!!) za fachowe doradztwo i świetną obsługę. Co do montażu wykonanego przez Panów - aż miło popatrzeć jak się starają i jacy są dokładni!!! A do tego bardzo sympatyczni. Dyplom faktycznie się należał!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 25.04.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Dziękuje bardzo za tak miłą opinie. Moja praca stała się moją pasją, dlatego lubię wyzwania takie jak dom "mwp" Nie często spotyka się połączanie: drzwi HS, PSK oraz okien narożnych w jednym budynku mam sporo ładnych zdjęć tych konstrukcji, tylko nie mam w tej chwili jak zgrać z aparatu. Pewnie właściciele budynku sami się niedługo pochwalą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 25.04.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Dziękuje bardzo za tak miłą opinie. Moja praca stała się moją pasją, dlatego lubię wyzwania takie jak dom "mwp" Nie często spotyka się połączanie: drzwi HS, PSK oraz okien narożnych w jednym budynku mam sporo ładnych zdjęć tych konstrukcji, tylko nie mam w tej chwili jak zgrać z aparatu. Pewnie właściciele budynku sami się niedługo pochwalą. Pozdrawiam Ha - no cóż - wiem, że troszkę namieszaliśmy z tymi oknami... Ja bym najchętniej całe dwie ściany przeszkliła... Jednak mój zapał został skutecznie ostudzony... I pewnie by były same HSy gdyby nieograniczony budżet... No ale cóz - prezentują się fajnie A zdjęciami się pochwalimy - jak zrobimy elewację I zgodnie z obietnicą - udostępnimy firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.04.2012 02:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Jesli potrzebujecie SUPER EKIPY min. od ocieplenia zewnetrznego .... to polecam swoja . Na SNIEZNOBIALA LISTE wpisuje PANA STANISLAWA WISNIEWSKIEGO 660 - 972 - 144 i Jego ekipe - Ocieplenie domu , tynk zewnetrzny , podbitka , gladzie , malowanie , tapety ..... fachowiec jakiego juz teraz trudno spotkac . Prace rozpoczynaja Panowie przed 7 rano .... koncza poznym wieczorem , pracuja 6 dni w tygodniu , po kazdym dniu pracy sprzataja teren budowy , zadnego alkoholu !!!!! . Sumienni , uczciwi ( sami moga zostac na budowie - bez dozoru ) , pomocni ( po material podjada do hurtowni jak zajdzie taka potrzeba ) . ..... mozecie powolac sie na EDYTE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 03.05.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 hehe najlepiej dodać do białej listy wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 07.05.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witajcie.Poszukuję namiarów na fachowców od układania kręgów betonowych do gromadzenia deszczówki oraz do przygotowania całej instalacji do tego celu.Ponadto - czy ktoś zna ekspertów od nawadniania ogrodów, mikronawadniania itp.?Będę wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzMag 08.05.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Witajcie, potrzebuję studnię wierconą (nie na 30 metrów) do gospodarstwa - nie pitna, znacie może jakieś dobre firmy, sprawa dość pilna. Proszę o pomoc PrzMag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek_Iwonka 09.05.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Witam wszystkich tarnowskich inwestorów,wraz z żoną postanowiliśmy wybudować sobie mały i ekonomiczny domek, wybór padł na dom energooszczędny Tokio z pracowni Lipińscy. Buduje ktoś może w Tarnowie ten lub inny domek energooszczędny ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.05.2012 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 hehe najlepiej dodać do białej listy wykonawców Juz dawno dodalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.05.2012 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Witam wszystkich tarnowskich inwestorów, wraz z żoną postanowiliśmy wybudować sobie mały i ekonomiczny domek, wybór padł na dom energooszczędny Tokio z pracowni Lipińscy. Buduje ktoś może w Tarnowie ten lub inny domek energooszczędny ? Pozdrawiam Hejka Projekt bardzo sympatyczny ... jak na nieduza powierzchnie domu salon 38,3 m2 !!!!!!!! wow !!! . Ja buduje energooszczedny dom ..... prawie pasywniak ( niestety prawie bo z uwagi na ograniczenia warunkow zabudowy nie moglam dac 40 cm. styro na elewacje ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek_Iwonka 13.05.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Hejka Projekt bardzo sympatyczny ... jak na nieduza powierzchnie domu salon 38,3 m2 !!!!!!!! wow !!! . Ja buduje energooszczedny dom ..... prawie pasywniak ( niestety prawie bo z uwagi na ograniczenia warunkow zabudowy nie moglam dac 40 cm. styro na elewacje ) Pozdrawiam Ile styro na elewację ? Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś dawał 40cm Chyba Ci się cyferki pomyliły Gdzie budujesz, my działkę mamy w Zbylitowskiej Górze Co do salonu, jest duży, ale najprawdopodobniej będzie w nim jadalnia, no chyba, że zrobimy ją w pokoju na dole PS: Ładny domek budujesz, ale jak dla nas za duży Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 13.05.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 30 cm styropianu to już widziałem, 40 cm jeszcze nie Przy takim ociepleniu okna powinny być w warstwie ocieplenia a to na prawdę nie małe koszty ich montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.05.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Ile styro na elewację ? Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś dawał 40cm Chyba Ci się cyferki pomyliły Gdzie budujesz, my działkę mamy w Zbylitowskiej Górze Co do salonu, jest duży, ale najprawdopodobniej będzie w nim jadalnia, no chyba, że zrobimy ją w pokoju na dole PS: Ładny domek budujesz, ale jak dla nas za duży Pozdrawiam Jak chcesz wybudowac dom pasywny to tylko 40 cm. !!!!! ... dom duzy czy maly ....wazne zeby byl wygodny dla wlascicieli .... mnie male domki nie bardzo sie podobaja , lubie przestrzen ..... ale to przeciez rzecz gustu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.05.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 30 cm styropianu to już widziałem, 40 cm jeszcze nie Przy takim ociepleniu okna powinny być w warstwie ocieplenia a to na prawdę nie małe koszty ich montażu. Budujac dom pasywny czy energooszczedny trzeba sie liczyc ze sporymi wydatkami .... montaz w warstwie ocieplenia kosztuje w granicach 5 - 10 tys. zl. ..... w zaleznosci od ilosci okien , ale Ty to przeciez wiesz CINEK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek_Iwonka 21.05.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jak chcesz wybudowac dom pasywny to tylko 40 cm. !!!!! ... dom duzy czy maly ....wazne zeby byl wygodny dla wlascicieli .... mnie male domki nie bardzo sie podobaja , lubie przestrzen ..... ale to przeciez rzecz gustu .... Bzdura, kto ci powiedział, że 40cm musi być na ścianie domu pasywnego ? Ja chce energooszczędny w miarę możliwości jak najbardziej energooszczędny, ale nie pasywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts