Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tarnów i okolice

Recommended Posts

Targi odbywają się codziennie od 10 do 18 a w niedzielę trochę krócej bo do 17.

Nie znam kwoty jaką płaci się za wstęp ale posiadam bezpłatne zaproszenia dla 2 osób - 7 szt.

Gdyby ktoś chciał sobie takie odebrać to zapraszam na ul. Głowackiego 19. W sobotę właściciel będzie od 9 - 12.

Dziś nie wiem do której będę urzędował w biurze gdyż mogę być wezwany na targi. Prawdopodobnie do 16.

• Odpowiedzi 879
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pozwolę sobie gorąco polecić ekipę od okien z firmy Uni-Mar z Tarnowa. Co prawda ja miałam z Panami mało do czynienia, ale mój mąż - tj. główny negocjator, zamawiacz i organizator naszej budowy chwalił Panów (a ja mu wierzę!!) za fachowe doradztwo i świetną obsługę. Co do montażu wykonanego przez Panów - aż miło popatrzeć jak się starają i jacy są dokładni!!! A do tego bardzo sympatyczni. :)

Dyplom faktycznie się należał!! :):):)

Dziękuje bardzo za tak miłą opinie. Moja praca stała się moją pasją, dlatego lubię wyzwania takie jak dom "mwp" :) Nie często spotyka się połączanie: drzwi HS, PSK oraz okien narożnych w jednym budynku :) mam sporo ładnych zdjęć tych konstrukcji, tylko nie mam w tej chwili jak zgrać z aparatu. Pewnie właściciele budynku sami się niedługo pochwalą.

Pozdrawiam

ClNEK napisał:
Dziękuje bardzo za tak miłą opinie. Moja praca stała się moją pasją, dlatego lubię wyzwania takie jak dom "mwp" :) Nie często spotyka się połączanie: drzwi HS, PSK oraz okien narożnych w jednym budynku :) mam sporo ładnych zdjęć tych konstrukcji, tylko nie mam w tej chwili jak zgrać z aparatu. Pewnie właściciele budynku sami się niedługo pochwalą.

Pozdrawiam

Ha - no cóż - wiem, że troszkę namieszaliśmy z tymi oknami... ;) Ja bym najchętniej całe dwie ściany przeszkliła... Jednak mój zapał został skutecznie ostudzony... I pewnie by były same HSy gdyby nieograniczony budżet... No ale cóz - prezentują się fajnie :)

A zdjęciami się pochwalimy - jak zrobimy elewację :)

I zgodnie z obietnicą - udostępnimy firmie :)

Jesli potrzebujecie SUPER EKIPY min. od ocieplenia zewnetrznego .... to polecam swoja .

Na SNIEZNOBIALA LISTE wpisuje PANA STANISLAWA WISNIEWSKIEGO 660 - 972 - 144 i Jego ekipe - Ocieplenie domu , tynk zewnetrzny , podbitka , gladzie , malowanie , tapety ..... fachowiec jakiego juz teraz trudno spotkac . Prace rozpoczynaja Panowie przed 7 rano .... koncza poznym wieczorem , pracuja 6 dni w tygodniu , po kazdym dniu pracy sprzataja teren budowy , zadnego alkoholu !!!!! . Sumienni , uczciwi ( sami moga zostac na budowie - bez dozoru ) , pomocni ( po material podjada do hurtowni jak zajdzie taka potrzeba ) . ..... mozecie powolac sie na EDYTE .

Arek_Iwonka napisał:
Witam wszystkich tarnowskich inwestorów,

wraz z żoną postanowiliśmy wybudować sobie mały i ekonomiczny domek, wybór padł na dom energooszczędny Tokio z pracowni Lipińscy. Buduje ktoś może w Tarnowie ten lub inny domek energooszczędny ?

Pozdrawiam

Hejka :bye:

Projekt bardzo sympatyczny ... jak na nieduza powierzchnie domu salon 38,3 m2 !!!!!!!! wow !!! . Ja buduje energooszczedny dom ..... prawie pasywniak ( niestety prawie bo z uwagi na ograniczenia warunkow zabudowy nie moglam dac 40 cm. styro na elewacje )

Pozdrawiam :popcorn:

Edyta M napisał:
Hejka :bye:

Projekt bardzo sympatyczny ... jak na nieduza powierzchnie domu salon 38,3 m2 !!!!!!!! wow !!! . Ja buduje energooszczedny dom ..... prawie pasywniak ( niestety prawie bo z uwagi na ograniczenia warunkow zabudowy nie moglam dac 40 cm. styro na elewacje )

Pozdrawiam :popcorn:

Ile styro na elewację ? Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś dawał 40cm :p Chyba Ci się cyferki pomyliły :) Gdzie budujesz, my działkę mamy w Zbylitowskiej Górze :) Co do salonu, jest duży, ale najprawdopodobniej będzie w nim jadalnia, no chyba, że zrobimy ją w pokoju na dole :)

PS: Ładny domek budujesz, ale jak dla nas za duży :)

Pozdrawiam

Arek_Iwonka napisał:
Ile styro na elewację ? Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś dawał 40cm :p Chyba Ci się cyferki pomyliły :) Gdzie budujesz, my działkę mamy w Zbylitowskiej Górze :) Co do salonu, jest duży, ale najprawdopodobniej będzie w nim jadalnia, no chyba, że zrobimy ją w pokoju na dole :)

PS: Ładny domek budujesz, ale jak dla nas za duży :)

Pozdrawiam

Jak chcesz wybudowac dom pasywny to tylko 40 cm. !!!!! :yes: ... dom duzy czy maly ....wazne zeby byl wygodny dla wlascicieli .... mnie male domki nie bardzo sie podobaja , lubie przestrzen ..... ale to przeciez rzecz gustu ....

ClNEK napisał:
30 cm styropianu to już widziałem, 40 cm jeszcze nie :) Przy takim ociepleniu okna powinny być w warstwie ocieplenia a to na prawdę nie małe koszty ich montażu.

Budujac dom pasywny czy energooszczedny trzeba sie liczyc ze sporymi wydatkami .... montaz w warstwie ocieplenia kosztuje w granicach 5 - 10 tys. zl. ..... w zaleznosci od ilosci okien , ale Ty to przeciez wiesz CINEK :).

Edyta M napisał:
Jak chcesz wybudowac dom pasywny to tylko 40 cm. !!!!! :yes: ... dom duzy czy maly ....wazne zeby byl wygodny dla wlascicieli .... mnie male domki nie bardzo sie podobaja , lubie przestrzen ..... ale to przeciez rzecz gustu ....

Bzdura, kto ci powiedział, że 40cm musi być na ścianie domu pasywnego ? Ja chce energooszczędny w miarę możliwości jak najbardziej energooszczędny, ale nie pasywny :)