Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tarnów i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 879
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

co sądzicie o oknach Pagen i Oknoplusie? Macie jakieś doświadczenie inwestorskie z nimi?

Pozdrawiam :D

O oknach Pagen nic nie wiem. Natomiast okna z Oknoplusa użytkują od 5 lat moi rodzice. Są zadowoleni zarówno z jakości wykonania jak i montażu. Chodzą cichutko i bez problemowo. Kolor obustronnie biały.

Witam serdecznie Jestem tu nowa ale od kilku dni przegladam forum i bardzo sie ciesze ze w koncu trafilam tutaj . Razem z Mezem mamy dzialeczke Radlowie i wlasnie zalatwiamy pozwolenie na budowe.Moze ktos z forumowiczow ma jakies namiary na dobra i sprawdzona ekipe budowlana z normalnymi cenami.Budowe chcemy zaczac w maju ale juz teraz poszukuje ekipy .Bede wdzieczna za namiary .Pozdrawiam

Witam ponownie mam jeszcze pytanko a możecie Mi polecicie dobrego i fajnego kierownika budowy ,ktory bedzie interesowal sie budowa i sprawdzal jej etapy.Nie jestesmy z tych rejonow i nie mozemy byc codziennie na budowie .A i jeszcze jedno , mam problem ze znalezieniem kogos do cieplej plyty fundamentowej w Malopolsce .Moze macie kogos kto juz to robil i zna sie na robocie.Wieze ze moge liczyc na wasza pomoc bo wiem ze budowa na odleglosc to troche skomplikowane ale dam rade Pozdrawiam .

Witam ponownie mam jeszcze pytanko a możecie Mi polecicie dobrego i fajnego kierownika budowy ,ktory bedzie interesowal sie budowa i sprawdzal jej etapy.Nie jestesmy z tych rejonow i nie mozemy byc codziennie na budowie .A i jeszcze jedno , mam problem ze znalezieniem kogos do cieplej plyty fundamentowej w Malopolsce .Moze macie kogos kto juz to robil i zna sie na robocie.Wieze ze moge liczyc na wasza pomoc bo wiem ze budowa na odleglosc to troche skomplikowane ale dam rade Pozdrawiam .

Wysłałem odpowiedz na priv, poszukam projektanta płyt dla Pani na forum a co tam :cool:pozdrawiam

Witam serdecznie Jestem tu nowa ale od kilku dni przegladam forum i bardzo sie ciesze ze w koncu trafilam tutaj . Razem z Mezem mamy dzialeczke Radlowie i wlasnie zalatwiamy pozwolenie na budowe.Moze ktos z forumowiczow ma jakies namiary na dobra i sprawdzona ekipe budowlana z normalnymi cenami.Budowe chcemy zaczac w maju ale juz teraz poszukuje ekipy .Bede wdzieczna za namiary .Pozdrawiam

Witajcie,

wysłałem wam na Private inf. :) :D:D:D

Witam serdecznie i cieszę się, że istnieje coś takiego jak GRUPA TARNOWSKA :) bo z pewnością czas na to aby tu zawitać.

Jako, że z mężem zaczynamy realizować fajne marzenie a ścislej mówiąc własny domek, jak zdecydowana większość uzytkowników tego forum będę miała sporo pytań i mam nadzieje, że przynajmniej na część z nich znajdę odpowiedz dzięki Wam :)

Założenia mamy dość konkretne.

Stan obecny : działka ok. 7ar, prace przy ogrodzeniu przerwane śniegiem, częściowe warunki techniczne na dostawę mediów,

poszukiwanie dobrego biura architektonicznego ...

Pytanie : Możecie polecić jakieś dobre biuro architektoniczne do wykonania indywidualnego projektu domu ?

Jesteśmy po rozmowach w dwóch biurach, jutro idziemy do kolejnego na drugie spotkanie...

Mamy plan wejścia do domu najpóźniej na początek roku 2014 więc czasu niewiele :)

• 1 month później...

Mnóstwo ciepła i radości,

Niechże w Waszym domku zagości,

Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,

I picia wybornego.

Niech pieniądz Wam szeleści,

A miłość niech was w życiu pieści.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1

Wesołych Świąt życzy Rere

wraz z rodziną

• 2 weeks później...
witajcie tarnusy, ja zamierzam zacząc wiosną 2009,troche z "drugiej strony" Tarnowa bo gmina radlów ale co tam wpisuje się,na razie walczę z papierami i architektem bo niegramotny jakiś i mam wraźzenie że nie dociera do niego co mu mówię.

Także budowałem domek w okolicach Tarnowa nie dawno. Mam kilka ekip sprawdzonych - raczej z tych bardzo tanich z rejonów bardzo wiejskich.

Polecam się także w sprawach geodezyjnych jeśli ktoś by potrzebował coś z geodezji to zapraszam na priv, na pewno się dogadamy w sprawach mapek itd w bardzo atrakcyjnych cenach.

• 2 weeks później...