PrzMag 24.10.2012 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Tylko słowo na temat pieniędzy rzuciłem, a tu cisza się zrobiła jak makiem zasiał )) co sądzicie o oknach Pagen i Oknoplusie? Macie jakieś doświadczenie inwestorskie z nimi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.10.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 co sądzicie o oknach Pagen i Oknoplusie? Macie jakieś doświadczenie inwestorskie z nimi? Pozdrawiam O oknach Pagen nic nie wiem. Natomiast okna z Oknoplusa użytkują od 5 lat moi rodzice. Są zadowoleni zarówno z jakości wykonania jak i montażu. Chodzą cichutko i bez problemowo. Kolor obustronnie biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 26.10.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 z tych 2 zdecydowanie wybrałbym oknoplus, ew mogę zaoferować vetrex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szmaragda 26.10.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witam serdecznie Jestem tu nowa ale od kilku dni przegladam forum i bardzo sie ciesze ze w koncu trafilam tutaj . Razem z Mezem mamy dzialeczke Radlowie i wlasnie zalatwiamy pozwolenie na budowe.Moze ktos z forumowiczow ma jakies namiary na dobra i sprawdzona ekipe budowlana z normalnymi cenami.Budowe chcemy zaczac w maju ale juz teraz poszukuje ekipy .Bede wdzieczna za namiary .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szmaragda 27.10.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witam ponownie mam jeszcze pytanko a możecie Mi polecicie dobrego i fajnego kierownika budowy ,ktory bedzie interesowal sie budowa i sprawdzal jej etapy.Nie jestesmy z tych rejonow i nie mozemy byc codziennie na budowie .A i jeszcze jedno , mam problem ze znalezieniem kogos do cieplej plyty fundamentowej w Malopolsce .Moze macie kogos kto juz to robil i zna sie na robocie.Wieze ze moge liczyc na wasza pomoc bo wiem ze budowa na odleglosc to troche skomplikowane ale dam rade Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 27.10.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Witam ponownie mam jeszcze pytanko a możecie Mi polecicie dobrego i fajnego kierownika budowy ,ktory bedzie interesowal sie budowa i sprawdzal jej etapy.Nie jestesmy z tych rejonow i nie mozemy byc codziennie na budowie .A i jeszcze jedno , mam problem ze znalezieniem kogos do cieplej plyty fundamentowej w Malopolsce .Moze macie kogos kto juz to robil i zna sie na robocie.Wieze ze moge liczyc na wasza pomoc bo wiem ze budowa na odleglosc to troche skomplikowane ale dam rade Pozdrawiam . Wysłałem odpowiedz na priv, poszukam projektanta płyt dla Pani na forum a co tam :cool:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzMag 28.10.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Witam serdecznie Jestem tu nowa ale od kilku dni przegladam forum i bardzo sie ciesze ze w koncu trafilam tutaj . Razem z Mezem mamy dzialeczke Radlowie i wlasnie zalatwiamy pozwolenie na budowe.Moze ktos z forumowiczow ma jakies namiary na dobra i sprawdzona ekipe budowlana z normalnymi cenami.Budowe chcemy zaczac w maju ale juz teraz poszukuje ekipy .Bede wdzieczna za namiary .Pozdrawiam Witajcie, wysłałem wam na Private inf. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siga 29.10.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Witam serdecznie i cieszę się, że istnieje coś takiego jak GRUPA TARNOWSKA bo z pewnością czas na to aby tu zawitać. Jako, że z mężem zaczynamy realizować fajne marzenie a ścislej mówiąc własny domek, jak zdecydowana większość uzytkowników tego forum będę miała sporo pytań i mam nadzieje, że przynajmniej na część z nich znajdę odpowiedz dzięki Wam Założenia mamy dość konkretne. Stan obecny : działka ok. 7ar, prace przy ogrodzeniu przerwane śniegiem, częściowe warunki techniczne na dostawę mediów, poszukiwanie dobrego biura architektonicznego ... Pytanie : Możecie polecić jakieś dobre biuro architektoniczne do wykonania indywidualnego projektu domu ? Jesteśmy po rozmowach w dwóch biurach, jutro idziemy do kolejnego na drugie spotkanie... Mamy plan wejścia do domu najpóźniej na początek roku 2014 więc czasu niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szmaragda 30.10.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Witaj SIGA my też dopiero raczkujemy ale wspólnie będzie łatwiej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szmaragda 30.10.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Wysłałem odpowiedz na priv, poszukam projektanta płyt dla Pani na forum a co tam :cool:pozdrawiam Bardzo ,bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siga 30.10.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Witaj SIGA my też dopiero raczkujemy ale wspólnie będzie łatwiej:lol2: Też na to liczę a budowa domu to ciekawa przygoda. Tak przynajmniej to widzę Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szmaragda 04.11.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Hallo Hallo Nadal poszukuje dobrego Kierownika Budowy jak ktoś coś wie to proszę o pomoc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siga 08.11.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Wczoraj podpisaliśmy umowę z biurem projektowym więc kroczek do przodu. Projekt ma być gotowy w pierwszej połowie stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szmaragda 09.11.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 :DNo to gratulacje , My za jakieś 2 tygodnie składamy o pozwolenie na budowę .Wszystkie dokumenty prawie gotowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzMag 11.11.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Witajcie, czy ktoś z was się spotkał z Oknami typu Salamander 3D lub Bluevolution? Pozdrawiam PrzMag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 13.11.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ja bym polecał coś innego wg mnie ważniejszy jest wybór samego producenta oraz ekipy montującej jak konkretnego profilu tu ciekawy temat o Salamandrze, niby dość stary ale dalej bez odpowiedzi, z która nie powinno być problemu http://forum.muratordom.pl/archive/index.php/t-11956.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.12.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Mnóstwo ciepła i radości,Niechże w Waszym domku zagości,Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,I picia wybornego.Niech pieniądz Wam szeleści,A miłość niech was w życiu pieści.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1Wesołych Świąt życzy Rerewraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cordoba_2004 07.01.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 witajcie tarnusy, ja zamierzam zacząc wiosną 2009,troche z "drugiej strony" Tarnowa bo gmina radlów ale co tam wpisuje się,na razie walczę z papierami i architektem bo niegramotny jakiś i mam wraźzenie że nie dociera do niego co mu mówię. Także budowałem domek w okolicach Tarnowa nie dawno. Mam kilka ekip sprawdzonych - raczej z tych bardzo tanich z rejonów bardzo wiejskich. Polecam się także w sprawach geodezyjnych jeśli ktoś by potrzebował coś z geodezji to zapraszam na priv, na pewno się dogadamy w sprawach mapek itd w bardzo atrakcyjnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.01.2013 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cordoba dlaczego dopiero teraz sie ujawniles ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cordoba_2004 23.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 bo w lecie w czasie budowy nie ma czasu na pisanie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts