K.A.O.S. 24.01.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Witam, Potrzebuje dowiedzieć się gdzie najtaniej mogę kupić piasek do zasypania fundamentów i w jakiej cenie.Proszę o odp. [email protected] Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.01.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 bo w lecie w czasie budowy nie ma czasu na pisanie na forum Blad ... bo wlasnie w tym czasie najwiecej osob zaglada na forum . Sama buduje dom na odleglosc i internet oraz telefony to moj jedyny kontakt z budowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 27.01.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 odważna jest koleżanka ja bym tak nie mógł chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzMag 28.01.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 odważna jest koleżanka ja bym tak nie mógł chyba bardzo odważna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cordoba_2004 06.02.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 wielu domy budowało przez telefon i jakoś wybudowali więc spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daresh 23.02.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Mam pytanie do osób budujących w Tarnowie - jakie kąty nachylenia dachu macie narzucone w warunkach zabudowy? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tupttus 23.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Mam pytanie do osób budujących w Tarnowie - jakie kąty nachylenia dachu macie narzucone w warunkach zabudowy? Z góry dzięki za odpowiedź W samym Tarnowie nie wiem, Koszyce Małe - 20-45 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.02.2013 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 W samym Tarnowie nie wiem, Koszyce Małe - 20-45 st. Druga strona miasta ( Pawęzów, Brzozówka) również 20-45 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daresh 24.02.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Dzięki za odpowiedzi, mam nadzieję, że u mnie również będzie taki duży zakres dopuszczalnych kątów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 16.03.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 kupował ktoś takie coś w Tarnowie http://www.perlit-polska.pl/?re=2&sk=1&me=3&ka=2&pk=2&pp=2 zaprawa ciepłochłonna, chce dać pod 1 warstwę bloczków z BK 600. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 16.03.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Witam, Potrzebuje dowiedzieć się gdzie najtaniej mogę kupić piasek do zasypania fundamentów i w jakiej cenie. Proszę o odp. [email protected] Dziękuję i pozdrawiam Co do taniego piasku to pisałem już tu chyba jak to wyglada. Piasek do zasypania fundamentów \na teraz\ kupisz w większej ilości tylko na odkrywce, czyli na żwirowniach obecnie Radłów, Wierzchosławice itp. Dzwonisz do Pana który świadczy usługi przewozu a on ci to samo powie. Ewentualnie jak masz czas to poczekaj do wiosny, aż ruszą roboty drogowe. Często wymieniają drogowcy starą podsypkę na nową. Można kupić wtedy auto takiego piasku za 50/ 70 zł z dojazdem licząc za auto. Umawiasz się tylko z Panem świadczącym usługi transportowe, żeby przywiózł ci Taki piasek jak będzie okazja. Oni taką podsypkę wywożą i mają za to płacone, a ty dajesz im dorobić po prostu. Normalnie kosztuje to chyba 150 zł za ok 10m3 na odkrywce. Ja miałem oba rodzaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 31.03.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 http://img694.imageshack.us/img694/338/wielkanoc2013.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daresh 09.04.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Mam już warunki zabudowy, a w nich kąty 30 - 45 stopni. Więc jak widać reguły nie ma, wygląda na to, że największy wpływ na to miała analiza sąsiednich budynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 15.04.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ja mam dach 35 stopni, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 18.04.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Myślę, że budujących tarnowian zainteresują odbywające się od piątku do niedzieli (19.04 - 21.04) targi Dom i otoczenie w hali "Jaskółka". Wystawiamy się tam jako Vetrex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 19.04.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Myślę, że budujących tarnowian zainteresują odbywające się od piątku do niedzieli (19.04 - 21.04) targi Dom i otoczenie w hali "Jaskółka". Wystawiamy się tam jako Vetrex. Mam zamiar się wybrać na targi. Byłam w zeszłym roku - mam nadzieję, że w tym będzie więcej stoisk z wykończeniówki i parę z kominkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzMag 20.04.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Mam zamiar się wybrać na targi. Byłam w zeszłym roku - mam nadzieję, że w tym będzie więcej stoisk z wykończeniówki i parę z kominkami Witam, potrzebuje kogoś kto montuje centralne odkurzacze (tzn mam zakupioną instalację), ale nie mam nikogo kto by to zamontował PRAWIDŁOWO) Proszę was o informację, jeśli macie kogoś takiego - sprawa dość pilna na priva Na targach byłem w tamtym roku...generalnie same banki Pozdrawiam PrzMag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 20.04.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 na targach jest firma od odkurzaczy w tym roku drugą wiodącą branżą po bankach są 4 firmy wykonujące ocieplenia poddaszy jakąś pianką rozprężną. W tamtym roku była 1 z tej dziedziny Organizatorzy stwierdzają, że w Tarnowie najgorzej organizuje się targi. Mało chętnych przez co jest tyle banków itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 22.04.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam, potrzebuje kogoś kto montuje centralne odkurzacze (tzn mam zakupioną instalację), ale nie mam nikogo kto by to zamontował PRAWIDŁOWO) Proszę was o informację, jeśli macie kogoś takiego - sprawa dość pilna na priva Na targach byłem w tamtym roku...generalnie same banki Pozdrawiam PrzMag Witaj! U mnie w domu instalację centralnego odkurzacza wykonał mi hydraulik. Nie jest to bardzo skomplikowana instalacja. Jeśli chcesz mogę go zapytać czy zrobił by u Ciebie. Przypomnij mi tylko gdzie się budujesz. Pozdrawiam Bernadka P.S Po wpisie CINEK zrezygnowałam w tym roku z wizyty na targach. Byłam w zeszłym roku i na pierwszych targach tarnowskich również - zdecydowanie ciekawsze targi były te pierwsze. Rynek tarnowski ( i okolice ) nie jest łatwym rynkiem. Przedsiębiorcy to wiedzą i niechętne uczestniczą w targach ( ze względu na koszty) Jeśli nie ma ciekawych stoisk to ludzie rezygnują z wizyty i uznają to za stratę czasu. I koło się zamyka ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siga 26.04.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 "Mam już warunki zabudowy, a w nich kąty 30 - 45 stopni. Więc jak widać reguły nie ma, wygląda na to, że największy wpływ na to miała analiza sąsiednich budynków." U nas tak samo 30-45 st., Mościce, okolice Czarnej Drogi. Marzył nam się płaski dach... w tej sytuacji zaprojektowalismy oczywiście 30 st. Projektowanie przeciągnęło nam się o 2 miesiące Umowa z ekipą budowlaną podpisana, zabezpieczamy drzewka i czekamy na pozwolenie na budowę...(od 12 kwietnia) Pozdrawiam wszystkich startujących tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts