siga 10.10.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Nie pamiętam jak było w 2006 roku ale przyjmę wszystko byle nie to co było rok temu Było super cieplutko, oczywiście jak na zimę, tylko kilka dni śniegu, oczywiście mówię o Tarnowie:) Całą zimę przejeździłam rowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 12.10.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 A propos hurtowni budowlanych to my większość materiałaów budowlanych kupowaliśmy z CegBud-u w Krzyżu ( nie wiem czy to ten sam skład o którym wspomina byggmol ). W naszym przypadku nie mamy się do czego przyczepić a bywało, że np. awaryjnie potrzebowaliśmy elementu komina i pan zdemontował nam go z ekspozycji. Jedyne ale, to to, że w soboty nie było transportu i bywało, że sami dowoźić materiały na budowę. (Chociaż podobno soboty bez transportu to norma również w innych składach budowlanych). W SUFIGSIE też byliśmy na początku, obsługa ok. jednak w CegBudzie mąż wynegocjował lepsze warunki. P.S. Miło, że się coś ruszyło w postach Jak złapię chwilę to napiszę więcej... Pozdrawiam ... Jadę na budowę , u nas trwa drugi tydzień tynkowania To, że ja się czepiałem nie oznacza, że ktoś inny może mieć pozytywne doświadczenia:), Mamy wolny rynek i to co mi spasowało komuś innemu może się nie podobać. i na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek_Iwonka 05.11.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam, my budujemy w Zbylitowskiej Górze, troszkę budowa się opóźniła - problemy z dostępem do drogi... ehhh Na szczęście wszystko się dobrze skończyło, gmina przejęła odcinek prywatny drogi i zaczęliśmy Mam pytanie odnośnie ogrzewania, interesują mnie inwestorzy z Tarnowa, którzy ogrzewają domek pompą ciepła, jest ktoś taki tutaj ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.11.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 jak ja byłem tam to obsługiwał nas zarozumiały bufon i dałem spokój. Czyżby pan Tomasz? Znam osobę, która pracowała kiedyś w Ceg Budzie... Zawsze sprawdzajcie materiał i certyfikaty. Różne rzeczy się tam dzieją... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 23.11.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Czyżby pan Tomasz? Znam osobę, która pracowała kiedyś w Ceg Budzie... Zawsze sprawdzajcie materiał i certyfikaty. Różne rzeczy się tam dzieją... Pozdrawiam To było dawno i nie pamiętam ale cwaniaka znają widze też inni więc coś jest na rzeczy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 18.12.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Wszyscy już zapadli w sen zimowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 20.12.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 nic sie nie bój niedługo wpadne po okna:D, no cóż hałpa zadaszona stoi i trzeba okna drzwi wstawić i dopiero można coś robić więcej na wiosne. teraz czas na troche innych spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siga 13.01.2014 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Po okresie świąteczno-noworocznym + kilkudniowy wypad w górki czas wracać do spraw budowlanych Z oknami zdążyliśmy przed świętami, 23-go grudnia panowie montowali tymczasowe drzwi wejściowe. Tuż po sylwestrze panowie z INTERPROF zainstalowali pancerze rolet a dziś montaż pierwszych parapetów wewnętrznych i drzwi "technicznych" czyli 2szt. drzwi do pracowni. Jutro cd. instalacji wentyl. mechanicznej i spotkanie z drugim panem "od łazienki" i będzie trzeba zdecydować komu powierzyć ściany, podłogi, umywalki, wannę etc. Tak więc trochę się dzieje, chociaż więcej w strefie załatwiania, dogrywania, negocjowania ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaWoS 13.02.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Kto poleci dobre Hurtownie budowlane w t Tarnowie i okolicach Post stary ale jak ktoś poszukuje hurtowni w Tarnowie to proszę pisać do mnie. Postaram się pomóc. Jestem pracownikiem jednej z nich .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 02.10.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 chętnie odkupię wełnę do izolacji poddaszy. Jak ktoś ma resztki to pisać, ależ tu cisza ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tupttus 03.10.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 chętnie odkupię wełnę do izolacji poddaszy. Jak ktoś ma resztki to pisać, ależ tu cisza ...... faktycznie cisza jakby w Tarnowie i okolicach nikt nie budował, ale w Twoim dzienniku też coś ucichło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 07.12.2014 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 faktycznie cisza jakby w Tarnowie i okolicach nikt nie budował, ale w Twoim dzienniku też coś ucichło Nie mam weny:). Może uda mi się coś nabazgrolić jeszcze w 2014. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 12.03.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Witam szukam montażysty do pompy ciepła, macie kogoś do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarwojnicz10 08.04.2015 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Witam serdecznie wszystkich,słuchajcie potrzebuję podpowiedzi;gdzie w Tarnowie,okolicach jest (jest ich sporo wiem)ale dobra,tania hurtownia skład budowlany,może market polecacie.Chcę robić instalację wodną z pp-gdzie to szukać,styropian,rury pex-al-pex do podłogówki,,farby,pianki montażowe,cementy,wsio do płytek włącznie.Gdyby ktoś coś wiedział byłbym wdzięczny.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasz 31.07.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Witam Wszystkich:) Powoli przymierzam się do budowy domu. Poszukuję Ekip budowlanych z okolic Tarnowa od strony Wierzchosławic-tam powstanie budynek. Poleci ktoś, kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 09.09.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Witam Wszystkich:) Powoli przymierzam się do budowy domu. Poszukuję Ekip budowlanych z okolic Tarnowa od strony Wierzchosławic-tam powstanie budynek. Poleci ktoś, kogoś? Ekipę murarzy mogę polecić, do podpiecia wody też mam kogoś z głową, dach taż. Chcesz to pisz na priv zaraz ci numer do Mirka wyślę. Zostało mi trochę krowi z dachu reflektuje ktoś tak w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 09.09.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Witam serdecznie wszystkich,słuchajcie potrzebuję podpowiedzi;gdzie w Tarnowie,okolicach jest (jest ich sporo wiem)ale dobra,tania hurtownia skład budowlany,może market polecacie.Chcę robić instalację wodną z pp-gdzie to szukać,styropian,rury pex-al-pex do podłogówki,,farby,pianki montażowe,cementy,wsio do płytek włącznie.Gdyby ktoś coś wiedział byłbym wdzięczny.pozdrawiam. Beton z hurtowni w Wojniczu w dobrej cenie ma murarz z okolic Wojnicza. dobrych ekip tam sporo, Oni załatwią beton ty masz to z głowy. Hurtownie w Tarnowie jest Sufigs niby wszyscy tam kupują, ale fachmani maja swoje hurtownie, tzn. Duże rabaty najłatwiej uzyskać przez ekipy. U mnie ekipa Od wylewek kupuje styro w Sufigsie po rabacie o Jakim ja mogę pomarzyć, więc najlepiej pytać ekipy o takie sprawy w trakcie ich wybierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluee80 21.11.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Budowę chcemy zacząć na wiosnę 2017, czy ktoś poleci jakieś solidne firmy oczywiście w rozsądnych cenach okolice Tarnowa od strony Wierzchosławic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 21.11.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Budowę chcemy zacząć na wiosnę 2017, czy ktoś poleci jakieś solidne firmy oczywiście w rozsądnych cenach okolice Tarnowa od strony Wierzchosławic ? napisz konkretnie co potrzebujesz na priv to mogę ci podesłać jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam i Paulina 04.05.2017 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Witam budujących z okolic Tarnowa u nas etap fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts