Edyta M 23.04.2010 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Witam poszukuje Firmy ktora wykona drenaz opaskowy wokol domu sprawa raczej pilna , wielkie dzieki za namiary na sprawdzonych wykonawcowPozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.04.2010 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Hejka Tarnowianie co taka cisza sezon budowlany w pelni a tu zero wpisow.Chcialam powiedziec ze nareszcie cos u mnie sie dzieje, w sobote bedzie zalewanie law oby jak najszybciej wyjsc z tej ziemi a potem to juz poleci mam nadzieje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 30.04.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 nikt nie śmiał pierwszego maila napisać w sezonie. No bo wiadomo, kto siedzi na forum ten nic nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.05.2010 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 nikt nie śmiał pierwszego maila napisać w sezonie. No bo wiadomo, kto siedzi na forum ten nic nie robi Zaraz zaraz Kto siedzi na forum ten sie doksztalca .... zobacz o ktorej godzinie ja dokonuje wpisow i to po ciezkim dniu pracy . Zobacz na grupe krakowska Ci to sie wspieraja ... Cos ta nasza tarnowska malokolezenska , albo dzialaja na privie i wymieniaja sie doswiadczeniami po cichu :):? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 01.05.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 jakież ja tam mogę mieć doświadczenie. to mój pierwszy dom . oczywiscie jesli tylko będę mógł to chętnie służe pomocą. ale coż ja mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siso1 01.05.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witam, zdecydowaliśmy się z mężem ze zaczynamy przymiarki do budowy domu. Na razie szukamy działki w okolicach Zbylitowskiej Góry (gdyby ktoś coś wiedział to proszę o info). Byłabym wdzięczna za podanie namiarów jakiejś dobrej firmy budowlanej, która wybudowałaby nam dom pod klucz lub ewentualnie w stanie surowym + geodeta+ kierownik budowy. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.05.2010 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Hejka TT 16 Nie badz taki skromny ... dzieki Tobie mam FAJNEGO KIEROWNIKA BUDOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 03.05.2010 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam, zdecydowaliśmy się z mężem ze zaczynamy przymiarki do budowy domu. Na razie szukamy działki w okolicach Zbylitowskiej Góry (gdyby ktoś coś wiedział to proszę o info). Byłabym wdzięczna za podanie namiarów jakiejś dobrej firmy budowlanej, która wybudowałaby nam dom pod klucz lub ewentualnie w stanie surowym + geodeta+ kierownik budowy. Dzięki za info. Witam Jesli u mnie wszystko pojdzie dobrze z budowaniem .... (innej opcji nie biore pod uwage ) to bede mogla polecic swoich wykonawcow , jak do tej pory jest ok. ale to poczatki wiec trudno powiedziec . Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magierkas 03.05.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam, zdecydowaliśmy się z mężem ze zaczynamy przymiarki do budowy domu. Na razie szukamy działki w okolicach Zbylitowskiej Góry (gdyby ktoś coś wiedział to proszę o info). Byłabym wdzięczna za podanie namiarów jakiejś dobrej firmy budowlanej, która wybudowałaby nam dom pod klucz lub ewentualnie w stanie surowym + geodeta+ kierownik budowy. Dzięki za info. Cześć Jeśli jesteście zainteresowani działką w Zgłobicach to mogę wam dać namiary telefoniczne na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siso1 03.05.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Edyta M - czekam niecierpliwie na namiary żebym sobie ich zabukowała na dalszy termin. A ty gdzie budujesz? Magierkas - proszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama33 03.05.2010 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam Czy ktoś z was buduje dom wg projektu Muratora C114 - znany?. A moze znacie kogoś, kto budował, buduje, lub widzieliście taki domek? Będe wdzieczna za namiary http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=371&IdKolekcji=&frm_search=1&id_grupy=1&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&typ_budynku=1&technologia=2&piwnica=0&bryla=1&kat_nach_od=&kat_nach_do=&wysokosc_w_kalenicy_od=&wysokosc_w_kalenicy_do=&szer_dzia_od=&szer_dzia_do=&gleb_dzia_od=&gleb_dzia_do=&wym_el_front_od=&wym_el_front_do=&wym_el_bocznej_od=&wym_el_bocznej_do=&pokoje_parter=5&pokoje_bez_salonu=5&pokoje_bez_salonu_input=&author_id=&x=21&y=6&nr=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł B 04.05.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja będę w niedalekiej przyszłości budował w Tarnowie dom który jest nieco mniejszy od znanego C114a i nawiązuje swoimi parametrami do projektu gotowego o który pytasz. Wzasadzie wersja C114 jest zbyt mała jak dla mnie poniewaz chcę zrobić dodatkowe schody na górę i wykorzystać poddasze. Wiąże się to ze zmianą kąta nachylenia połaci dachu do 26stopni aby uzyskać nieco przestrzeni uzytkowej. Nie wiem w której gminie chcesz budować swój dom ale najcześciej w warunkach zabudowy urzędnicy piszą 35-45 stopni kąt nachylenia połaci dachu a to wyklucza zupełnie domy parterowe z podaszem nieużytkowym. Ja we wniosku zaznaczyłem to wyrażnie i dostałem warunki zabudowy gdzie kąt nachylenia połaci dachu ma się zawierać w przedziale 20 -45 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama33 04.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Paweł B -- dzięki za odpowiedź Będę budować w Dębicy. We wniosku o warunki zabudowy zaznaczyłam, że chcę dom z dachem 20 stopni. WIem jednak, e róznie to bywa, dlatego nie kupuję jeszcze projektu ale czekam Jeżeli będę musiała mieć kąt powyżej 30 stopni, wtedy pewnie zdecyduję sie na dom z poddaszem uzytkowym. Niestety, nie działa mi link do strony, którą podałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł B 04.05.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 http://www.oferteo.pl/rfp/downloadAttachFile.ofer?attachmentId=6904 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama33 04.05.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Pweł B -- juz znalazłam w innym temacie link do Twojego projektu Przeanalizuję dokłądnie rusunki, bo tez chciałabym pozmienic troszkę. A jak urosną u Ciebie mury, to wproszę się na oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magierkas 06.05.2010 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 to numer do syna właścicielki on się zajmuje sprzedażą tych działek. tel nr 500455639 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosqa3 10.05.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Jestem zielona i dopiero leże w łóżeczku i obraca głowę i chciałam się dowiedzieć ile kosztuje w tarnowie wykonanie mapy do celów projektowych proszę o szybką odp dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.05.2010 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Jestem zielona i dopiero leże w łóżeczku i obraca głowę i chciałam się dowiedzieć ile kosztuje w tarnowie wykonanie mapy do celów projektowych proszę o szybką odp dzięki Geodeta zrobil mi 5 mapek do celow projektowych za 500 zl. ale musze zaznaczyc , ze to znajomy znajomych ..... Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 11.05.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 mapki ok 800 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosqa3 11.05.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dzieki bo nam powiedzial ze zrobi za 600 zł i zrobi tyle ile chcemy mapek 4 szt napewno wiec chyba jest to rozsadna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts