gosqa3 11.05.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 A moze mi jeszcze napiszecie ile za wykopanie studni wołają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.05.2010 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Studnia z kregow .... za wstawienie 1 kregu 80 zl. + 2 pomocnikow po 10 zl. na godzine kazdy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.05.2010 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hejka Macie moze namiary na piasek do zasypywania fundamentow .... interesuje mnie cena za tone (kubik ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 13.05.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 mówisz i masz:piasek do zasypywania 43 zł / (tylko czy za tone czy za kubik) tak czy inaczej za 1 wywrotke 430 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 13.05.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam, poszukuję niedrogiej a dobrej ekipy do wiercenia głębinówki. Czy ktoś wykonywał taką studnię w ostatnim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzepa 13.05.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Zgłębiając wiedzę na teamt kontraktonów wpuszczanych zupełnie przypadkowo wpadłem na ten wątek, aż mnie zamurowało Tarnów w necie na muratorze !!!!! Coś nieprawdopodonego!!! Jako że buduje od lipca 2009 w Skrzyszowie z marszu podłączam się pod ten wątek. Jest mi niezmiernie miło znaleść się wśród "sąsiadów". Tak więc witam i życzę wszystkim pogody ducha i uporu w realizacji swoich celów. Moja budowa stan surowy zamknięty obecnie tynki wewnętrzne w trakcie realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzepa 13.05.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hejka Macie moze namiary na piasek do zasypywania fundamentow .... interesuje mnie cena za tone (kubik ) Pozdrawiam Na moją działkę parę miesięcy temu wywrotka (10-12 kubików) ziemi (brudnego piasku) po 200 zł w tej samej cenie ta sama wywrotka w ubiegłym roku woziła i zasypywała fundamenty. Jakby ktoś potrzebował mogę kontakt udostępnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Na moją działkę parę miesięcy temu wywrotka (10-12 kubików) ziemi (brudnego piasku) po 200 zł w tej samej cenie ta sama wywrotka w ubiegłym roku woziła i zasypywała fundamenty. Jakby ktoś potrzebował mogę kontakt udostępnić. Witam Prosze o namiary Pozdrawiam Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzepa 14.05.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam Prosze o namiary Pozdrawiam Edyta Wysłałem chyba, gdyby nie doszło daj znać spróbuje raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.05.2010 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Wysłałem chyba, gdyby nie doszło daj znać spróbuje raz jeszcze Witam Dzieki za wiadomosc na priv................ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe666 15.05.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 W jakich cenach "chodzi" ytong w Tarnowie ? odm. 600 24 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.05.2010 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam Zapytaj w DACHDEK oni z tego co wiem sa dystrybuyorem YTONG-a w Tarnowie ( sama u Nich zakupow nie robilam ) , ale chyba ten material mieli w najlepszej cenie w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 18.05.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ja wycenialem porotherm wienebergera. Sufigs miał o niebo lepsze ceny od dachdeku. moze przy ytongu jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniac 18.05.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 witam wszystkich Czy ktoś jeszcze jest na etapie Kredytu?? Ja rozważam kredyt w euro w banku PKO BP jeżeli macie jakieś rozeznanie chętnie poczytam. pozdrawiam MAriola i Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzepa 18.05.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 witam wszystkich Czy ktoś jeszcze jest na etapie Kredytu?? Ja rozważam kredyt w euro w banku PKO BP jeżeli macie jakieś rozeznanie chętnie poczytam. pozdrawiam MAriola i Jerzy Ja już od prawie roku konsumuje w BZWBK . Jak chcesz mieć szybkie rozeznanie w ofertach to proponuję udać się do Open Finance lub expander w 15 min pokażą ci niezobowiązująco ofert kilku banków i zrobią przykładową kalkulację. Niestety w naszym przypadku (mieszkańców Tarnowa) wiąże się to z wycieczką do Krakowa bo w Tarnowie nie mają swoich placówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 20.05.2010 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Hejka Jak Tarnow sie trzyma bardzo zle u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzepa 20.05.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Na działce woda była nawet sobie "tranzytem" popłyneła do sąsiada ale domek suchutki Całe szczęście że fundamenty na odpowiedniej wysokości zostały wykonane (wnioski po ubiegło rocznej fali). Działka 100 metrów od wątoku Jak kupowałem żaden sąsiad nie powiedział że woda lubi sie pojawiać wręcz słyszłem teksty typu najstarszy mieszkaniec nie pamięta żeby tu woda była W pozwoleniu żadnej adnotacji o ryzyku nic jeszcze wczoraj sprawdzałem. Już ekipa miała wchodzić latem ubiegłego roku a tu ciach po ulewnych deszczach przez moją działkę przeszła fala 70 cm i wtedy burza powstała ale myśli w mojej głowie co robić i czy robić a może nie robić. Na szcześnie woda dostarczyła danych na podstawie których można było wyciągnąć wnioski i podjęć słuszne decyzję Tak więc u mnie wszystko ok ale współczuje ludziom których woda nie oszczędziła w ubiegłym roku i w tym (widziałem takich co po metrze wody w domu mieli a naewt i więcej). Najgorsze jest to że jeżeli już ktoś ma dom postawiony i nie przewidział to już mu nikt nie pomoże. Gmina, która jest nabliżej mieszkanców nie robi nic aby w jakiś sposób zabezpieczyć mieszkanców narażonych na zalanie. Teraz będzie dużo huku póki media biją pianę, politycy zrobią marketnig, a za chwile wyjdzie słońce media skończą i wszystko rozejdzie się po kościach do następnej powodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 20.05.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 witamtez mieszkalem (w zasadzie jeszcze mieszkam) blisko wątoku (na szczęście na górce) i co jakiś czas obserwuje problemy innych związane z ulewami. Dlatego kupując działkę zwracaliśmy szczególną uwagę na bliskość jakiejkolwiek rzeki czy strumyka oraz ukształtowanie terenu. Tak więc żadnej rzeki w poblizu, i poza tradycyjnym błotem jest ok.miejmy nadzieje że najgorsze za nami i teraz juz bedzie tylko lepiejpozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.05.2010 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 U mnie troszke woda opadla .... widac wieksza czesc fundamentow .... deszcz wprawdzie znow pada , ale chyba w sobote ma byc troszke lepiej ... dobrze bo moi Panowie Budowlancy beda zmagac sie z Wielka Woda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sacha 23.05.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witam budujących w okolicach Tarnowa i proszę o przyjęcie do grupy. Ja co prawda tylko remontuję. Na początek prosiłbym na namiary fachowca do wykonania ogrzewania podłogowego, może ktoś jest zadowolony i może polecić - pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts