TT16 21.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Cześć. a my zaczynamy w Radlnej (prawie jak Radłów) tez na wiosnę. Póki co czekamy cierpliwie na PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 22.10.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witajcie krajanie ja mam nadzieję ruszyć z nastaniem wiosny, narazie przezimuję w Tarnowie, a później myk - i budowa w okolicy D.Tarn. mam nadzieję, że zdopingujemy innych budowniczych tarnowskich do ujawnienia swoich przebiegłych planów dotyczących budowy pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 23.10.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Słusznie niech sie coś dzieje, bo póki co wychodzi na to, że Tarnów nawet buuum budowlany omija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 24.10.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Słusznie niech sie coś dzieje, bo póki co wychodzi na to, że Tarnów nawet buuum budowlany omija TT16, e myslę, że nie jest tak źle, może po prostu jeszcze nie wszyscy dotarli tutaj sama się przypadkiem natknęłam a jak Twoje pnb? jestes już szczęsliwym posiadaczem? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 24.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 cierpliwie czekam 4-ty tydzien, wiec jeszcze pewno poczekam. ale bardzo długo zeszło z projektem (robilem indywidualny) i z przylaczeniem prądu ( ok 8 m-cy). ale sie doczekałem !!!!Wiec jesli zamierzasz zacząć na wiosne to załatwij papierki bo w życiu bym nie przypuszczał że tyle to czasu zajmie. szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 25.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 takie własnie mamy plany - zima pod znakiem formalności i papierków, no i optymistycznie zakładam, że na wiosnę uda się już ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 26.10.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Rok temu też tak zakładałem i niestety. Ale jeśli macie WZ, projekt gotowy, możliwość skorzystania z prądu to powinno sie udać. Tak czy inaczej wydaje mi się, że materialy powinny tanieć. Wiec po co się spieszyć.Bedzie ok. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 05.11.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 jasne, że będzie ok podchodzę raczej optymistycznie do tego tematu. Biurokracja musi trwać - taki juz jej urok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Piotr Wlezień 29.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 WitamJa buduję w Łegu, ale dom z Bali dlatego siedziałem na forum Dom z bali.A tak właściwie to szukam teraz ekipy do ocieplenia poddasza i tynków gipsowo kartonowych, może kogoś znacie kto robi to po uczciwej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luk_19 02.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witam WszystkichJa buduje domek w Szafirkach w Tarnowcu, tzn jest już wybudowany etraz powoli go wykańczam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raguster 07.01.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Witam My jesteśmy po zakupie projektu ( Dom w Lukrecji (G)) i przygotowujemy się do startu na wiosnę. Działkę mamy w Błoniu niedaleko Zgłobic. PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 08.01.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 super. grupa tarnowska odżywa . tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 12.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 jak wszyscy na wiosnę ruszą to strach pomyśleć co się będzie działo no to co...byle do wiosny pozdrawiam wszystkich budujących i przyszłych budujących! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 15.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 bedzie taki "wczesny Gierek". wszedzie kolejki itp- juz sie doczekac nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ifka13 20.01.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Oferują na swojej stronie i na allegro w dobrej cenie pustaki SOLBET BK w konkurencyjnej cenie (7,4brutto) oraz zapewniaja, ze mogą opóźnić dostawę pustaków- na telefon- ale trzeba zaplacić wczesniej- dla mnie na rekę bo cena teraz z uwagi na zimę dobra a pustaki bede potrzebowal najwczesniej za cztery miesiące.Proszę o wszelkie uwagi osoby które mialy zn imi do czynienia. Określają sie jako autoryzowany przedstawiciel SOLBET KOlbuszowa, niestety niestety Ci drudzy nie zamieszczają na www informacji o dystrybutorach autoryzowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 01.03.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 podciągam temat, moje papierki o pnb leżą już3 tyg i nikt jrszcze nie zajrzal czy wszystko jest ,mam nadzieję zacząć jednak na wiosnę, chyba mają ustawowo 2 miechy na wydanie pozwolenia chyba że w T prawo nie obowią suje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 01.03.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 sorki zapomnialam dopisać ludki kochane dzienniki pozakladajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 01.03.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Hejka ! Budujacy w Tarnowie W 2010 roku zaczynam budowe domku ..... koledzy ( kolezanki ) inwestorzy podzielcie sie doswiadczeniami Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 02.03.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a-nita a na swoje pnb czekałe prawie 60 dni ( po drodze dostałem do uzupełnienia informacje, które były już w projekcie, więc uzupełnienie architekta polegało na pogrubieniu czcionki ) wiec cierpliwości. pozdro ......... Edyta M a co do kosztów adaptacji projektu to cena 15 tyś dotyczyła całego projektu indywidualnego a nie adaptacji już istniejącego. ja robiłem indywidualny więc cen za adaptacje nie znam, ale możesz na forum poprzeglądać dzienniki budów (niektórzy zamieszczają koszty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 02.03.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 hej! a ja jak dobrze pójdzie to za jakieś 2 tygodnie złoże wniosek o pnb i z niecierpliwością będę czekać bo już czuć wiosnę i pasowałoby w teren ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts