eniac 24.08.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 do timel ja planuje zakup raczej we wrześniu - chętnie bym już kupiła ale zakup blachodachówki to przykra dla mnie sprawa od koloru począwszy na firmie, powłoce i fabryce skończywszy a jeszcze rózne wzory (( ojjjjjjj mam ból głowy jak o tum myślę. Z rozmów z moim wykonawca dachu wychodzi że on poleca blache z firmy Regamet naprzeciwko Mrówki maja siedzibę, ale ja jeszcze odwiedze Blachodach Co do cen to najpierw proponuje wybrać wzór i kolor może wtedy cos wspólnie popchniemy:))) dasz rade podjechac do tego Regametu?? pozdrawiam Mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 25.08.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam wszystkich budujacych:-) U Was prace sie posuwają a ja nadal załatwiam papierki a zaczełam już ponad 4 miesiące temu. Teraz okazało się że możemy nie dostac PnB bo weszła jakas nowa ustawa odnosnie " drenazu" działek. Słyszał ktos moze o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprk 28.08.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Czy ktoś z forumowiczów tarnowskich jest może na etapie zakupu materiałów na dach lub okien??? Szukam wspólnika bo jak wiadomo im więcej tym taniej.. Pozdrawiam wszystkich Mariola Myślę, że możemy powymieniać się doświadczeniami - mam juz kilka ofert na dach i okna. Podrzuć na priw jakie masz zamiary (blacha, dachówka ceramiczna, okna PVC czy drewno...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domowa 28.08.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Witam, potrzebujemy gruzu na naszą drogę , by ja utwardzić. Czy macie jakieś namiary? Zapotrzebowanie w okolicach Mielca. Z góry dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.09.2010 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 :bash:Tarnowiacy poszukuje sprawdzonej ekipy do dachu bo moja ktora miala wejsc na dach od poniedzialku zaczela stawiac warunki min.deski na deskowanie dachu dlugie na 6 metrow (a co mam zrobic z 5 kubikami desek ktore zostaly mi po szalunkach), zadnych wtracan sie do budowy,zakaz robienia zdjec i nowe warunki zaplaty .Tego juz bylo zawiele podziekuje im jutro grzecznie a dzisiaj prosze o pomoc dekarz na "gwalt" potrzebny.I jeszcze jedno unikajcie ekipy mojego wykonawcy i podwykonawcow pracujacych dla niego.Wiecej wiadomosci napisze pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniac 13.09.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 do EdytaM poniewaz nie lmoge wysłać Ci priva nie wiem czemu???.. podaj mi namiary do soebie to podam Ci telefon do chłopiaów którzy u mnie będą robić teraz dachpozdrawiam MAriola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprk 23.09.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Edyta - dosyć zagadkowy jest Twój ostatni wpis - o jaką ekipę chodzi? Dekarz czy murarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 02.10.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Inspektor Nadzoru Budowlanego poszukiwany ............ PILNE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 16.10.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 a co tu tak cicho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.10.2010 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 a co tu tak cicho?? A to nie wiesz ???? wszyscy domy buduja ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 17.10.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 .......... aaaa to tylko ja sobie siedze w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprk 18.10.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 podejrzewam, że podglądaczy jest więcej, ale nie mają siły inicjować kolejnych forumowych dyskusji... Każdy zabiegany, aby jeszcze przed zimą coś pozamykać. Zaspałem z oknami - jeśli macie jakieś sugestie - chętnie poczytam. Szukam czegoś ciepłego - najbliżej jestem wyboru Schuco Si82, ale może też być coś innego niezłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 19.10.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 u nas w ubiegłyn tygodniu zainstalowano okna z firmy Ren Pol. Okna i montaż pierwsz klasa. Trzyszybowe, tylko drewniane. Fakt, dość długo na nie czekałem i też byłem zaskoczony terminem. Ale warto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprk 19.10.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Jestem użytkownikiem okien z PCW, zdecydowałem, że i teraz takie zamontuję. Jestem przekonany do zalet okien drewnianych, ale PCW są wygodniejsze w utrzymaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.10.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Panowie .... Panie ...... Poszukuje sprawdzonego fachowca od instalacji odgromowej .... Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 20.10.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Jestem użytkownikiem okien z PCW, zdecydowałem, że i teraz takie zamontuję. Jestem przekonany do zalet okien drewnianych, ale PCW są wygodniejsze w utrzymaniu. Jasne, kwestia wyboru. Byle by ciepłe byłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprk 20.10.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Panowie .... Panie ...... Poszukuje sprawdzonego fachowca od instalacji odgromowej .... Dzieki też się chętnie podepnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 20.10.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Witam wszystkich! Dopisuje się do skromnej grupy tarnowskiej;) jak tylko pozwolicie. Niedługo zaczynamy budowę w Tarnowie i szukamy dobrego kierownika budowy, a najlepiej jednoczeście kumatego architekta. Bo mozliwe, że ze względu na warunki bedziemy budować na płycie fundamentowej. Sam będe dopiero pytał u znajomych, ale i tu na forum też nie zaszkodzi. Z budową chcemy wystartować wiosną 2011, więć jaiś czas jest. Pytanie drugie- Czy ktoś z was budował na płycie fundamentowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprk 21.10.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 witaj byggmol - w temacie płyty fundamentowej nie pomogę, ja mam tradycyjne ławy i ściany fundamentowe lane monolityczne. Powodzenia w przygotowaniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byggmol 22.10.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 witaj byggmol - w temacie płyty fundamentowej nie pomogę, ja mam tradycyjne ławy i ściany fundamentowe lane monolityczne. Powodzenia w przygotowaniach! Dzięki za odpowiedz. Ja aktualnie mieszkam za granicą i moge mieć spore problemy z pilnowaniem budowy na miejscu dlatego szukam dobrego kier.bud. jak maciwe kogoś do polecenia to prosze piszcie. To samo tyczy sie ekip do stanu surowego zamknietego włącznie, zaczynam budowe dopiero w 2012 więc jest czas. Dom mam zamiar zrobić energooszczędny, bo interesuje mnie tania eksploatacja i komfort jednoczesnie. Węgiel odpada, na 90% bedzie gaz, do tego rekuperator na 100 % tu uważam, że warto zainwestować bo daje on realne oszczędności-o tych korzysciach są inne wątki na tym forum i uprzedzam od razu, że nie chce się kłócić o to czy warto mieć reku czy. Co do ocieplenia, ogrzewania i ogólnie budowy , kosztow ekip i materiałów to bardzo chętnie podyskutuje. Czekam na chętnych i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts