Edyta M 05.04.2011 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam na forum a czy można otrzymać na priv namiary na tego tynkarza ? Jeżeli dobry, to może go sprawdzę Ja za kilka tygodni dopiero zaczynam, ale wkrótce w Tarnowie przybędzie nam jeszcze jeden domek Witaj Moj tynkarz " dal ciala " ...... zadzwonil dwa tygodnie temu , ze mial wypadek iiiiiiiiiiiiiiiiii ( tak jakby sam pracowal ) ...... ........ w zwiazku z tym szukam innej ekipy ..... bo byle kogo nie chce brac , a Ci dobrzy niestety maja terminy pozajmowane juz do konca wakacji ..... Szczerze to cos mi tutaj brzydko pachnie ta " nagla choroba " tynkarza ...... po prostu bierzesz ekipy polecane z FM i w DUPACH sie im przewala od nadmiaru klientow ...... w zwiazku z tym jak im nie pasuje budowa bo np. daleko to biora domy blizej swojego miejsca zamieszkania , a ty spadaj na drzewo ..... Ale NIE ZE MNA TE NUMERY BRUNNER !!!!!!! obsmaruje im dupska na czarnej liscie wykonawcow z malopolski ....... ku przestrodze innych ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejasinsk 05.04.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam, mam do sprzedania blaszak ( nie używany) za 900 złpustaki max oraz projekt dom w rododendronach 6P http://allegro.pl/projekt-dom-w-rodo...2.html#gallery Krzysztoforzyce --- okolice Krakowa ( tel 668850080 lub e-mail [email protected] , [email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 05.04.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Chciałam się Wam pochwalić Dzisiaj odebrałam decyzję PnB jeszcze musi się tylko uprawomocnić i zaczynam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.04.2011 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Chciałam się Wam pochwalić Dzisiaj odebrałam decyzję PnB jeszcze musi się tylko uprawomocnić i zaczynam No to BERNI witaj w gronie " szczesliwcow " ...... dobrze , ze mam to juz za soba ..... mam na mysli poczatki budowania ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 06.04.2011 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 No to BERNI witaj w gronie " szczesliwcow " ...... dobrze , ze mam to juz za soba ..... mam na mysli poczatki budowania ..... Dziękuje Moja droga coś nie zabrzmiało mi to optymistycznie My silne kobiety damy sobie radę TRZEBA SIĘ NIE PODDAWAĆ - NIGDY W ŻYCIU !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 06.04.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Berni Z GRATULACJE!!!! Ale Ci dobrze!! Nasi Panowie wczoraj powiedzieli, że do piątku chcę złożyć wniosek o pozwolenie na budowę, ale już dzisiaj się dowiedziałam, że będzie poślizg - do przyszłego tygodnia... :/Nic to - ważne, że ekipa prawie dograna. Teraz trzeba się zdecydować na okna, podliczyć koszty i pięknie poprosić o kredyt... ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 07.04.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 07.04.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Berni Z GRATULACJE!!!! Ale Ci dobrze!! Nasi Panowie wczoraj powiedzieli, że do piątku chcę złożyć wniosek o pozwolenie na budowę, ale już dzisiaj się dowiedziałam, że będzie poślizg - do przyszłego tygodnia... :/ Nic to - ważne, że ekipa prawie dograna. Teraz trzeba się zdecydować na okna, podliczyć koszty i pięknie poprosić o kredyt... ech... Dziękuję Lepiej sprawdź sobie wszystko po 10 razy, czy projektant zrobił zmiany według Twoich Waszych potrzeb. Ja dziś w nocy wypatrzyłam że mój domek usytuowany jest na mapce 4 m od granicy z sąsiadem, a miało być 4,5m jeden komin też jest nie tak jak trzeba - ale z kominem to już mam nadzieje, że będzie mniejszy problem - z drugiej strony tu nigdy nic nie jest pewne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 07.04.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 , Ha - wiem coś o tym. Takie nie zmienione zmiany mieliśmy cały czas podczas projektowania. Już miał być finito, a tu co raz odnajdywaliśmy braki... Ale nic to... Wszystko będziemy dogrywać z naszym inspektorem nadzoru. Miejmy nadzieję, że wszystko się uda! Musi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprk 09.04.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Dziękuję Lepiej sprawdź sobie wszystko po 10 razy, czy projektant zrobił zmiany według Twoich Waszych potrzeb. Ja dziś w nocy wypatrzyłam że mój domek usytuowany jest na mapce 4 m od granicy z sąsiadem, a miało być 4,5m jeden komin też jest nie tak jak trzeba - ale z kominem to już mam nadzieje, że będzie mniejszy problem - z drugiej strony tu nigdy nic nie jest pewne pozdrawiam Posprawdzajcie sobie wszystkie te elementy, które są istotne z punktu widzenia konieczności uzyskiwania nowego pozwolenia na budowę, pozostałe rzeczy nieistotne dla PnB - wierzcie mi - będziecie korygować jescze wielokrotnie, zastanawiać się, czy nie przesunąć ścianki, może wsunąć komin w ścianę, jeśli ekipa murarzy będzie mieć głowę na karku z pewnością coś podpowie, sensowny inspektor nadzoru czy też kierownik budowy jest na wagę złota ) U mnie elektrycy aktualnie bardzo roztropnie podpowiadają rozwiązania z innych branż (i to już tych wykonanych - ale lepiej jeszcze teraz coś uzupełnić niż wtedy, gdy będą tynki i wylewki...). Powodzonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igimaks 12.04.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Czy możecie polecić kogoś do wykonania projektu zagospodarowania działki ?i ile płaciliście za tego typu usługę ?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 19.04.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Czy możecie polecić kogoś do wykonania projektu zagospodarowania działki ? i ile płaciliście za tego typu usługę ? Dzięki Przykro mi ja swojego nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 19.04.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 RELANIUM potrzebuje w dużej dawce !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 19.04.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 RELANIUM potrzebuje w dużej dawce !!!!!!!!!!!!!!! A cóż to się podziało??!! Z nowinek - w piątek został złożony wniosek o pozwolenie na budowę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprk 21.04.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Berni Z GRATULACJE!!!! Ale Ci dobrze!! Nasi Panowie wczoraj powiedzieli, że do piątku chcę złożyć wniosek o pozwolenie na budowę, ale już dzisiaj się dowiedziałam, że będzie poślizg - do przyszłego tygodnia... :/ Nic to - ważne, że ekipa prawie dograna. Teraz trzeba się zdecydować na okna, podliczyć koszty i pięknie poprosić o kredyt... ech... Jeśli chodzi o temat okien - polecam Karolinę z Leonarda w Bochni. Kontakt ten był już polecany przez Edytę, ale ja również mogę z czystym sumieniem wskazać Karolinę jako profesjonalnego partnera w zakresie sprzedaży okien, drzwi, parapetów, rolet itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 22.04.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Jeśli chodzi o temat okien - polecam Karolinę z Leonarda w Bochni. Kontakt ten był już polecany przez Edytę, ale ja również mogę z czystym sumieniem wskazać Karolinę jako profesjonalnego partnera w zakresie sprzedaży okien, drzwi, parapetów, rolet itp. Dziękuję już ją dopisuje do mojej list Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.04.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Jeśli chodzi o temat okien - polecam Karolinę z Leonarda w Bochni. Kontakt ten był już polecany przez Edytę, ale ja również mogę z czystym sumieniem wskazać Karolinę jako profesjonalnego partnera w zakresie sprzedaży okien, drzwi, parapetów, rolet itp. Wrzuc swoja opinie na malopolska biala i czarna liste wykonawcow ..... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?52866-Małopolska-biała-i-czarna-lista-wykonawców./page104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 24.04.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Dziękuję już ją dopisuje do mojej list Pozdrawiam Zadzwon koniecznie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 26.04.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam wszystkich serdecznie po świątecznej przerwie Ogłaszam oficjalne rozpoczęcie robót budowlanych na mojej działeczce TARRAMMMM Domeczek wytyczony Zdrojenia wykonane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 26.04.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Zadzwon koniecznie ..... Dziękuję Edytko jak tylko uporam się z fundamentami to zabieram się za rozsyłanie zapytań ofertowych Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts