Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tarnów i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 879
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wreszcie!!!! Mamy pozwolenie na budowę!!! Za 2 i pół tygodnia mamy się zgłosić po pieczątki (uprawomocnienie). Oby nikt nie zgłosił zastrzeżeń!!!!!!!!!!!!!!

Teraz kredyt... już od 2 miesięcy wałkujemy ten temat...

Byle zdrowie było!!

Gratulacje ...... :yes:

A u mnie TYNKOWANIE http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif

Wreszcie!!!! Mamy pozwolenie na budowę!!! Za 2 i pół tygodnia mamy się zgłosić po pieczątki (uprawomocnienie). Oby nikt nie zgłosił zastrzeżeń!!!!!!!!!!!!!!

Teraz kredyt... już od 2 miesięcy wałkujemy ten temat...

Byle zdrowie było!!

GRATULUJE !!!!!!

To teraz nic tylko BUDOWAĆ :stirthepot: !!!!!!!!!!!

Pozdrawiam

Witam wszystkich po dłuższej przerwie. U mnie działo się troszkę

Od poniedziałku 20 06 2011 mam własną czyściuteńką wodę

Kanalizacja właśnie się robi - ta pod chudziakiem w ziemi ma się rozumieć :yes:

Zmieniłam ekipę budowlańców 8) i od poniedziałku zaczynamy mury pnąc do góry :popcorn:

Pozdrawiam

Bernadka :cool:

Witam wszystkich po dłuższej przerwie. U mnie działo się troszkę

Od poniedziałku 20 06 2011 mam własną czyściuteńką wodę

Kanalizacja właśnie się robi - ta pod chudziakiem w ziemi ma się rozumieć :yes:

Zmieniłam ekipę budowlańców 8) i od poniedziałku zaczynamy mury pnąc do góry :popcorn:

Pozdrawiam

Bernadka :cool:

No to oby mury szły do góry!!!! :) Trzymam kciuki!!

Nasz ekpia umówiona na wrzesień.

witam

Niestety w kwestii solarów nie koge się z toba zgodzic Edyto gdyż mi hydraulik zaproponował bardzo korzystna cene za cały zestaw (czyli 8%vat) i to tego staram sie o dotacje z dwoch źródeł bo jaest taka mozliwość (bank i UM) i solary + zbiornik po zapałceniu podatków wyjdą mnie jakieś 3.000 i uwazm ze warto poświęcic na to troche czsasu i poczytac te małe literki...

Pozdrawiam AMriola

P>S UM dizła perfekcyjnie - zero formalności załatwia się wszystko expresowo - papierologii tej zbednej totalne 0, moze 3 kartki wszystkiego:))) polecam Wam serdecznie jeżeli tylko ieszkacie w Tarnowie:)))

Witajcie,

mam pytanie odnośnie ceny 1 kubika betonu B-20 na fundamenty, ile kosztuje w betoniarniach tarnowskich? I jakie polecacie :)

Bardzo Dziękuję za wszelkie uwagi

Przemo

Przemo zadzwon do betoniarni LUMADA w Wojniczu ja bralam beton od nich ..... zawsze transport na czas , cena " do dogadania sie :yes: " .... bardzo dobry gatunkowo beton .

Poszukuję stempli budowlanych o długościach 3,5 m oraz 4 m Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie - -proszę o kontakt.

SPRAWA PILNA !!!!!!!!!!!

pozdrawiam

Bernadka

Berni :D

Twoj wykonawca juz nie moze zalatwic ? .... kiedys wspominalas , ze od Niego bedziesz miala .....

Berni :D

Twoj wykonawca juz nie moze zalatwic ? .... kiedys wspominalas , ze od Niego bedziesz miala .....

Edytko z tamtym wykonawcą pożegnałam się już dawno ;-)

Stemple na budowę mam prawie 350 sztuk tylko o długości 2,70 Potrzebuje jeszcze pod zadaszenie tarasu o dł 4 m i pod balkony około 30szt 3,5 m

Moje Grześki super są chłopaki i chcieli mi pomóc. Podali namiary i sami szukali, ale niestety w tej długości ciężko jest znaleźć. Leśniczy ścina drzewo dopiero końcem lipca lub początkiem sierpnia.

pozdrawiam :hug:

Edytko z tamtym wykonawcą pożegnałam się już dawno ;-)

Stemple na budowę mam prawie 350 sztuk tylko o długości 2,70 Potrzebuje jeszcze pod zadaszenie tarasu o dł 4 m i pod balkony około 30szt 3,5 m

Moje Grześki super są chłopaki i chcieli mi pomóc. Podali namiary i sami szukali, ale niestety w tej długości ciężko jest znaleźć. Leśniczy ścina drzewo dopiero końcem lipca lub początkiem sierpnia.

pozdrawiam :hug:

Cholerka Berni bedzie Ci trudno znalezc takie stemple :( ... jutro wrzuce Ci na priv. namiar na goscia od ktorego ja bralam deski .... i moj wykonawca stemple ... dzisiaj moge podac Ci namiar na mojego dekarza moze On ma jakies dojscia ... zalatwil mi w super cenie deski na deskowanie dachu Franek Wrona 513 - 067 - 338 -powiedz , ze masz namiar od Edyty , a jak nie masz jeszcze dekarza to " klep " Franka ekipa SUPER !!!!!!!! znaja sie na robocie chlopaki . Mozesz jeszcze w TEMI poszukac ogloszen ... kiedys oglaszala sie firma ktora wypozycza stemple ... mysle , ze sa to metalowe stemple w ktorych dowolnie mozna ustawiac wysokosc .

Buziaki :hug:

Cholerka Berni bedzie Ci trudno znalezc takie stemple :( ... jutro wrzuce Ci na priv. namiar na goscia od ktorego ja bralam deski .... i moj wykonawca stemple ... dzisiaj moge podac Ci namiar na mojego dekarza moze On ma jakies dojscia ... zalatwil mi w super cenie deski na deskowanie dachu Franek Wrona 513 - 067 - 338 -powiedz , ze masz namiar od Edyty , a jak nie masz jeszcze dekarza to " klep " Franka ekipa SUPER !!!!!!!! znaja sie na robocie chlopaki . Mozesz jeszcze w TEMI poszukac ogloszen ... kiedys oglaszala sie firma ktora wypozycza stemple ... mysle , ze sa to metalowe stemple w ktorych dowolnie mozna ustawiac wysokosc .

Buziaki :hug:

Dziękuję bardzo Edytko :hug:

Co do dekarzy to właśnie robię casting na ekipę do dachu. Tylko ja potrzebuję zrobić daszek we wrześniu ( połowa lub pod koniec miesiąca) Krótki termin i są problemy z dobrymi fachowcami. Robię wycenę z jedną dobrą ekipą, ale zadzwonię również do Pana Franka - może akurat okaże się że się dogadamy ;-)

DZIĘKUJĘ :hug:

Dziękuję bardzo Edytko :hug:

Co do dekarzy to właśnie robię casting na ekipę do dachu. Tylko ja potrzebuję zrobić daszek we wrześniu ( połowa lub pod koniec miesiąca) Krótki termin i są problemy z dobrymi fachowcami. Robię wycenę z jedną dobrą ekipą, ale zadzwonię również do Pana Franka - może akurat okaże się że się dogadamy ;-)

DZIĘKUJĘ :hug:

Berni do dachu nie bierz " byle kogo " Franek jest super fachowcem ... i na pewno nie wystawc Ciebie do wiatru . Ceny ma raczej srednie , ale warto zaplacic .... nic Ciebie nie obchodzi , sa samowystarczalni ... u mnie smazyli sobie kielbaski na ognisku , nie bylo zadnego pijanstwa i pracowali od switu do nocy .... :D

• 2 weeks później...