mwp 21.06.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Wreszcie!!!! Mamy pozwolenie na budowę!!! Za 2 i pół tygodnia mamy się zgłosić po pieczątki (uprawomocnienie). Oby nikt nie zgłosił zastrzeżeń!!!!!!!!!!!!!!Teraz kredyt... już od 2 miesięcy wałkujemy ten temat...Byle zdrowie było!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 21.06.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Wreszcie!!!! Mamy pozwolenie na budowę!!! Za 2 i pół tygodnia mamy się zgłosić po pieczątki (uprawomocnienie). Oby nikt nie zgłosił zastrzeżeń!!!!!!!!!!!!!! Teraz kredyt... już od 2 miesięcy wałkujemy ten temat... Byle zdrowie było!! Gratulacje ...... A u mnie TYNKOWANIE http://emotikona.pl/emotikony/pic/0yahoo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 22.06.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Wreszcie!!!! Mamy pozwolenie na budowę!!! Za 2 i pół tygodnia mamy się zgłosić po pieczątki (uprawomocnienie). Oby nikt nie zgłosił zastrzeżeń!!!!!!!!!!!!!! Teraz kredyt... już od 2 miesięcy wałkujemy ten temat... Byle zdrowie było!! GRATULUJE !!!!!! To teraz nic tylko BUDOWAĆ !!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 22.06.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. U mnie działo się troszkę Od poniedziałku 20 06 2011 mam własną czyściuteńką wodę Kanalizacja właśnie się robi - ta pod chudziakiem w ziemi ma się rozumieć Zmieniłam ekipę budowlańców i od poniedziałku zaczynamy mury pnąc do góry Pozdrawiam Bernadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 24.06.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. U mnie działo się troszkę Od poniedziałku 20 06 2011 mam własną czyściuteńką wodę Kanalizacja właśnie się robi - ta pod chudziakiem w ziemi ma się rozumieć Zmieniłam ekipę budowlańców i od poniedziałku zaczynamy mury pnąc do góry Pozdrawiam Bernadka No to oby mury szły do góry!!!! Trzymam kciuki!! Nasz ekpia umówiona na wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniac 25.06.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 witam Niestety w kwestii solarów nie koge się z toba zgodzic Edyto gdyż mi hydraulik zaproponował bardzo korzystna cene za cały zestaw (czyli 8%vat) i to tego staram sie o dotacje z dwoch źródeł bo jaest taka mozliwość (bank i UM) i solary + zbiornik po zapałceniu podatków wyjdą mnie jakieś 3.000 i uwazm ze warto poświęcic na to troche czsasu i poczytac te małe literki...Pozdrawiam AMriola P>S UM dizła perfekcyjnie - zero formalności załatwia się wszystko expresowo - papierologii tej zbednej totalne 0, moze 3 kartki wszystkiego:))) polecam Wam serdecznie jeżeli tylko ieszkacie w Tarnowie:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.06.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 eniac, pokrzepiające to co piszesz. Mam nadzieję, że do czasu moich starań o kolektory, tych papierów nie przybędzie Pozdrawiam wszystkich budujących i zamierzających się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzMag 03.07.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Witajcie, mam pytanie odnośnie ceny 1 kubika betonu B-20 na fundamenty, ile kosztuje w betoniarniach tarnowskich? I jakie polecacie Bardzo Dziękuję za wszelkie uwagi Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 U mnie w poniedzialek bylo tak ..... http://img196.imageshack.us/img196/4402/20110704046.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 04.07.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witajcie, mam pytanie odnośnie ceny 1 kubika betonu B-20 na fundamenty, ile kosztuje w betoniarniach tarnowskich? I jakie polecacie Bardzo Dziękuję za wszelkie uwagi Przemo Przemo zadzwon do betoniarni LUMADA w Wojniczu ja bralam beton od nich ..... zawsze transport na czas , cena " do dogadania sie " .... bardzo dobry gatunkowo beton . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 06.07.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 U mnie w poniedzialek bylo tak ..... http://img196.imageshack.us/img196/4402/20110704046.jpg Uploaded with ImageShack.us Ojojoj Mam nadzieję, że Twojemu Stylusiowi nic się nie stało ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 06.07.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Poszukuję stempli budowlanych o długościach 3,5 m oraz 4 m Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie - -proszę o kontakt. SPRAWA PILNA !!!!!!!!!!! pozdrawiam Bernadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.07.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Poszukuję stempli budowlanych o długościach 3,5 m oraz 4 m Ktokolwiek słyszał ktokolwiek wie - -proszę o kontakt. SPRAWA PILNA !!!!!!!!!!! pozdrawiam Bernadka Berni Twoj wykonawca juz nie moze zalatwic ? .... kiedys wspominalas , ze od Niego bedziesz miala ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 06.07.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2011 Berni Twoj wykonawca juz nie moze zalatwic ? .... kiedys wspominalas , ze od Niego bedziesz miala ..... Edytko z tamtym wykonawcą pożegnałam się już dawno Stemple na budowę mam prawie 350 sztuk tylko o długości 2,70 Potrzebuje jeszcze pod zadaszenie tarasu o dł 4 m i pod balkony około 30szt 3,5 m Moje Grześki super są chłopaki i chcieli mi pomóc. Podali namiary i sami szukali, ale niestety w tej długości ciężko jest znaleźć. Leśniczy ścina drzewo dopiero końcem lipca lub początkiem sierpnia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.07.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Edytko z tamtym wykonawcą pożegnałam się już dawno Stemple na budowę mam prawie 350 sztuk tylko o długości 2,70 Potrzebuje jeszcze pod zadaszenie tarasu o dł 4 m i pod balkony około 30szt 3,5 m Moje Grześki super są chłopaki i chcieli mi pomóc. Podali namiary i sami szukali, ale niestety w tej długości ciężko jest znaleźć. Leśniczy ścina drzewo dopiero końcem lipca lub początkiem sierpnia. pozdrawiam Cholerka Berni bedzie Ci trudno znalezc takie stemple ... jutro wrzuce Ci na priv. namiar na goscia od ktorego ja bralam deski .... i moj wykonawca stemple ... dzisiaj moge podac Ci namiar na mojego dekarza moze On ma jakies dojscia ... zalatwil mi w super cenie deski na deskowanie dachu Franek Wrona 513 - 067 - 338 -powiedz , ze masz namiar od Edyty , a jak nie masz jeszcze dekarza to " klep " Franka ekipa SUPER !!!!!!!! znaja sie na robocie chlopaki . Mozesz jeszcze w TEMI poszukac ogloszen ... kiedys oglaszala sie firma ktora wypozycza stemple ... mysle , ze sa to metalowe stemple w ktorych dowolnie mozna ustawiac wysokosc . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 07.07.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Cholerka Berni bedzie Ci trudno znalezc takie stemple ... jutro wrzuce Ci na priv. namiar na goscia od ktorego ja bralam deski .... i moj wykonawca stemple ... dzisiaj moge podac Ci namiar na mojego dekarza moze On ma jakies dojscia ... zalatwil mi w super cenie deski na deskowanie dachu Franek Wrona 513 - 067 - 338 -powiedz , ze masz namiar od Edyty , a jak nie masz jeszcze dekarza to " klep " Franka ekipa SUPER !!!!!!!! znaja sie na robocie chlopaki . Mozesz jeszcze w TEMI poszukac ogloszen ... kiedys oglaszala sie firma ktora wypozycza stemple ... mysle , ze sa to metalowe stemple w ktorych dowolnie mozna ustawiac wysokosc . Buziaki Dziękuję bardzo Edytko Co do dekarzy to właśnie robię casting na ekipę do dachu. Tylko ja potrzebuję zrobić daszek we wrześniu ( połowa lub pod koniec miesiąca) Krótki termin i są problemy z dobrymi fachowcami. Robię wycenę z jedną dobrą ekipą, ale zadzwonię również do Pana Franka - może akurat okaże się że się dogadamy DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 07.07.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2011 Dziękuję bardzo Edytko Co do dekarzy to właśnie robię casting na ekipę do dachu. Tylko ja potrzebuję zrobić daszek we wrześniu ( połowa lub pod koniec miesiąca) Krótki termin i są problemy z dobrymi fachowcami. Robię wycenę z jedną dobrą ekipą, ale zadzwonię również do Pana Franka - może akurat okaże się że się dogadamy DZIĘKUJĘ Berni do dachu nie bierz " byle kogo " Franek jest super fachowcem ... i na pewno nie wystawc Ciebie do wiatru . Ceny ma raczej srednie , ale warto zaplacic .... nic Ciebie nie obchodzi , sa samowystarczalni ... u mnie smazyli sobie kielbaski na ognisku , nie bylo zadnego pijanstwa i pracowali od switu do nocy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witjak 15.07.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Kupię garaż blaszany na budowę. Jak najtaniej. Używka z okolicy lub nówka od producenta. Jakieś rekomendacje? Wreszcie startuję i dołączam do budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzMag 17.07.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Kup sobie nowy, zawsze odsprzedasz w razie ,,w", a na pewno Ci się przyda Garaże chodzą od 1200 wzwyż...za nówkę, chyba że ktoś zna lepsze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 29.07.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Kupię garaż blaszany na budowę. Jak najtaniej. Używka z okolicy lub nówka od producenta. Jakieś rekomendacje? Wreszcie startuję i dołączam do budujących Gratuluje przebrnięcia przez papirologie. Więc do pracy kolego, do pracy teraz Pogody budowlanej życzę ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts