Edyta M 04.09.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 U nie jak na razie przygotowywania do kolejnego etapu ( a w zasadzie dwóch) 1) do zalewania drugiego stropu 2) etap dachu I właśnie z tym etapem jest związane moje pytanie Co wybrać pełne deskowanie czy płyty OSB??? U mnie sa dechy .... jakos nigdy nie bralam pod uwage plyt OSB ..... ale to chyba rzecz gustu i kieszeni . Najlepiej skonsultuj sprawe z dekarzami ..... ale dla Nich pewnie lepiej klasc plyty ( szybciej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmgruch 07.09.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam, właśnie natrafiliśmy wertując forum na ten temat i jesteśmy z tego powodu happy W związku z trwającą budową mamy pytanie - czy możecie polecić z Tarnowa i okolic jakieś firmy/ekipy do robót instalacyjnych (wszystkie branże - woda, kanalizacja, c.o., gaz, elektryka) oraz robót wykończeniowych. W tej chwili jesteśmy na etapie krycia domu i wyboru okien - apropos może ktoś z Was może także polecić dobrego producenta okien (zastanawiamy się nad firmą PAGEN lub VIDOK - jak ich oceniacie)? Za wszelkie sprawdzone namiary będziemy wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 08.09.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam ponownie po dłuższej nieobecności grupe budującą z Tarnowa i okolic. Poszukuje gdzie można kupić najtaniej ziemie do wyrównania działki. Dziękuje bardzo za wszelkie informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmgruch 08.09.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 monigue82 proponuje podjechać gdzieś na budowę autostrady lub koło nowego szpitala widziałem że usuwają tysiące kubików i ziemi i może tam uda się kupić powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 09.09.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 pmgruch dzięki za rade Próbowałam w Krzyżu Jeden pan obiecał nam na 100% ale potem zmienił zdanie i nie odbierał tel. Musze tam podjechać Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 09.09.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 Witam również jestem z Tarnowa. Wykonuje wokolicy instalacje elektrycze i alarmowe. Firma solidna zero problemów robie w Koszycach i w stronę Sącza też. Bardzo dobra jakość materiałów na wszystko fakturka vat i odbiór do ZE. Zapraszam na stronę http://www.elektrotec.cba.pl lub tel. 508848609 Na stronie zdjęcia gotowych instalacji Szybko i solidnie. Każda instalacja indywidualnie wyceniana wg potrzeb klienta.Dla kilku zleceń mogę zejść z ceny o jakieś 500 zł więc można kilka domów umawiać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iprk 20.09.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Hejka,Zostało mi kilka (5 lub 6) rolek Isover Super Mata gr. 18 cm, dla niezorientowanych najcieplejsza wełna Isovera w rolce (£=0,033). Oczywiście rolki nowiutkie, pełnowartościowe. Atrakcyjna cena. Odbiór osobisty lub możliwość dowozu w Tarnowie lub pobliżu.Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.09.2011 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2011 Hejka, Zostało mi kilka (5 lub 6) rolek Isover Super Mata gr. 18 cm, dla niezorientowanych najcieplejsza wełna Isovera w rolce (£=0,033). Oczywiście rolki nowiutkie, pełnowartościowe. Atrakcyjna cena. Odbiór osobisty lub możliwość dowozu w Tarnowie lub pobliżu. Szczegóły na priv. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 06.10.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Edyta Twój stylek wygląda bosko!!! Nic, tylko wykańczać i się wprowadzać!!! A u nas skończyły się "wykopki" - dzisiaj szalowanie, a jutro mają lać beton. Oby pogoda nie pokrzyżowała planów!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 07.10.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Witam wieczorową porą.mwp jak idzie praca?Berni Ty budujesz w Lisiej Górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 10.10.2011 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witam wieczorową porą. mwp jak idzie praca? Berni Ty budujesz w Lisiej Górze? No właśnie nie idzie - pogoda zatrzymała ekipę... Zaczynam się powoli przyzwyczajać do myśli, że nie przykryjemy w tym roku... Cóż... Niby ciśnienia nie ma, ale już by się chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 10.10.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 A u nas skończyły się "wykopki" - dzisiaj szalowanie, a jutro mają lać beton. Oby pogoda nie pokrzyżowała planów!!!!!!!!!!!!! wykopki pierwsza klasa - sam bym lepiej tego nie wykopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 10.10.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 wykopki pierwsza klasa - sam bym lepiej tego nie wykopał Hej - czyżbyś był u mnie na działce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 10.10.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 co za refleks !oczywiście przejżdżałem obok - wiadomo w jakim celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 10.10.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 No jasne... Ależ ja bym chciała być na Twoim miejscu... Dzisiaj Panowie mieli przyjść od rana, ale jednak kończą coś innego na innej budowie... A jutro ma padać... Kicha znów... Ech... Mam nadzieję, że... "złe dobrego początki"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 10.10.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Cześćmwp Ty chcesz jeszcze w tym roku postawić cały dom? Ja dziś dopiero byłam zgłosić rozpoczęcie budowy:)Z góry przepraszam za wszystki moje "naiwne dziwne" pytania bo ja na temat budowy nie mam pojęciaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 10.10.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Cześć mwp Ty chcesz jeszcze w tym roku postawić cały dom? Ja dziś dopiero byłam zgłosić rozpoczęcie budowy:) Z góry przepraszam za wszystki moje "naiwne dziwne" pytania bo ja na temat budowy nie mam pojęcia Pozdrawiam Cóż - plany były takie, aby postawić pakę, przykryć i ewentualnie wstawić okna. I było to możliwe, gdybyśmy zaczęli budować w połowie września - tak jak planowaliśmy. Ale niestety wszystko się opóźniło, a teraz jeszcze się niemiłosiernie wlecze (nie będę wdawać się w szczegóły...) i raczej nie zdążymy. Oby fundamenty się udało przygotować na zimę, a reszta pewnie w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 11.10.2011 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To my mieliśmy już ekipe zamówioną po świetach wielkanocnych i też niestety sprawy się pokomplikowały Ale jakoś dajemy rade. Zycze żeby już wszystko szło z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 11.10.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 To my mieliśmy już ekipe zamówioną po świetach wielkanocnych i też niestety sprawy się pokomplikowały Ale jakoś dajemy rade. Zycze żeby już wszystko szło z górki Dzięki bardzo! Też za Was trzymam kciuki!! Byle do przodu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 11.10.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Musi być dobrze:) Od dziś już mamy prąd na działce. W poniedziałek zaczynamy kopanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts