mwp 11.10.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Musi być dobrze:) Od dziś już mamy prąd na działce. W poniedziałek zaczynamy kopanie No to cudnie!!! Trzymam kciuki!! A jaki macie plan na ten rok? I kiedy planujecie się wprowadzić (jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem)? My kupiliśmy działkę z prądem - znaczy ze skrzynką. I do tej pory nie możemy podpisać umowy, bo energetyk poszukuje protokołu... Masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 11.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam wszystkich serdecznie Jak tu miło się zrobiło!!!! monique82 - nie, nie buduje się w Lisiej Górze - nikt tam nie chciał mi działki sprzedać Trzymam kciuki za Wasze wykopki poniedziałkowe Pozdrawiam wszystkich P.S. " Czy zna ktoś sposób by przywrócić nasze słoneczko by jeszcze poświeciło nam ze 3 lub 4 tygodnie Nie musi grzać mocno byle odpędziło deszczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 11.10.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 W tym roku robimy tylko fundamenty. jakby poszło już wszystko tak jak ma być to może za rok na jesień/zime wprowadzka. Ale planować mozna a czasami w praktyce wychodzi inaczej.Pytałaś się o ten protokół osoby od której kupiliście działke?Berni sorki Nie wiem dlaczego skojarzyłam Twoją budowe z Lisią Górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 11.10.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Berni ja też bym chciała znać takie zaklęcie!!! monique pytałam - twierdzi, ze tego protokołu nie ma i nigdy nie miał. Tak czy siak - jego kopia powinna być w energetyce. Ale tu też mają jakiś problem... A co do Waszych planów - widzę, że mamy podobne. Co prawda chcieliśmy jeszcze w tym roku postawić pakę, ale teraz już w to nie wierzę...A Ty gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 11.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Jak to jest protokół odbioru to on musi mieć. Oby energertyka szybko go znalazła. W jakiej miejscowości masz oddział energrtyki?Ja właśnie buduje w Lisiej Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 12.10.2011 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Dziewczyny co nagle to po diable ..... wiec Kochane budujcie swoje domki z rozmyslem , nie ma sie co spieszyc ...... chalupka musi sie wysezonowac .... ale pogode moge zaczarowac znam takie czary ..... :wave:....... tez potrzebuje sloneczka Edytka dzięki!! Oby czary zadziałały!! monique ja buduję w Radlnej. Na razie mamy inny problem - jakoś nasza ekipa nie może "wyjść z ziemi"... Wczoraj mieli lać beton. I kicha - dwie betoniary się zepsuły, olej się wylał, beton w ramieniu zaczął zastygać - masakra jakaś. Potem późnym popołudniem jedna betoniara wróciła, ale znów zawiodła i ostatnią ścianę "lali" koparką... Ech... Złe dobrego początki...???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.10.2011 03:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 MWP bedzie dobrze .... Od poniedzialku pogoda ma byc " prawie wiosenna " Skad bierzesz beton ? ... jak potrzebujesz dam Ci namiar na solidna betoniarnie ... bardzo dobra jakosc betonu , betoniary sprawne , transport na czas !!!! , zero problemow , mozliwosc negocjacji ceny . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 13.10.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam Edyta a ja słyszałam że od poniedziałku możliwy nawet mróz (-5 st) Dziś zakupiłam niezbędną rzecz na budowe...tablice informacyjną Popołudniowa zagadka Co powinno być najpierw na budowie? (jaka rzecz budynek) Mpw napewno będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.10.2011 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Witam Edyta a ja słyszałam że od poniedziałku możliwy nawet mróz (-5 st) Dziś zakupiłam niezbędną rzecz na budowe...tablice informacyjną Popołudniowa zagadka Co powinno być najpierw na budowie? (jaka rzecz budynek) Mpw napewno będzie lepiej Hejka Byc moze w nocy , ale to przy gruncie czyli tak jak pisalam " prawie wiosenna " pogoda .... za to w ciagu dnia bez opadow A odpowiadajac na pytanie ...... pierwsze powinno byc WC ..... oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 14.10.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 HejJa jak widze w prognozie minus to juz jestem przerazona.Dobra odpowiedz ja myslałam o jakies szopie na narzedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.10.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Monique82...... A komu narzedzia sa potrzebne to nie wiesz, ze wykonawca do pracy z kubkiem kawy przychodzi !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.10.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Mam do sprzedania skrzynke do pradu budowlanego ( kompletnie wyposazona ) - pierwszy wlasciciel !!!! zainteresowanych prosze o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 14.10.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Edyta mowilam ze ja zielona jestem w budowaniu Nie pomyslalam o najwazniejszym narzedziu budowlanca:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 17.10.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 hehe ja jeżdżę nawet ze swoim czajnikiem , kubeczkamki i kawą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.10.2011 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 thomyk ... moze kiedys do mnie zawitasz ...... nie musisz wtedy zabierac ze soba podrecznego zestawu elektrycznego ( czajnik , kubeczki i kawa ) .... u mnie na budowie wszystko jest ..... problem w tym , ze tylko elektryk czasem zapomina przyjsc w zwiazku z tym planuje go wymienic na NOWSZY MODEL . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 19.10.2011 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A skoro juz w temacie elektryczno - elektronicznym jestesmy to moze thomyk znajdziesz kupca na moja skrzynke ...... ???? . http://img696.imageshack.us/img696/9606/dscf4804x.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img268.imageshack.us/img268/8563/dscf4806f.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 27.10.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 juz 3 osoba chcesie RBtki pozbyc niszowy produkt ostatni ale jakby ktoś pytał to zapamiętam , że tutaj kontakt mam A polecam się . Właśnie mam jakąś budowe w Rzuchowej więc jestem niedaleko Ale ja bez czajniczka sie nie ruszam z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 27.10.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Thomyk sprzedasz moja ....... masz u mnie robote !!!! co Ty na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 28.10.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Edyta dobrze kombinujesz:-)mwp jak u Ciebie budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 28.10.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Edyta dobrze kombinujesz:-) mwp jak u Ciebie budowa? A nawet nawet... Ruszyło. Aktualnie ocieplają fundamenty. Szkiełko wysypane i dzisiaj mają skończyć je ubijać. Nasz wykonawca chce niebawem zamówić bloczki na ściany, co by je jeszcze w tym roku postawić. Ja jakoś w to nie wierzę... A jak mi postawią same ściany, to w zimie te bloczki namokną... Czy to dobrze zabezpieczą przed wilgocią?? Albo czy zdążymy przykryć w tym roku...? Takie tam dylematy... A co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts