monique82 24.12.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 Życzę Wam niezwykłych świątecznych radości,niezapomnianego smaku świątecznych przysmakówi wciąż nowych możliwości w życiuw nadchodzącym Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 28.12.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Również życze udanego Sylwestra i Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniac 30.12.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 witam wszystkich czy mogę tez poprosić o te namiary na kilka aut ziemi??? pozdrawiam wsystkich budujących. Co do "pożyczania" prądu - czy wiecie że jest to nielegalne..????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 30.12.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Co do "pożyczania" prądu - czy wiecie że jest to nielegalne..????? A co w tym chorym kraju jest legalne ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monique82 31.12.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 WitamEniac wiemy że to jest nielegalne. Jak ja podpisywałam umowe z Tauronem to pan wprost mi się spytał czy nie mam od kogo pożyczyć prądu bo na plac budowy wychodzi bardzo drogo i dostałam pierwszy rachunek za żuzycie 19 kWh i opłat prawie 140 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witjak 02.01.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Z ciekawości zapytam gdzie w Tarnowie i okolicach kupujecie materiały budowlane? Polecacie jakiś składzik, konkretnego handlowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzMag 02.01.2012 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Hej, generalnie wszędzie tam gdzie jest taniej... trzeba troszkę poświecić czasu i pojeździć po składach budowlanych - i dobrze negocjować, bo pewne artykuły są bardzo zróżnicowane cenowo...i jakość towaru też jest ważna (patrzeć na datę ważności), bo w składach rzadko przywiązują do tego uwagę - sam się tego nauczyłem na sobie... Pozdrawiam PrzMag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witjak 04.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Szukam kogoś rozsądnego do instalacji CO, wod-kan. Możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniac 07.01.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Szukam kogoś rozsądnego do instalacji CO, wod-kan. Możecie polecić? U u mnie wszystkie instalacje tego typu robiła firma MAriusz Szatko Tarnów ul .Nowodąbrowska - ceny to sprawa indywidulanych ustaleń, ale po tym jak "zaoszczędziam" na elekrtyku (najgorszy partacz na mojej budowie!!!!!) wolałam do reszty instalacji wziąść kogoś z polecenia. Hydraulik okazał sie prawdziwym fachowcem - wszystko w terminie, na budowie czyścitko, - wszystko działa:))) CO do zakupu materiałów budowlanych to my po długim sprawdzaniu cen trafilismy do firmy IZOLATOR w Tarnowie na przemysłowej - fakt że zaczęlismy od zakupu pustaków a potem juz tam zostaliśmy - naprawdę dobre ceny mielismy na 95% wszystkich matariałów. Warunek dobrych cen był taki ze kupimy u nich nie tylko pustaki - i tak my dotrzyamliśmy (oczywiście zachowując zdrowy rozsądek i porównując cały czas ceny!) a Izolator bez zarzutów - dostawy terminowe, ceny ok. Sprzedawca - czarny, przystojny:))) do oglądniecia na miejscu:))))))))) pozdrawiam Mariola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichałRac 08.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam, czy moglibyście polecić mi jakąś ekipę wykonującą wylewki w promieniu około 40 km od Tarnowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witjak 17.01.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Szukam inwestora co chce kupić tanio b.dobrą wełnę na ocieplenie poddasza: Isover super mata 15 cm – około 22 zł/m2. Takiej ceny w Tarnowie nie znajdziecie. Kupuję prosto z fabryki i potrzebowałbym jeszcze kogoś żeby transport samochodu był na full. W cenie jest oczywiście usługa transportowa. Trzeba podjąć decyzję szybko. Kontakt na priv. Kupno bezpośrednio. Nie bawię się w pośrednika gdyby ktoś miał wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 17.01.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witajcie. Chciałam się pochwalić - trochę po fakcie, że nasz domek też ma już czapeczkę. CO prawda bez rynien jeszcze i bez włazu, ale już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 17.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/408/3097012012.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 17.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/15/3087012012.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 19.01.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Sezon zimow w tym roku umożliwił dużo Fajny domek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaspode 22.01.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam wszystkich "tubylców". Na wiosnę, jak "lody ruszą" rozpoczynam budowę domu ( projekt Brzoza firmy MTM Styl) i budynku gospodarczego w technologii Thermomur. Liczę się z poważnymi problemami, bo technologia w naszym rejonie niepopularna wybitnie i nikt nie chce się podjąć. W związku z tym szukam ekipy do wykonania fundamentów( kopanie, zbrojenie zalewanie), ze ścianami będę walczył osobiście. Jak ktoś się ma uczyć na mnie i jeszcze brać za to niemałe pieniądze, to już wolę sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 23.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Pochwal się jak ci idzie kolego Może kogoś przekonasz do tej technologii z niezdecydowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.01.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 zamowilam termalike na skladzie Sufigs- czy ktos miał z nimi styczność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 03.02.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 zamowilam termalike na skladzie Sufigs- czy ktos miał z nimi styczność? Z SUFIGSEM czy z Termaliką ? Wszystkie materiały jakie zakupiłam do tej pory to zakupy w SUFIKSIE Solidnie terminowo i cenowo - ok! Polecam kontakt z Panem Piotrem Brygidierem . Zawsze dzięki temu Panu towar był na czas. A często byłam w pod bramkowej sytuacji potrzebując towaru np. za 2 godziny ( budowa 20 km do sufigsu) inni handlowcy zawsze mieli problem z transportem. On nigdy mnie nie "zawiódł " POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiktor G 06.02.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Szukam kogoś rozsądnego do instalacji CO, wod-kan. Możecie polecić? Ja polecam Termix z ul.Spokojnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts