paulin7 14.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 czesc chcialam sie przywitac!my z mezem planujemy budowe na wiosne tego roku. projekt Natalia3 z pracowni MG projekt, moze ktos tez buduje?pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 15.02.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mrozy puściły - zbieramy ekipy... Potrzebuję namiary na sprawdzonego fachowca od instalacji elektrycznych. Znacie kogoś godnego polecenia? thomyk możesz podesłać swoją ofertę na priva pliz? Plus ewentualnie jakieś namiary do Twoich klientów? Będę wdzięczna. Potrzebujemy też fachowców - sprawdzonych fachowców od elewacji, tynków zewnętrznych. Wszelkie kontakty mile widziane!! Mam nadzieję, że tak wielkie mrozy już nie wrócą!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 15.02.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 czesc chcialam sie przywitac! my z mezem planujemy budowe na wiosne tego roku. projekt Natalia3 z pracowni MG projekt, moze ktos tez buduje? pozdrawiamy Witaj!! Powodzenia w budowaniu!! Oby pogoda Wam (i nam) sprzyjała!!! Czekamy na relacje z budowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 15.02.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 i jeszcze jedno - chcemy zrobić podbitkę plastikową - polecacie może jakiegoś dobrego i jednocześnie w miarę przystępnego cenowo producenta/sklep? Pasuje, aby miał w miarę szeroką ofertę kolorów. Okna mamy mieć w kolorze dąb bagienny i nijak nie możemy dobrać do tego podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 16.02.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Podbitki nigdy nie kupowałem ale wydaje mi się, że mieli jakieś w Promotorze koło kościoła na Klikowskiej. Polecam tam zaglądnąć, może akurat. http://www.promotor.tarnow.pl/index.php?page=katalog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 21.02.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Podbitki nigdy nie kupowałem ale wydaje mi się, że mieli jakieś w Promotorze koło kościoła na Klikowskiej. Polecam tam zaglądnąć, może akurat. http://www.promotor.tarnow.pl/index.php?page=katalog Dzięki bardzo za kontakt. Podbitkę maja, ale też i ceny zaporowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzMag 22.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Witajcie , mam mały dylemat i proszę o pomoc...jaką wybrać membranę na dach...Dorken Delta Vent S, czy też Tyvek Pro? Dodam że parametry podobne...Dorken Delta Vent S ma 3 warstwy, a z kolei Tyvek Pro polietylen + polipropylen(2 warstwy) i lepsze parametry... Pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr I 23.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Są to podstawowe folie dachowe więc aż tak to bym się nie zastanawiał, a z doświadczenia wiem że większość wykonawców poleca bardziej firmę Dorken - uzależnione jest to też z kim współpracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 27.02.2012 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witajcie , mam mały dylemat i proszę o pomoc...jaką wybrać membranę na dach...Dorken Delta Vent S, czy też Tyvek Pro? Dodam że parametry podobne...Dorken Delta Vent S ma 3 warstwy, a z kolei Tyvek Pro polietylen + polipropylen(2 warstwy) i lepsze parametry... Pozdro for all U mnie jest Dorken Delta Vent S sama wybierałam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 27.02.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 czesc chcialam sie przywitac! my z mezem planujemy budowe na wiosne tego roku. projekt Natalia3 z pracowni MG projekt, moze ktos tez buduje? pozdrawiamy WITAMY SERDECZNIE w naszym gronie Pogody budowlanej życzę POWODZENIA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzMag 27.02.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 WITAMY SERDECZNIE w naszym gronie Pogody budowlanej życzę POWODZENIA!!!!! Witamy w skromnych progach:) 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dumaxxxnt 02.03.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected]Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu. P.S. Powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 02.03.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 ctrl+c -----> ctrl+v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 02.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Dzięki bardzo za kontakt. Podbitkę maja, ale też i ceny zaporowe.. To polecam zaglądnąć do Strade na ul.Konopnickiej (przecznica od Kochanowskiego), parapety mają dużo tańsze więc podbitki zapewne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witjak 14.03.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 - Kupię 2-3 samochody ziemi (nie może być ilasta)- Kupię 2 samochody klińca/tłucznia- Szukam rozsądnych cenowo brukarzy do wykonania 150m2 kostki (z materiałem lub bez) Gdybyście mogli kogoś polecić to proszę info na skrzynkę. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 30.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Pochwytów szukam... do drzwi wejściowych...Pomożecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 01.04.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Pomożecie?? Pomożymy kupić pochwyt jest raczej cięzko. Natomiast próbowałbym popytać w firmach zajmującymi sie elementami balustrad ze stali nierdzewnej. Gdzieś miałem namiary na takich ludków - w poniedzialek poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 02.04.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 poszło na prvpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 02.04.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 - Kupię 2-3 samochody ziemi (nie może być ilasta) - Kupię 2 samochody klińca/tłucznia - Szukam rozsądnych cenowo brukarzy do wykonania 150m2 kostki (z materiałem lub bez) Gdybyście mogli kogoś polecić to proszę info na skrzynkę. Dzięki. poszlo na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwp 02.04.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 poszło na prv pozdro Wieeeeeeeeelkie dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts