propolis 24.03.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 I o to chodzi... Juz mam "grupę tynkarską". Swoi ludzie, jakość dobra, ceny... hmm, to się okaże... Ich wyczyny oglądałem właśnie w Tarnowie i byłem mile zaskoczony. Za około miesiąc podzielę się wrażeniami i może ja dla Ciebie TT16 podeślę ekipę? A jaki domek budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 25.03.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Zamierzam budować wg projektu indywidualnego. ale poki co czekam na pogode. I jak na złość chyba mamy jakieś przebiegunowanie i ochłodzenie klimatu, lodowce jesze bardziej zamarzają, zima w lecie, i w ogóle jak tu zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 26.03.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 mam pozwolenie jeszcze 2 tyg.uprawomocnienia, 1 po zgłoszeniu do nadzoru i po świętach można działać,chyba że nadejdzie zlodowacenie ,choć od kilku lat o ociepleniu klimatu gadają, więc ja już nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 27.03.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam. Widzę, że grupa tarnowska się rozrosła. Dawno mnie tu nie było, a jak byłam, to było nas tylko dwie. A teraz takie tłumy . No ale teraz będę zaglądać . My od dawna mieszkamy, ale dom ciągle nie do końca urządzony, a tu już przydałby się mały remont (po wyczynach potomka). W ubiegłym roku przykryliśmy garaż i trzeba go będzie wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 29.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 http://forum.muratordom.pl/nowa-mapa,t150858.htm polecam - można sobie popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIA1719504740 29.03.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam Was! My budujemy w Lisiej Górze. Właśnie zaczęliśmy fundamenty, zostało szolowanie. Na maj mamy mieć murarzy ( ale z terminami to jest różnie) mam nadzieję że bedzie ok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
propolis 29.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 ANIA, oby pogoda Wam dopisała. Roboty ziemne są najgorsze; jak mówi wielu inwestorów: "byle wyjść z ziemi...". A jeżeli ta ziemia to błoto (oby nie), to tylko współczuć. Gdy patrzę na dzisiejszą pogodę (a za oknem ulewa jak się patrzy) to nie mogę nie porównać jej z ubiegłoroczną. A wtedy zaczynaliśmy naszą Rudbekię! Dokładnie przed rokiem w suchu i ciepełku zasypywałem i zagęszczałem podsypkę w rozszolowanych fundamentach. A majstry straszyły, że wchodzą lada dzień, cobym się sprężał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekj21 09.04.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witajcie tarnowianie i 'okoliczniaki'. Ja tam raczej ten okoliczniak, domek buduje w miejscowosci Maszkienice. Mam nadzieje ze sie moge podlaczyc do Waszej grupy Domek mam juz na etapie instalacji plus wykonanie wlasciwego pokrycia dachowego (poki co dach odeskowany i opapowany). Moj projekt to 'SARA' z Horyzontu. Serdecznie pozdrawiam Wszystkich P.s. Potrzebuje z 3 samochody dobrej ziemi, ma ktos moze jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 09.04.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Życzę wszystkim budującym zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 17.04.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Witajcie tarnowianie i 'okoliczniaki'. Ja tam raczej ten okoliczniak, domek buduje w miejscowosci Maszkienice. Mam nadzieje ze sie moge podlaczyc do Waszej grupy Domek mam juz na etapie instalacji plus wykonanie wlasciwego pokrycia dachowego (poki co dach odeskowany i opapowany). Moj projekt to 'SARA' z Horyzontu. Serdecznie pozdrawiam Wszystkich P.s. Potrzebuje z 3 samochody dobrej ziemi, ma ktos moze jakies namiary? witaj! im nas więcej - tym lepiej :) pozdrawiam! a co tam pochwalę się od razu: wczoraj odebrałam świeżutki pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 23.04.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 noo to teraz łopata w dłoń i i humusik odgarnąć !!! jak to sie mawia w pewnych kręgach "chuzia na juzia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 23.04.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 noo to teraz łopata w dłoń i i humusik odgarnąć !!! jak to sie mawia w pewnych kręgach "chuzia na juzia" ach marzenie takie mam żeby ruszyć z kopyta dobrze byłoby spieniężyć mieszkanie... o właśnie: Sprzedam mieszkanie(patrz poniżej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 29.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 witajcie u mnie już kopią HURAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 30.04.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 witajcie u mnie już kopią HURAAAAAAA super dawaj fotki do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 04.05.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Koleżanki i Koledzy - czy macie może namiar na jakąś dobrą ( i niedrogą )ekipę do zrobienia fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 08.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ja nie mam moja firma robi wszystko od ziemi po kominy ,i nie jest niedroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 08.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 wszystko wskazuje na to, że mamy ekipę, która nam wybuduje dom dzięki a-nita za odp. nie niedroga ale napewno pierwsza klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 08.05.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 witaj Kate czy pierwsza klasa to się dopiero okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 09.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 co prawda to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.05.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witajcie tarnowianie i 'okoliczniaki'. Ja tam raczej ten okoliczniak, domek buduje w miejscowosci Maszkienice. Mam nadzieje ze sie moge podlaczyc do Waszej grupy Domek mam juz na etapie instalacji plus wykonanie wlasciwego pokrycia dachowego (poki co dach odeskowany i opapowany). Moj projekt to 'SARA' z Horyzontu. Serdecznie pozdrawiam Wszystkich P.s. Potrzebuje z 3 samochody dobrej ziemi, ma ktos moze jakies namiary? Boszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee weszłam tutaj i tak się ucieszyłam Myślę sobie, w końcu Tarnów i oczywiście okolice... Drogi Przemku witaj sąsiedzie... a raczej rodaku z tej samej wsi My też się budujemy w Maszkienicach... A może to Tobie macham z mężem jak przejeżadżam koło budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts