ania_74 25.02.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Kurcze, tych pekniec i rysek- jak u Pyrgona tez sie obawiam w naszej nowej chacie.Szybko sie pobudowalismy i teraz tylko czekac jak dom bedzie pracowal a scianki tu i tam popekaja. Mam nadziej, ze nie bedzie tak zle. Na razie pomalowlaismy cale poddasze na bialo i bedziemy "zalepiac" ryski na biezaco.Domek ponoc osiada do 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 25.02.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 brachol podaje link do mojej kuchni: https://picasaweb.google.com/106639667641533314866/Kuchnia?authkey=Gv1sRgCNTEn4ve5e3Y6QE&feat=directlink dzięki bardzo, fajna ta kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 26.02.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Egon serdeczne dzięki ale tym pierwszym inspektorem u mnie właśnie Pan Zbyszko jest Bo ja też z Golenhofen Macie kogoś innego do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek EM08 27.02.2011 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Jakie hurtownie elektryczne przyjazne dla inwestorskiego portfela polecacie w Poznaniu i okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 27.02.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Jakie hurtownie elektryczne przyjazne dla inwestorskiego portfela polecacie w Poznaniu i okolicach? w przypadku przewodów ostatnio w hurtowniach ceny mieli tak zbójeckie (mimo rabatów), że najtaniej wychodziły kłębki w marketach budowlanych (najlepszą ofertę na 100m YDYp 3x2,5mm2 miał chyba Bricoman) - zaznaczam od razu, że chodzi tylko i wyłącznie o kłębki, bo z metra cena powala... a zabezpieczenia to np. Elektrohurt, ElektRa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.02.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 ceny kabli wysokie bo miedź droga. Ja na szczęście kable dostałem od teścia który ma sklep z kablami w Słupcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 27.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 no i będzie tylko drożeć, więc nawet jak komuś jeszcze daleko do układania instalacji to warto zakupy zrobić wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 28.02.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 aniu74 - wiem ze na plyty G-K będziemy kłaść UNIFLOT- taki materiał z włókien szklanych - zeby zapobiec rysom bo najcześciej na łączeniach wystepują pękniecia... ale jak tynki pękają to chyba niedobrze:( aha i podoba mi sie twoja kuchnia a ja mam zapytanie odnośnie plytek: gdzie mam szukac bo z marketowych plytak płytek wybrałam tylko dwa rodzaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł i Ewa 28.02.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 w przypadku przewodów ostatnio w hurtowniach ceny mieli tak zbójeckie (mimo rabatów), że najtaniej wychodziły kłębki w marketach budowlanych (najlepszą ofertę na 100m YDYp 3x2,5mm2 miał chyba Bricoman) - zaznaczam od razu, że chodzi tylko i wyłącznie o kłębki, bo z metra cena powala... a zabezpieczenia to np. Elektrohurt, ElektRa Zgadzam się, kupowałem właśnie w Bricomanie. Na zwoju 100m kilka złotych taniej było w Castoramie, ale Brico mam pod nosem, więc nie opłacało mi się jeździć. Skończyłem kłaść kable przed tygodniem, została jeszcze tablica z zabezpieczeniami do zamontowania. Nie chciało mi się wierzyć, ale na dom 200 m.kw. (razem z garażem) zużyłem po 200 m. kabla na gniazdka i na oświetlenie. Za to instalację mam poprowadzoną tak, że nie mam żadnych puszek. Wszystkie łączenia będą w wyłącznikach światła i w gniazdkach. http://lh6.ggpht.com/_bey2VM5eJeQ/TVv5IcrBbaI/AAAAAAAAAN4/yk-EylA1lZk/s576/instalacja%20elektryczna%201.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lipka71 28.02.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Paweł i Ewa sam robiłeś elektrykę? kable poprowadzone jak przy linijce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.02.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 to i ja mam prośbę. Poszukuję wykonawców do zrobienia sieci wodociągowej 250mb i 8 przyłączy. Znacie kogoś ?? możecie polecić ?? rozumiem, że chodzi o Aquanet? myśmy robili sieć na 10 przyłączeń (Mosina), rozpisaliśmy mały przetarg w śród firm i wybraliśmy jedną z nich... sieć zrobiona, działa wszyscy zadowoleni... mogę dać namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejti30 28.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 to my w tym tygodniu kupujemy więźbę (cieśla umówiony na czerwiec ) bo podobno ma podrożeć bardzo a miedź raz w górę raz w dół więc w sumie chyba zaryzykuję i poczekam do instalacji z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 28.02.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 rozumiem, że chodzi o Aquanet? myśmy robili sieć na 10 przyłączeń (Mosina), rozpisaliśmy mały przetarg w śród firm i wybraliśmy jedną z nich... sieć zrobiona, działa wszyscy zadowoleni... mogę dać namiar To poproszę o namiar, moze być na priva - najlepiej pierwszej trójki z Waszego przetargu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lion 28.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Paweł i Ewa sam robiłeś elektrykę? kable poprowadzone jak przy linijce z tego co widzę to przewody idą w rurkach, więc nie ma bata - musi być prosto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł i Ewa 01.03.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Paweł i Ewa sam robiłeś elektrykę? kable poprowadzone jak przy linijce Sam. Ale podłączenia tablicy to się raczej nie podejmę. Zresztą fachowiec z uprawnieniami musi się podpisać pod tą instalacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmark 01.03.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jakie kominki polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paprotnik19 01.03.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 a ja mam zapytanie odnośnie plytek: gdzie mam szukac bo z marketowych plytak płytek wybrałam tylko dwa rodzaje.... Wszystko zależy od producenta, na którego sie zdecydujesz.My oglądalismy płytki m.in przy ul.Obornickiej(jest tam parę salonów).Ostatecznie łazienkowe będziemy kupować w Giancie(prawa strona przy wylocie z Poznania na Katowice).Niezły wybór,choć ceny nie najniższe.Resztę kupimy przez sklep internetowy http://www.twojapłytka.pl.Mają spory wybór(również producentów).Znajomi kupowali i byli zadowoleni.Trzeba tylko najpierw zobaczyć odpowiadający wzór w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.03.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Jakie kominki polecacie? a jaki to ma być kominek? zwykły, dgp, z płaszczem wodnym...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmark 01.03.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Esiakna pewno nie z płaszczem wodnym...a czym się różni zwykły od DGP? Przecież rozprowadzenie jest poza kominkiem....mam na myśli DGP grawitacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amyF 02.03.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Wszystko zależy od producenta, na którego sie zdecydujesz.My oglądalismy płytki m.in przy ul.Obornickiej(jest tam parę salonów).Ostatecznie łazienkowe będziemy kupować w Giancie(prawa strona przy wylocie z Poznania na Katowice).Niezły wybór,choć ceny nie najniższe.Resztę kupimy przez sklep internetowy http://www.twojapłytka.pl.Mają spory wybór(również producentów).Znajomi kupowali i byli zadowoleni.Trzeba tylko najpierw zobaczyć odpowiadający wzór w realu. dzieki za info - sprawdze napewno jeden wzór płytek bardzo mi sie spodobał tez w giancie, choc masz racje ze ceny nie są tam najniższe choc nie są tez powalające jak np,. w cermag przy obornickiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts