Esiak 27.12.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 witam, odpowiadam z cytatem bo forum szwankuje i nie ma możliwości zamieszczenia postu, ale jakby w temacie: jutro - piątek 28.12 wybieram się do stolicy, oczywiście Naszej - Poznania (swoją drogą czy w kraju Polska, gdzieś tak kochają swoją siedzibę województwa na prowincji jak u Nas?) ale bywam częściej więc i na późniejsze wpisy też liczę: szukam sklepów w Poznaniu z wyposażeniem łazienki: płytki, baterie, kabiny, ceramika. Kilka znam, ale na pewno nie wszystkie. Interesują mnie 2 kategorie sklepów: - tanie (może coś z Allegro), - z dużym wyborem (porównanie). Żebyście mnie dobrze zrozumieli - tanie to takie gdzie sprzedają Grohe i Hanse ale w cenie z Allegro, Ceneo itp. Jeśli wątek był już gdzieś to proszę o linka, nr stron. Niestety do jutra 150 kilku paru stron wpisów nie "przelecę". tanio to masz na łazienlaplus, siedziba w Luboniu, możliwy odbiór osobisty, jeśli mają coś na stanie bez problemu można sobie obejrzeć produkt na magazynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmark 28.12.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Poszukuję firmy do położenia kostki wokół domu, czy możecie kogoś sprawdzonego polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 29.12.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Poszukuję firmy do położenia kostki wokół domu, czy możecie kogoś sprawdzonego polecić? Już wcześniej gdzieś pisałam o firmie Grzegorza Kowalskiego -http://brukipolskie.pl/ - może nie są najbardziej konkurencyjni kosztowo, ale bardzo profesjonalne podejście, terminowość i solidność to rekompensują. U nas położyli kostkę wokół domu i wjazd. Szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejti30 26.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 witajcie znacie jakieś firmy która by mi nie-najdrożej zbudowała jakiś ładny płot? mam 35mb z przodu, chciałabym klinkier z przęsłami + brama + furtka, ewentualnie płot murowany i otynkowany także z przęsłami, HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 27.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 gdzie zamówić rolety rzymskie w Poznaniu? mam wycenę z leszna ( tansi o prawie 40% od Poznania) ale montaż i pomiar muszę wykonać samodzielnie i trochę sie obawiam.. chetnie skorzystam z firmy z Poznania lub okolic za rozsądną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 gdzie zamówić rolety rzymskie w Poznaniu? mam wycenę z leszna ( tansi o prawie 40% od Poznania) ale montaż i pomiar muszę wykonać samodzielnie i trochę sie obawiam.. chetnie skorzystam z firmy z Poznania lub okolic za rozsądną cenę. a mozesz podać namiar do Leszna? Też szukam rolet ale w Poznaniu same drogie jakieś są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 28.01.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 a mozesz podać namiar do Leszna? Też szukam rolet ale w Poznaniu same drogie jakieś są. http://www.rolloplus.com.pl/ to może jak połączymy siły będzie się Panu już chciało przyjechać do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.01.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 to może jak połączymy siły będzie się Panu już chciało przyjechać do Poznania dzięki za namiar, napiszę do nich w sprawie polączenia sił dam znać co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 28.01.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 gdzie kupujecie kostkę granitową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.01.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 najtaniej to pewnie bezpośrednio w Strzegomiu ale trzeba wziąć cały samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 28.01.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 a może jest ktoś chętny na kostkę ze strzegomia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoWLKP 29.01.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ja brałem parapety zewnętrzne ze strzegomia i cena powalała, kontakt moge nadać na prvmożna też napisać do użytkownika http://forum.muratordom.pl/member.php?101586-k***a*zpewnie też jest w stanie coś załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiada 29.01.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 to ja poproszę ten kontakt do strzegomia..mam już jakieś oferty tylko kurcze koszt tego transportu zniechęca:( za 20 t. chcą ok. 1300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ezotrap15 31.01.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Tak,najgorszy jest koszt transportu,i tutaj warto poszukać.W zeszłym roku kupowałem 12 ton i dogadałem się z kierowcą na zasadzie zwrot kosztów paliwa plus dniówka.wyszło duzo taniej niż chcieli normalni przewożnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neko 18.02.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Czy może ktoś polecić sprawdzonego i znającego się na rzceczy instalatora TV/Sat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 18.02.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Czy może ktoś polecić sprawdzonego i znającego się na rzceczy instalatora TV/Sat? mój sąsiad jest instalatorem i nikt z sąsiadów nie narzeka na wykonaną pracę http://www.montazantentv.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 06.04.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2014 Polecam firme do posadzek maszynowych POS-GLANC. Widzialem ich prace ,znam chlopakow i jako konkurencja mogę tylko ich polecić.Zrobia Wam twarda posadzke,nie oszukają na cemencie,dodaja kruszywo 2-8mm pod wytrzymalosc betonu na prace drewna klejonego,parkietu.Robia beton a nie kruche szlichty które pekaja.Niweluja wcześniej powierzchnie pod grubości styropianow.Na posadzkach nie ma co oszczedzac i brac firmy które robia tanio ,to swiadczy ze nie maja prac z polecenia.tel do POS-GLANC 607712339 lub 723338141 -film na youtube lub http://www.posadzkiwylewkimaszynowe.plChlopaki działaj na terenie woj.wielkopolskiego i lodzkiego glownieZ pelna odpowiedzialnoscia polecam bo wiem ze warto na nich postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacanka 22.02.2016 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 A brałeś może okna z Chempo? Poleciłbyś ich? Wiem , że chempo to MS, ale Oni mają chyba kilka salonów w Poznaniu, a montażyści są w każdym Ci sami? Tej firmy to zdecydowanie nie polecam. Ekipa montująca bardzo niesympatyczna. Poza tym po pół roku zepsuł nam się się silnik w rolecie i zgłosiliśmy reklamację. Po długiej "walce" z firmą mogliśmy albo pójść z nimi do sądu albo olać sprawę i zamówić inną firmę do naprawy zepsutej rolety. Nie kupujcie u nich bo będziecie mieli problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makofski 10.01.2017 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 cześć, czy jeszcze ktoś "żyje" na tym wątku? a może nowi budujący czekają na otwarcie sezonu 2017? my jeszcze kończymy projekt indywidualny, ale mamy nadzieję jak najszybciej w tym roku przystąpić do prac budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts